Ah canim iste onu yapamiorum burda özel die bisey yok bir doktordan öbür doktora gecemiorum kurallar varmis persembe gene cagirdi anlam veremiorum olmadi esime yalvarip kadin dogumcuma gidecem oda gec termin verior gittigm yer direk ayrintili bebek ve hormon üzerine hastaneBaşka bi doktora iyi bi hastaneye git cnm
Canım hiç panik yapma pek çok kişinin başına gelebiliyor. İnşallah Perşembe görürsünüz. Allah'a emanet hep bebelerimiz perşembeye kadar kendini ferah tutmaya çalış ki Bebişin rahatlasın kendini göstersin inşallahGünaydin kizlar bugün doktordan geldim ve karmakarisigimbebegim ultrasonda 6+3 günlük ama ben gene göremedim kalp atislarini birakin kendisi yok ortada kesem var hatta büyük ama bebegim gözükmüor sanki bir ara görür gibi olduk ama sadece olduk doktorum cok sasirdi kesen cok ii normelde kalp atislarini duymamiz lazim sasirdim die ve persembe tekrar cagirdi bugün göstermeyen persembe görünürmü ya böyle olan varmidir ki anlamadim haiyrlisi olsun sükür hamd olsun
canim aynen rahat olmaya calisiorum hayirlisini diledim ve saskinim ister istemez binbir soru aklimda bu 3 hamilelik buda olmazsa vermeyen Allah in vardir bi bildigi insallah dedigin gibi persembe görürüm insallahCanım hiç panik yapma pek çok kişinin başına gelebiliyor. İnşallah Perşembe görürsünüz. Allah'a emanet hep bebelerimiz perşembeye kadar kendini ferah tutmaya çalış ki Bebişin rahatlasın kendini göstersin inşallah
Coookkkkk sevindim canım, cok güzel bi haber bu. Yerim onun minik ellerini annesi.Canlarım bugün doktora gittim tosunumuz tosun gibi maşallah :) saçma sapan çılgınca devam eden bir kanama olmakla betaber doktorun söylediğine göre asla bir düşük riski yok elhamdülillah. Tabiki herşey Rabb'ime emanet ama kalp atışlarını duydum küçük ellerini bile oynatıyo kerata. Daha zeytin tanesi kadar ama aklımı başımdan alıyor :) Rabbim hepimizin kuzularına uzun ömürler versin. Sağlıkla gucağımıza gelsinler öpüp ısırıp bu günlerin acısını çıkaralım inşallah
Aferin canım rahat ol işte böyle. Perşembe günü inşallah görürsün bebeğini. Herşey yolunda merak etme:)canim aynen rahat olmaya calisiorum hayirlisini diledim ve saskinim ister istemez binbir soru aklimda bu 3 hamilelik buda olmazsa vermeyen Allah in vardir bi bildigi insallah dedigin gibi persembe görürüm insallah
Kızlar ben de dün doktordaydim, Keselerimi gördümRabbim bir isterken iki vermiş şükürler olsun. Haftaya perşembe de inşallah kalp atislarini duyarım.
Canım seni biraz erken çağırmış gibi geldi bana,beni nerdeyse 7.hafta olacağı zaman çağırdı kalp atışı için,bide bazı bebeklerde kalp atışı geç duyulabiliyormuş,inşallah bi sıkıntı yoktur moralini bozma hemen,dua edelim,perşembe mutlu haberini alırızGünaydin kizlar bugün doktordan geldim ve karmakarisigimbebegim ultrasonda 6+3 günlük ama ben gene göremedim kalp atislarini birakin kendisi yok ortada kesem var hatta büyük ama bebegim gözükmüor sanki bir ara görür gibi olduk ama sadece olduk doktorum cok sasirdi kesen cok ii normelde kalp atislarini duymamiz lazim sasirdim die ve persembe tekrar cagirdi bugün göstermeyen persembe görünürmü ya böyle olan varmidir ki anlamadim haiyrlisi olsun sükür hamd olsun
Çifte maşallahKızlar ben de dün doktordaydim, Keselerimi gördümRabbim bir isterken iki vermiş şükürler olsun. Haftaya perşembe de inşallah kalp atislarini duyarım.
Canim benim ilk bebegimi 6+6 haftalikken gördüm kalp atisini gectim kesede bebegi göremiorum doktor biraz yüzü asik konusuncada icime dert olduCanım seni biraz erken çağırmış gibi geldi bana,beni nerdeyse 7.hafta olacağı zaman çağırdı kalp atışı için,bide bazı bebeklerde kalp atışı geç duyulabiliyormuş,inşallah bi sıkıntı yoktur moralini bozma hemen,dua edelim,perşembe mutlu haberini alırız
Aminnn insallah canim benimm degerler ii kese ii ama bilimsiz vardir bunun da bi hayriAferin canım rahat ol işte böyle. Perşembe günü inşallah görürsün bebeğini. Herşey yolunda merak etme:)
Allah im hayirli evlat olarak bagislasin insallah hayirli olsun canimKızlar ben de dün doktordaydim, Keselerimi gördümRabbim bir isterken iki vermiş şükürler olsun. Haftaya perşembe de inşallah kalp atislarini duyarım.
Canım coenzym Qh kullandım bende. İlk tüp denememde yumurtalarımın kalitesi kötüydü. İkinci denememe kadar bu ilacı verdi doktor ve 28 yumurtamdan 26 sı birinci kalitedeydi. Bir çeşit antiokdidanmış canım öyle söylemiştiarkadaşlar merhaba tüp bebek denememin olumsuz sonuçlanmasından sona doktorum birkaç tane vitamin önerdi bunlar arginmax womens biesteron coenzym Q-10 verdi bunları kullananlar varmı aranızda acaba çünkü adet olmam gerekiyor kullananlarınız varsa ve bu durumla karşılaştılarsa bilgi verirmisiniz
ne kadar kullandın ve sende adet düzensizliği yaptı mı ?Canım coenzym Qh kullandım bende. İlk tüp denememde yumurtalarımın kalitesi kötüydü. İkinci denememe kadar bu ilacı verdi doktor ve 28 yumurtamdan 26 sı birinci kalitedeydi. Bir çeşit antiokdidanmış canım öyle söylemişti
3 ay kadar kullandım. Bende pco vardı zaten adetlerim düzensizdi oyuzden hiç bilmiyorum adete etkisi varmı... Ama negatiften sonra biraz adet düzensizliği olması normalne kadar kullandın ve sende adet düzensizliği yaptı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?