2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

amanınnn caniimm benimm haberni aldim umudihrdan cok sevindim yaaa ben sana demistim sennde olcak die insallah sonuna kadr saglikla gider canim cok sevindim ya yattigim yerde moral oldu bana vallahi.
Canımıniçi arkadaşım benimmmm..... Ymudihar msjını iletti.. Cansın sen... Çok şükür çift çizgiyide gördüm sonunda. Sen nasılsın oğluşumuz nasıl???
 
Canımıniçi arkadaşım benimmmm..... Ymudihar msjını iletti.. Cansın sen... Çok şükür çift çizgiyide gördüm sonunda. Sen nasılsın oğluşumuz nasıl???
ayyy canim benim insallah tamamna erdrr rabbim yaa senin simdiki heycanni anlayabiliorum ne muthis duygu demi zaman su gibi aksin da saglikla kucagna al insallah simdi dahada dikkat etmn gerekcek canim benim.oğlum cok sukur iyi dun prematre bebek dru bakti ultrasnda Allahn izni ile simdi dohsa yastriz sana bagislar Allah dedi korkma dddi icime su serpti.hic dogmasn istiorum ya canm okadar guzel tekmelio yer degistirioki anlatamam darisi sana olsun insallah.ama sipa kafayi dikisin ustu e dayamis drum dioki azcik zorlasa acack dikisi dio ☺☺ Allahim yavtularmzi bize bagislasin biz kolay gelmioruz bu asamalara canim.
 
canim sen nasilsin, bebisin nasil? Evdemisin hastanedemi?
iyim ben tatlim yatmktan belim backlarm ve kemklerm sizlio inanki sonra diorum bu mucizevii aslan parcam icin deger diorum yat bakalim diorum ☺ hastndeyim canm drum gondermedi olasi riskkeri anlatti icimze sinmedi esimle drum dedi bu cocuga cok emek verdiniz dedi azcik daha dayann tecrubelrme guveniosan cikma dedi bizde durumlari zorladik ailemde biraz destek cikti saolsn ilk torunlari ya.bide burda strs yapmiorum biseymi oldu bu akinti ne bu agri ne die evde dusunip duruodum burda ebeye dra soruom rahat rhat geciriorum gunleri canim.seninde guzel haberLerini almak umidi ile insallah hersey hepimiz icin guzel olsun.
 
Ohhh çok şükür kuzummmm doktorun söylediklerine çok sevindim... İnşallah sonuna kadar kalır orsa kuzum. Ama hazır ol çok hareketli bi oğlan olacak bu fıldır fıldır koşturacak peşinden seni inşallahhh bende bi tuhaflık oluştu kuzum böyle bi dondum sanki... Niye böyle oldum bilmiyorum... Algılayamadın hala aslında kendimi umutlandurmak istemiyorum galiba... Persembr günü testi tekrarlıycaz korkuyorum ben yaaa
 
Ewet alyacimm bekliyelim sen bol bol sutt.. Sabh yumurta oglenn. Yogurt.. Yesillik hamsi.. Balik.. Bol bol suuuu.. Gunde 2adet cevi aynn bu sekilde devam et cnm.. Tammi yediklerinde cok etkiler.. Bbeki. Insqllh kuvvet bulcak..
 
Anlatabildin kuzum... 156,2 çıktı degerim. Hadi bakalım seni bekliyoruz artık

yeşilinci canım çok mutlu oldum Rabbim kucağında ödüllendirsin. bir pkolu olarak çok umutlandım ve mutlu oldum. Daha önce sordum mu bilmiyorum ama cevaplarsan sevinirim. ist. tüp bebek emre beye gidiyodun heralde raporsuz özel fiyatları nekadar acaba q enzim diye bi ilaç var bi yazında dikkatimi çekti yumurta kalitesini arttırıyo heralde bende alıp kullansam olur mu acaba
 
ben oturup aglamistim labartvrdn soncu aldim hastnden disari cikana kadar acipta bakamadm hastnden ciktm sonucu gordum oldgm yere kaldrma oturup aglamistim ama degerin cok guzel bence bi sorun olmicak canim benim 9.gun 59 11.gun 132 cikmisti.valla canjm saglikli olsunda tek kosuyum kiz valla ☺☺☺
 
:) İnşallah küçük oğlusumuz saglıkla gelicek annesine yawww ben niye böyle oldumki ne garibim yaaa hormonlardanmı acep
 
All
Allah razı olsun canım benim... İnsalkah hep beraber tamamını yasayalım... Benim doktorum emre bey, q enzim vermişti doğru hatırladın:) ama doktora sormadan kullanma sen ne olur ne olmaz... Benim raporluydu raporsuz hakkında hiç bilgim yok canım...
 

Canım peki raporu nerden aldın ve nekadar zamanda çıktı çok uğraştırıcı oluyo mu ben çalışıyorum çünkü
 
Canım peki raporu nerden aldın ve nekadar zamanda çıktı çok uğraştırıcı oluyo mu ben çalışıyorum çünkü
Semiha şakirden aldım canım 15 gün felan sürdü. Ama bşzim sperm problemimizde var oyüzden hemen aldım. Esinde sorun yoksa tüp bebrkten önce aşılama yapıyolar şart bu.
 
Semiha şakirden aldım canım 15 gün felan sürdü. Ama bşzim sperm problemimizde var oyüzden hemen aldım. Esinde sorun yoksa tüp bebrkten önce aşılama yapıyolar şart bu.

hııımm evet canım eşimde problem yok ozaman hiç uğraşmıyım aşılama falan çok sağol.
 
Ama belki aşılamayla tutar... Gerci aşılamada ohss riski de çok

Canım keşke aşılamayla tutsaydı 1 aşılama 3 tüp bebek denemesi yaptırdım malesef maddi olarak çökmüş durumdayım, durumlar düzelince 4. deneme için hastane arayışına giricem ve ben özellikle pkolu hastalarla ilgilenen bi doktor arıyorum.
 
kızzlarrr... bugün belim özellikle de sağ tarafım çok ağrıyo ya nedendir acaba ?? hamilelikte bel ağrısı olur demislerdi aslında ama daha erken değil mi ???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…