Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet transfer sonrası arada kasık veya bel ağrısı olmuştu. Normal bence , rahat ol :)Kizlar merhaba bugun benim transferimin 9.gunu bugun ara ara kasik agrim oldu ne adet agrisi gibi ne baska bi agri gibi arada derede bisey boyle bi agri yasayan var mi aranizda
Selam , bu takvim nereden yapılıyordu? hamilelik takvimi :)kanbolat süper ayy çok sevindim 160 çok iyi bir değer bende son gittiğim de 154 dedi dr 100 üzeri herzamann iyi demişti hayırlısı ile kucağına al inşallah arkadaşım
normal canım..sıkma canını hiç.. bebecik içerde çalışma yapıyoKizlar merhaba bugun benim transferimin 9.gunu bugun ara ara kasik agrim oldu ne adet agrisi gibi ne baska bi agri gibi arada derede bisey boyle bi agri yasayan var mi aranizda
Hayırlı olsun canim transferin. Sımsıkı tutunsun sana bebislerin. Ben de dün aldım geldim. Heyecanimiz ortak. Benim midem bulanmadi ama tansiyonum düştü akşam. Coraspin yapiyomus heralde. Seni de ilaçlar etkilemistir bence. Gecmezse mutlaka ara doktorunuSelam kızlarrrrr....
Allaha şükür aldım bebişlerimi geldim. ama acayip bulantım var transfer sonrası ilaçlar mı yaptı sizde de oldu mu.
sabaha kadar geçmezse dr u arayım diyorum
Canim ben sana yazmıştim değerin artar diye hamilesin gözün aydinMerhaba tekrar herkese
7. Gun 1.25
9. Gun 5.4
11. Gun 30
11. Gun icin cok dusuk galiba. Ay yemin ederim psikolojim bozuldu. Simdi hamilemiyim ben. Hamileyim ama dusuk bir yukselme galiba. Dr la konusacagim. Sevgiler herkese...
Bir de hamile olan veya olmayan arkadaslar; hepimiz bastan sona degerleri yazarsak : senin degerin kacti, kacinci gun testi yaptirdin gibi sorular sorulmaz. Herkes karsilastirma yapmak istiyor. Cok zor bir surec arkadaslar hepimiz biliyoruz. Daha detayli yazarsak super olur.
Canim bende seni merak ediyordum, cok sevindim umarim kendi doktoeundanda guzel haberler alir ve bizimle paylasirsin hayirli olsun :)Selam kizlar.kendi dr.um samsunda.orda ikamet ediyorum.simdi sinopta ailemin yanindayim.bayramdan once dr.um kalp atisinin yavas oldugunu ve acik acik dusuk bekledigini soylemisti.bugun burda hastaneye gittim.bebegimin kalbi gupur gupurdu masallah.dr.bi sıkıntı yok, hersey yolunda, dkikada 160 civari kalp atisi dedi.bayram zehir olmustu zaten, enerjim o kadar dusmustuki bugun resmen gebe oldugumu ogrendigim anin heyecanini yasadim.pazartesi kendi dr.uma gidicem bakalim.gelismeleri size aktaririm yine.rabbim bana bagisliyor galiba bebegimi
Kendi dr.uma sonsuz guvenim var sukur annelige onunla attim adimimi.internette arastirdigim kadariyla bazilarinda 6-7-8-9. Haftalari takiben gittikce netlesebiliyormus.benimkisi oyle sanirim.pazartesi belli olacak bakalim nedir ne degildir...Çok sevindim ne güzel bir haber, inşallah her şey yolunda gider :) Kendi doktoruna güveniyor musun? ne bileyim öyle seni üzmüş gibi. Ben biraz pimpirikliyim galiba. İnşallah güzel haberler duyarız. :)
Dr endol fitil verdi makattan o ne icindir ki
Amin canim insallah.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah...gözün aydın arkadaşım.rabbiminde izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini.güzel haberlerini bekliyoruz :)
Hayirli olsun arkadasim.insallah sende kucagi dolu kervanlarina katilirsin rabbimin izniyle...Selam kızlarrrrr....
Allaha şükür aldım bebişlerimi geldim. ama acayip bulantım var transfer sonrası ilaçlar mı yaptı sizde de oldu mu.
Dk tutup bakmadi tatlim.hizina ve netligine bakarak tahmini deger verdi.o kalp atisini oyle gumbur gumbir duydum ya ultroson sonucunun ciktisini ver demekte ne aklima geldi ne umurumdaydi o an.rabbim hepimizin bebekleeini bizlere bagislasin insallah.simsiki tutunsunlar analarina.hayirlisiyla saglikla alalim kucaklarimiza meleklerimizi.allah onlari bizlere bagislasin.AMINkanbolat süper ayy çok sevindim 160 çok iyi bir değer bende son gittiğim de 154 dedi dr 100 üzeri herzamann iyi demişti hayırlısı ile kucağına al inşallah arkadaşım
Tatlim profilinden kisisel bilgilere gir.asagilara indikce muhtemel dogum tarihiniz kismi var.oraya muhtamel tarihini yazip kaydet.o zaman cikiyo.Selam , bu takvim nereden yapılıyordu? hamilelik takvimi :)
Canim bende seni merak ediyordum, cok sevindim umarim kendi doktoeundanda guzel haberler alir ve bizimle paylasirsin hayirli olsun :)
Cok sewindim canim. Masallh. Bnde bugun gittim 14.2mm boyu. 7h.5gunlukmus. Kalbinin ritmide 160larda. O degisiyrmus sana oyuzden ritmini sormustum ogun.. Hayrli olsun cnm sewindim :)Selam kizlar.kendi dr.um samsunda.orda ikamet ediyorum.simdi sinopta ailemin yanindayim.bayramdan once dr.um kalp atisinin yavas oldugunu ve acik acik dusuk bekledigini soylemisti.bugun burda hastaneye gittim.bebegimin kalbi gupur gupurdu masallah.dr.bi sıkıntı yok, hersey yolunda, dkikada 160 civari kalp atisi dedi.bayram zehir olmustu zaten, enerjim o kadar dusmustuki bugun resmen gebe oldugumu ogrendigim anin heyecanini yasadim.pazartesi kendi dr.uma gidicem bakalim.gelismeleri size aktaririm yine.rabbim bana bagisliyor galiba bebegimi
Hayrli olsun cnm bebslerinin guzel haberlerini almayi nasip etsin rabbim insallh..Selam kızlarrrrr....