Canimmmm hadi insallh hayrlisiyla basla bakalimm.. Hamilleik iyi cok sukur darisi sana ve doslarimizada nasip eylesin aminnn ecmainnAman da aman kimler gelmiş buralara özlemiştik seni bebişimiz nasılumudihar bu arada benimde tedavim 14 kasımda başlıyor rabbim nasip ederse çok heyecanlıyım çok sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Ya ben sanki bu sefer dahami rahatim neEvveeettt şafak 6mesela bugün çıktım saçlarımı kestirdim yürüdüm alışveriş yaptım... Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyoooooo
Ne yapiyosun tatlım, pambukum ne yapıyor[QUihar, post: 37657242, member: 505821"]Canimmmm hadi insallh hayrlisiyla basla bakalimm.. Hamilleik iyi cok sukur darisi sana ve doslarimizada nasip eylesin aminnn ecmainn
Ohh cok sukur cnmmm yaa. Iyisiniz..nerdesin sen bnmde bydir aklimdaydin ya.. Yazamadim. Giremedim sitye dkka basi uyuklamalar bas donmelerim oldu ondan..Kızlar nasılsınız benim bu sabah kanamam oldu.. bebeğim iyi şükür iğne yazdı durdu gelmiyor kahverengi geliyor selpağa
Canım benim çok geçmiş olsun , bebisinin iyi olmasına sevindim Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin, umudihara kizma o bize umut olmak için burada normalde eskisi kadar girmiyor sanirimKızlar nasılsınız benim bu sabah kanamam oldu.. bebeğim iyi şükür iğne yazdı durdu gelmiyor kahverengi geliyor selpağa
Bk bnde sana yzmusim sende sitem etmissin hahahahaha kiz inn giremedim arada bir buraya bktim. Okadar, bas donmesi uyuklma ondan oldu.Umudihar sanada aşk olsun hiç merak etmiyorsun benim topigede gelmiyorsun
Iyiyim şimdi uzaniyorum canım sabah bi uyandım bişey akıyor gittim baktım kan gelmiş. . Doktor diğer embriyo dan olur dedi. Proluton depot verdi şimdi gelmiyo çok şükür sanada geçmiş olsun yat terle ıhlamur icOhh cok sukur cnmmm yaa. Iyisiniz..nerdesin sen bnmde bydir aklimdaydin ya.. Yazamadim. Giremedim sitye dkka basi uyuklamalar bas donmelerim oldu ondan..
Sağol canım yok kizmiyorum ona takılıyorum :) herkes iyi olsun da bana yeterCanım benim çok geçmiş olsun , bebisinin iyi olmasına sevindim Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin, umudihara kizma o bize umut olmak için burada normalde eskisi kadar girmiyor sanirim
Hee hehe uykucu seni ben seni Bebe dogunca görürüm yumuk gözlerle beşik sallarsinBk bnde sana yzmusim sende sitem etmissin hahahahaha kiz inn giremedim arada bir buraya bktim. Okadar, bas donmesi uyuklma ondan oldu.
Cok cikmis kuzum... ben her ikisindede bi gun 200 bigun225 kullandim... benim transfere kadar hic sorun yoktu transferin oldugu gece ohss oldum.. insallah olmazsinE="yesilinci, post: 37656500, member: 612883"]Benim amh 22 den büyük çıktıgecenkinde olmadım ama bu sefer korkuyorum ilaç dozun kaçtı o zaman, ben gecen tedavudede şimdide 175 ünite puregon kullanıyorum :)
Evet kuzum kullanıyorum. Dondurulmus tedavisi ya benim estrofem, fitil, folikasit, coraspin kullanıyorum. Transferden sonra anneme geldik biz çok iyi oldu ben hep keyif yaptım annem pervane oldu Allah razı olsun. Annem memur, bir hafta izin almıştı ama ben yarın evime geçme niyetindeyim. Oda bırakmam pazara kadar diyr... Biraz yanlız kalmak istiyorum.. Ya bende çok tuhaf bişey var bebeğimin olacak olması yada işte bebek konuşması bile gecse çok utanıyorum... Annemden büle utanıyorum... Mesela kasıgın agrıyomu ne hissediuosun felan diyo kendimi çok kötü hissediyorumYa ben sanki bu sefer dahami rahatim nevalla transferden sonra hep yatip dinlenecegim o kadar yoruldum ki dinlenmek iyi gelecek bana :) ilac kullaniyormusun?
Sagolsin cnm hpimuze g.olcak bbkleri bir kucgimiza allim hyrlisyla. InsallhIyiyim şimdi uzaniyorum canım sabah bi uyandım bişey akıyor gittim baktım kan gelmiş. . Doktor diğer embriyo dan olur dedi. Proluton depot verdi şimdi gelmiyo çok şükür sanada geçmiş olsun yat terle ıhlamur ic
Bn cok siddetli atlattim kuzum. Rabbim kimseye yasatmasin transfer gecesi birden kusmaya baskadim ve belki 30 kere kustum hic abartmiyorum resmen icim disima cikti karnim sisti asiri agrim oldu tansiyonum cok dustu. Gunduzleri tup bebrk merkezinde geceleri acildeydi
Bn cok siddetli atlattim kuzum. Rabbim kimseye yasatmasin transfer gecesi birden kusmaya baskadim ve belki 30 kere kustum hic abartmiyorum resmen icim disima cikti karnim sisti asiri agrim oldu tansiyonum cok dustu. Gunduzleri tup bebrk merkezinde geceleri acildeydi
Yewwrrrriiimmmm hastalndik bizzz grip oldukk hpsu hpsu.. Hep bbk iyidir insallhm birsey olmaz sanirim ya cok mutsuzum[/QUOTE]COTE="umudihar, post: 37657477, member: 505821"]Ne yapiyosun tatlım, pambukum ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?