12 gun deger 2
cok uzuldum ya Allahım guc kuvvet ve sabir versin insallah en kisa zamnda kavusrsn bebegine.12 gun deger 2
cnm 12. gun 2Kacinci gunundu canim.. degerin kac cikti..
Canim yaaadeger 2
kizlar negatif sonucu aldim. zaten insanin kafasi beyni rahat olacak
Canim yaaadeger 2
Canimm sonucuna cok uzuldum beynini cok yeme.. sikintiya sokmakndini tammi allh busefer zamani degil dedi ins diger tedavine bitanem.. uzulme bnde cok uzuldum.. sonucunun bole cikmasina.. hayrlisi allhtan.. dikkt et kndine insallh bebegine kavusursun hirpalama kndini..[/QUOTEcnm ozele at
Canim yaaa
canım çok üzüldüm inan sonuç kendimin gibi üzüldümcnm 12. gun 2
icim kan agliyor ama isyan edemem yillardir hasretim yavruma birkez olsun hic yuzunu goremem canim cikacakmis gibi oluyor aglarken bugazim dugumleniyo bu yola hep tek basima yurudum ne yazikki hic yuzum gulmuyor
Darlanma kuzummmm... olur boyle bazen gecikir. Havalar cok sicak , fitil kullandi... bazen gecikur boyle... ama istersen dr git bi gorus, gerci adet sokturucu felan verirse oda en az 10 gun surer. Sanirim en iyisi akisina birakip beklemek. Aman bi sorun olmasinda allah korusun...Kuzummmmmmmmmmm bensimdiii kafaya takmaya basladimmm yaaa nedennnn adet olmuyrumm bennnnnn off vallhi darlandimm ya cok uzuluyrum.suan simdi dank etti.. uzulmeuw basladim..
Ah be kuzummmicim kan agliyor ama isyan edemem yillardir hasretim yavruma birkez olsun hic yuzunu goremem canim cikacakmis gibi oluyor aglarken bugazim dugumleniyo bu yola hep tek basima yurudum ne yazikki hic yuzum gulmuyor
Ah be kuzummmicim kan agliyor ama isyan edemem yillardir hasretim yavruma birkez olsun hic yuzunu goremem canim cikacakmis gibi oluyor aglarken bugazim dugumleniyo bu yola hep tek basima yurudum ne yazikki hic yuzum gulmuyor
Darlanma kuzummmm... olur boyle bazen gecikir. Havalar cok sicak , fitil kullandi... bazen gecikur boyle... ama istersen dr git bi gorus, gerci adet sokturucu felan verirse oda en az 10 gun surer. Sanirim en iyisi akisina birakip beklemek. Aman bi sorun olmasinda allah korusun...
canım benim yaa biliyorum kolay değil ama yıpratma nolur kendini.ben de çok üzüldüm ama insan yaşadıkça umut bitmiyor.sen yeter ki umudunu kaybetme.15 yil bekledim belki yavrum gelir diye
15 yil bekledim belki yavrum gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?