- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Valla yediğim en sağlıklı şey kahvalti , sonra bütün gün nescafe iciyirumGüzel güzel yumurtaların olsun inşallahhhh... Zaman nasıl geçiyo bak... 10 gün sonra felan olur transferin inşallahhh... Sen beslenmene şimdiden başla güzel sağlıklı şeyler ye inşallahhh hersey süper olsun bu defa
Aaaa kuzummmm ama yumurta kalşten için de önemli beslenmen. Kahveden uzak durman gerektiğini sölemicem sana çünkü sen biliyosun... Eee nşye uzak durmuyosunnn??? Kahve cıssssssssValla yediğim en sağlıklı şey kahvalti , sonra bütün gün nescafe iciyirumbenimde nescafeyle basım dertte valla bide incir Yiyorum daha doğrusu yemeye çalışıyorum günde 3 4 tane falan, ya stresim olmasında beni en çok strese etkiliyor hatta düşük yaptığım hafta öyle stresliydimki
Gecen sefer agzima surmedim bileAaaa kuzummmm ama yumurta kalşten için de önemli beslenmen. Kahveden uzak durman gerektiğini sölemicem sana çünkü sen biliyosun... Eee nşye uzak durmuyosunnn??? Kahve cıssssssss
Bir fincana ixin verdi benim doktorum ama ben bugün ilk defa içtimm ohhh nasılda özlemişim kokusunuuuuuGecen sefer agzima surmedim bilevalla bu sefer soracagim kahve icmek istiyorum ben ya en azindan 1 fincan gunde,
Aaaaaa olmadı bak şimdi No stres no stre hep pozitif hep pozitif Nescafé içneyide bırak artık süt onın yerine az kaldı bende geliyorum arkandan salı günü İstanbul yolcusuyum çok güzel planlarım var :)Valla yediğim en sağlıklı şey kahvalti , sonra bütün gün nescafe iciyirumbenimde nescafeyle basım dertte valla bide incir Yiyorum daha doğrusu yemeye çalışıyorum günde 3 4 tane falan, ya stresim olmasında beni en çok strese etkiliyor hatta düşük yaptığım hafta öyle stresliydimki
Bana diyene bak sen, valla benim Dr izin versede vermesede içmek lazim aksam yada sabah 1 fincan, ben söyleyeceğim haberi olsunda, dediğim gibi gecen içmedim cay kahve çikolata falan yemedim gayet sağlıklı beslendim düştü, bu sefer stresten uzak duracagim yeme içmede daha rahat olacagimBir fincana ixin verdi benim doktorum ama ben bugün ilk defa içtimm ohhh nasılda özlemişim kokusunuuuuu
İse gitmeyecegim transferden sonra ancak oyle stresim olmaz, yoksa tedaviyi falan stres yaptigim yok, dun arkadasimdaydim isten bahsedilmeye baslandi bende cuma gunu olan bisey anlattim baktim anlatirken bagiriyorum, diyorlarki sakin sakin, sen transferden sonra gelme benimde 10 gun izinim var 10+10 da rapor almayi dusunuyorum pozitif olursaAaaaaa olmadı bak şimdi No stres no stre hep pozitif hep pozitif Nescafé içneyide bırak artık süt onın yerine az kaldı bende geliyorum arkandan salı günü İstanbul yolcusuyum çok güzel planlarım var :)
Canim planlarin ne :) sut iciyorum ama nescafe icmezsem basim agiriyor o yuzden o biraz zorAaaaaa olmadı bak şimdi No stres no stre hep pozitif hep pozitif Nescafé içneyide bırak artık süt onın yerine az kaldı bende geliyorum arkandan salı günü İstanbul yolcusuyum çok güzel planlarım var :)
Bana diyene bak sen, valla benim Dr izin versede vermesede içmek lazim aksam yada sabah 1 fincan, ben söyleyeceğim haberi olsunda, dediğim gibi gecen içmedim cay kahve çikolata falan yemedim gayet sağlıklı beslendim düştü, bu sefer stresten uzak duracagim yeme içmede daha rahat olacagim
Ben nescafe ictigimde cikolataya gerek kalmiyo, muhim olan nescafe, ben sade iciyorum sekersiz aci, suyla bagimliyim sanirimBir aydır bugün ilk defa içtim Ama çikolatasız çok mutsuz olurum ben
Ooooo hangi birini anlatayım transfer günü için özel bir Tişört yaptırıyorum kuzenime bebişlerimi almaya geldim yazacak üstünde ve kırık yumurtadan çıkmış bir bebek resmi olacakCanim planlarin ne :) sut iciyorum ama nescafe icmezsem basim agiriyor o yuzden o biraz zor
Canım sadece geriden gitse sıkıntı etmiyeceğim bugün dr gittim 1 mm dahi büyümemiş ve kalbi 70-80 atıyo çok yavaş dr hiç umutlu konuşmadı,ne yapcam bilmiyorumUzulucek birsey yokkk canimmm... Bazi bebkler 1hafta onceden yada geriden gelebiliyr.. Bnmkide.. Pbb arkiminde yanlis hatrlmiyrsam bizim bebklerde. 1hafta ilerden gidiyr.. Bnm sammi oldugumm. Arkadasimin bebgide 1hafyaa geriden gidiyr.. Ama saglikli klpini duyduktan sonra dert etme.. Asla.. Bebgin kalbi demek saglikli demkk doktrlar oyuzden dinletrler.. Uzulme..
:) ne kadar güzel bu kadar umutla başlayan, keşke bende senin gibi olabilsemOoooo hangi birini anlatayım transfer günü için özel bir Tişört yaptırıyorum kuzenime bebişlerimi almaya geldim yazacak üstünde ve kırık yumurtadan çıkmış bir bebek resmi olacak
Canim cok gecmis olsun, insallah hayirlusiyla duzelir bebeginin kesesi ve kalp atislariCanım sadece geriden gitse sıkıntı etmiyeceğim bugün dr gittim 1 mm dahi büyümemiş ve kalbi 70-80 atıyo çok yavaş dr hiç umutlu konuşmadı,ne yapcam bilmiyorum
Ahhhh ben bu hale gelebilmek için o kadar çok bekledim ki ben diyorum benim bu umudum bu yoldaki herkese yeter Rabbimin izniyle seninde benimde son tedavimiz olacak bak söylemişti dersin zamanı gelince anlaştık mı:) ne kadar güzel bu kadar umutla başlayan, keşke bende senin gibi olabilsem
E anlastik ne diyeyimAhhhh ben bu hale gelebilmek için o kadar çok bekledim ki ben diyorum benim bu umudum bu yoldaki herkese yeter Rabbimin izniyle seninde benimde son tedavimiz olacak bak söylemişti dersin zamanı gelince anlaştık mı
Cok iim canim evdeyim bol bol dinleniorum sen nasilsin nasil gidior
Canim cok üzüldüm ama sen üzülme umudunu hic kaybetme sen inanki bebegine gecsin bu enerjin Allah tan umut kesilmez insallah bebegin büyûr gelisir ve bu zor gûnler gecerCanım sadece geriden gitse sıkıntı etmiyeceğim bugün dr gittim 1 mm dahi büyümemiş ve kalbi 70-80 atıyo çok yavaş dr hiç umutlu konuşmadı,ne yapcam bilmiyorum
Valla ben bugün 6 ignemi oldum, yine bugün orgalutranada başladım, yarin 3. KKontrolüm var, öyle iste bitsede kurtulsamCok iim canim evdeyim bol bol dinleniorum sen nasilsin nasil gidior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?