Kızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam[cunlE]
Canim cok uzuldum ayni sey basima geldi 8 ay once biliyorum cok zor ama yipratma kendini bu son degil cunku allah hayirli evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkesse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam[cunlE]
Canim cok uzuldum ayni sey basima geldi 8 ay once biliyorum cok zor ama yipratma kendini bu son degil cunku allah hayirli evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkesse
Allah sabır versin arkadaşımKızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam
Kızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam
Selam kızlarpazartesi transferim var ama bugün boğazım, eklem yerlerimde ağrı var ve halsizim önerilirinizi bekliyorum ne yapmalıyım vücudumda enfeksiyon olabilir çok korkuyorum tutunamazlar diye...
canım hiç korkma bişeycik olmaz bebeğin tutunur inşallah annesine:) ama doktorunu ara belki seni toplayıcı bir ilaç verir bol bol dinlen geçmiş olsun tatlım allah hayırlısını versin..
Kalbi durmusmu yani??? Yavrum cok uzuldum inan.su durumda ne desem bos biliyorum peki neden 1 hafta bekliyolar kurtaj icin.sana zarari dokunmazmi?Kızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam
Canim cok gecmis olsun tez zamanda iilesirsin insallahkizlar ameliyat iyi gecti iki tupude aldi doktorum bir sorun yok size de haber vermek istesim sizi seviyorummmm
Allah sabir versin yazmayacaktim dayanamadim yanlis anlama bende yasadim aynisini o an ne denilse bos var oldugunu daha tam hissetmeden kaybetmek benimkide 3 aylikti gelisme göstermeyip ansizin durdu kalbi hele doktorun üzgünüm kalbi cok yavas atio yasamayabilir demesi persembeye kadar seninle yavrun insallah Allah im bundan sonrakilere ömür verip kucagina almani nasib eder zor bi sürec Allah yardimcin olsunKızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam
Geçmiş olsun canım.biran önce iyileşip tedavine başlarsın inşallah.doktor ne zaman başlayabileceğinş söyledimikizlar ameliyat iyi gecti iki tupude aldi doktorum bir sorun yok size de haber vermek istesim sizi seviyorummmm
Geçmiş olsun canim, Allah şifa versinkizlar ameliyat iyi gecti iki tupude aldi doktorum bir sorun yok size de haber vermek istesim sizi seviyorummmm
Allah yardimcin olsun canım,sabır versin. Çok üzüldüm.Kızlar bebek 1.5 aylikta kalmış perşembe kürtaj olcam
kizlar ameliyat iyi gecti iki tupude aldi doktorum bir sorun yok size de haber vermek istesim sizi seviyorummmm
G olsun cnm.. Insallh bundan sonrasi guzel olurkizlar ameliyat iyi gecti iki tupude aldi doktorum bir sorun yok size de haber vermek istesim sizi seviyorummmm
Canim yanina ped al.. Ne olur ne olmaz.. Birde islak mendil.. :) bol.sans allhim bundan sonrasini guzel yapsin insallh yawrularina kavusuraun cnmmYarin sabah opum var ne oour dua edin güzel güzel yumoslarim olsun dikkat etmem gwrwken bisi varmidir
Canim yanina ped al.. Ne olur ne olmaz.. Birde islak mendil.. :) bol.sans allhim bundan sonrasini guzel yapsin insallh yawrularina kavusuraun cnmm