Caniim benim cok uzuldum inan ama dedigin gibi Hayırlısı boyleymis, ne denir bilemiyorum ki bende düşük yaptığında söylenilen hiçbirşey beni teselli etmiyorduQUOTE="ravza54, post: 37609786, member: 629423"]Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin
sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icimsadece buruk
Amin canim insallah bidakine nasib olur dedigin gibi cok sükür iim aklim 6 hafta sonraki genetik test sonucu insallah o temiz cikar siz ne güzel insanlarsiniz insallah bu günlerde gececek canim benimCanim benim çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemedim Rabbim inşallah bir sonraki denemende bebeklerini kucağına almayi nasip eder, sen iyisin ya çok şükür Rabbim yardimcin olsun kardeşim
Ya okadar merak ediyorumkiii[QUOTE=" post: 37620298, member: ana diyene bak sende az degilsin hanicanim o zaman cok gaza getirdiler beni ne yapayim:)
amin canım cúmlemiz icin insallah...Aynen canim zamani varmis dedim sustum insallah burda tekrar yazacam hamileyim die hayat bize sinav önemli olan aldigimiz not insallah sizinkileri bagislar rabbim sorunsuz hamilelik gecirmen dilgiyle
Ya okadar merak ediyorumkiii[QUOTE=" post: 37620298, member: ana diyene bak sende az degilsin hanicanim o zaman cok gaza getirdiler beni ne yapayim:)
Canım bu kadar olgunlukla karşılaman o kadar guzelki , inşallah bu sondurda bi dahaki tedavin hem pozitif hem de sonuna kadar giden sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat eline alarak sonlanir[/QUOTE]Aynen canim bu üc oldu umudumu kaybetmedim bak senin yasadiklarini burda paylastik her söylenen söz hafifletmio ama destek cok güzelmis burda ögrendim sen yilmadin yola devam ettin bize yakisir mi hic annelikten gecmek annelik kolay degil simdiden ögrenioruz aslinda allah razi olsun arkadasim
Ya seni burada gormeyi o kadar ozlemisim ki, seni cooookkkkk seviyorum benHayrrrr busefer olmayacakkk ole 7.gun falan sabretceksin 10.gun baktrcaksin sonra strese gircekain bilmiyrmuyum bn senii nowwww nowww :)
Ya boyle oluyormus isteYa okadar merak ediyorumkiii. Zamanda geçmiyr bi türlü, haftaya çarşsmba yaptırıcam eger sabredebilirsem
yok canım benim tedaviye başlamadım doktor testler verdi yaptırıyorum testimin bir tanesi 25 kasımda sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum doktor 2 ay sürer dedi yaptırdığım testler neden tutmadığına dair genetik testler hayırlısı şuan maddi anlamda sıkıntılarım var üstelik işyerindede sıkıntılarım var işyerim batmak üzere yaza doğru tekrara deneyeceğim inşallah
sınav canım Allah büyük Sloganımız neydi Obebek bizim evlerimize gelecek hayırlısıylaCanlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topcanım igi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Canımmm inan çok üzüldümCanlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Ya boyle oluyormus isteyesist: 37623012 .!.:Ya okadar merak ediyorumkiii. Zamanda geçmiyr bi türlü, haftaya çarşsmba yaptırıcam eger sabredebilirsem
Aminn canimm insallahh hepimizinn sende yaz suraya artik hanileyim die zamanini bekle ben 16. Gûn yaptirm8stim insallah bu sefer pozitifinle sorunsuz gebelik yasarsin insallah hepimizzz[/QUOTE]Canım bu kadar olgunlukla karşılaman o kadar guzelki , inşallah bu sondurda bi dahaki tedavin hem pozitif hem de sonuna kadar giden sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat eline alarak sonlanir
Tutucam kendimi ilk tedavimdede 11. Gün baktırmıştım... Ama bi sıkıntı var bu defa kendimi çok dinliyorum belirti bulmaya calışıyorum. Yapmak istemiyorum ama çünkü ilaçlardan biliyorum... Test günü düşününcede kötü oluyorum, aslında öğrenmeye cesaretimde yok sanki.... Ufff karmakarışığım... Bak buda ilaçlardan hormonlarım tavan yaptıYa boyle oluyormus istebaksen bbenimdenim 2gunu unca tecrubeli orumki kendi kendime ilk seferde yaptigim hatalari yapmayacagim ama biliyorumki Allah nasip ederde transferim olur ve 7. Gune gelrsem bakmamak icin zor dururum, ilkinde 7. Gun cikmisti bundada cikar eder kan verirken bulurum kendimi :)
Amanda amannn bnm kuzumm yatarmistaa.. Beklermis pamugunu.. Zamn yaklasinca ole bir cesaretin oluyrki.. Bn test gunu uyuyakalmistim hahaha ozamn gelince hersey cok guzel olcak allhin izniyle..[/QUOTETutucam kendimi ilk tedavimdede 11. Gün baktırmıştım... Ama bi sıkıntı var bu defa kendimi çok dinliyorum belirti bulmaya calışıyorum. Yapmak istemiyorum ama çünkü ilaçlardan biliyorum... Test günü düşününcede kötü oluyorum, aslında öğrenmeye cesaretimde yok sanki.... Ufff karmakarışığım... Bak buda ilaçlardan hormonlarım tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?