- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Umutsuzluğa kapılmak yok benden size tam destek full destek hee bu arada siz utanma smilesi koyun ben sizin yerinize bağıra bağıra söylerim olur muValla benide motive ediyorsun :) ben utsniyorum yazamiyorum biz yesilinciyle utanma smile i koyarsak anlaki hamilwyiz
mrb canım tşk ederim.. darısı senin başına olsun inşallah... ben merkezden memnun kaldım.. dr um abdullah tok du. taner dinçözle başladım ama bana biraz kaba bi adam gibi geldi abdullah beyle devam ettim.. turan çetin çok yoğun olduğu için beklemek istemedim.kısa protokol ve uzun protokol farkını bilmiyorum çnkü bana bu konuda bişe söylemediler.. bende 8 yıllık evliyim. biz 4500 tedavi için ödedik ilaçlar hariç. ohss olduğum için embriyolar donduruldu bizim. ona da 500 lira dondurma ücreti verdik. ialçlarımızı merkezden almadık. oturduğumuz ilçeden bi eczacı tanıdığımızdan aldık.ilaçlarımız 1200 lira civarı tuttu.. rahim filmini adana sistem tıpta çektirdim 450 liraydı.taner dinçöz çekti ilaçlı.. sperm testini merkezde yaptırdık 150 lira da o.. inan bizde tüm parayı denkleştirip başlamadık. Allah yardım ediyo bi şekilde. dr seçimini yapmadıysan abdullah beyi tavsiye ederim. gerçekten iyi bi insan işinde de iyi. hep olumlu hep güleryüzlü. inşallah Rabbim yardımcınız olur maddi manevi kolaylaşır işleriniz. yardımcı olabileceğim her konuda sorabilirsin. bi faydam olursa mutlu olurum..hamileliğiniz hayırlı olsun.bende turan çetinde bu ayki adetimle başlıyorum kısmetse.eşim azosperm ve doktormuz için seçtik.siz memnun ayrıldınızmı.kısa protokolmü uzun protokolmü uygulandı size.bende şükür bir şey çıkmadı.kısa protokol dedi turan hoca.ama bu iyimi kötümü bilmiyorum.11 yıllık evliyim.ilk defa hazırlanacağım.hiçbirşey bilmiyorum.size zahmet olmazsa bana yaşadıklarınızı anlatabilirmisiniz.doktorunuz kimdi bu arada.rahim filmini nerde kime çaktirdiniz.ilaçlar ne kadar tuttu.toplam ne kadar ödediniz.çok sordum ama kusura bakmayın.tedavide parayı düşünmek istemiyorum.çok birikmişimiz yok.süprizlerle karşılaşmaktan korkuyorum.ilaçları merkezdenmi aldınız dışardanmı.
Ya ben sanki bu sefer dahami rahatim neEvveeettt şafak 6mesela bugün çıktım saçlarımı kestirdim yürüdüm alışveriş yaptım... Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyoooooo
Evet kuzum kullanıyorum. Dondurulmus tedavisi ya benim estrofem, fitil, folikasit, coraspin kullanıyorum. Transferden sonra anneme geldik biz çok iyi oldu ben hep keyif yaptım annem pervane oldu Allah razı olsun. Annem memur, bir hafta izin almıştı ama ben yarın evime geçme niyetindeyim. Oda bırakmam pazara kadar diyr... Biraz yanlız kalmak istiyorum.. Ya bende çok tuhaf bişey var bebeğimin olacak olması yada işte bebek konuşması bile gecse çok utanıyorum... Annemden büle utanıyorum... Mesela kasıgın agrıyomu ne hissediuosun felan diyo kendimi çok kötü hissediyorumYa ben sanki bu sefer dahami rahatim nevalla transferden sonra hep yatip dinlenecegim o kadar yoruldum ki dinlenmek iyi gelecek bana :) ilac kullaniyormusun?
HHatırlamıyor musun utancından topige bile hamileyum yazamamistimAynı bensin sennn
E artik sana kaliyor bagirma isia_gurst: 37643053 .!.:Umutsuzluğa kapılmak yok benden size tam destek full destek hee bu arada siz utanma smilesi koyun ben sizin yerinize bağıra bağıra söylerim olur mugyilmaz1982 ve yesilinci
dedittirememiştik sana. Biz nolcaz böle yaaa
Seve seve bağırırım şekerim dediğin gibi bende ne kadar pozitif olsamda aklımın bir köşesinde negatif duruyor ama uzakta duruyor :) senin gibi bende zamanında o kadar çok Ağladım söyledim neden ben çokmu şey istiyorum diye ama öyle düşünmüyorum biz ve çocuklarımız seçilmiş özel kişileriz ben inanıyorum el Birliği'yle bu sınavımızı atlatacağız dualarla başladık biz bu yola dualarla bitireceğiz Rabbimin izniyleE artik sana kaliyor bagirma isi, valla ben kendimi negatifede hazirliyorum, sonra cok aglamayayim bazen diyorum cokmu busey istiyorum diye, bir evlat istiyorum, suraya bak herkesin kari koca yaptigi isi biz kac kisi yspiyoruz cok zor ya
Kuzucum bende bu tedavime umutsuz başladım her türlü şeye hazırladım kendimi ama emin ol bebişin karnına gelince herseyi basa sarıyosun...[/QUOTE][QUOTEinci, post: 37646365, member: 612883"]Ya bu seferde a grur bagiracakmis :) yirttik yani, ya keske hamile kalsakta bagiramayalim bosver, o bi sure sonra belli olacak zaten, ben hem negatifi dusunuyorum hem ikiz nasil olcak bu is anlayamiyorum
Benim amh 22 den büyük çıktı26 yasindayim bu ikinci tedavim kuzum. Dogru hatirliyosun ilk tedavimde ohss olmustum. Amh 11 kusurlerdeydi. Polikistikiverim den yuksrk cikmisti. 2. Tedavimde transfer olmadan donduruldu oyuzden ohss olmadim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?