E="sabahruzgari59, post: 37609165, member: 614236"]Canim benim amin inşallah bu sefer olur :) , senin bebisinde inşallah daha durur 38 haftada annesine merhaba der, çok dua edicem senin icin, Allahım vakitlice kucağınaversin bbebeğini insallah[/QUOTE]
eşin haklı bencede bol bol dinlen c vitamni al bunyen guclensin canim işe yario bence ananstan cok emin degildim kimi olumlu kimi olumsz seyler soyluodu transferden bir hafta once herdun yedim ☺incir rahmi kuvvetlendirio onuda ye evdede bol bol dua et kotu hicbisey dusunme insallah bu sefer kucagna alcaksin.ben yazdı o zamn çok erik yedim kilo kilo son 1 aydrda kilo kilo mandalina yiyorum hem tok tutuo kan sekerini duzenliomus bebise cok faydaliymis c vitamini hastlktan enfeksiyndan koruyomus cok kilo almadam hep meyve yedim ben birazda nazar degdi galiba bize ben nazari cabuk cekiorum hamileyken cok gezmyin cikarsnzda karnnzi saklayin der buyukler dogruymus vallahi oglumn haftasna gore kilosna dr bile sasirio ☺ kendine iyi bak i beslen faydasni gorceksin canim.[/QUOTE]
Canim Dediklerini yapmaya calisacagim umarim becerebilirim, oyle yogunumki yanimdaki suyu icemiyorum ya