Biz bebegimiz olsunda onu pamuklara saralim diyoruz... onlarda bebklerine copu layik goruyoBöyle haberleri duyunca ağlamaktan içim dışıma çıkıyo çok üzüldüm yaa vicdansız da laf mı öyle insanlara söylenecek söz bulamıyorum
Biz bebegimiz olsunda onu pamuklara saralim diyoruz... onlarda bebklerine copu layik goruyoallah buyuk elbet yanlatina kalmaz yaptiklari
Dayanamiyorum kuzum yaaa.... gormen cok kotu olmussuna bak yaa 15 gunlu melek
Anlamiyorum kizlar yaa...... az once haberlerde izledim nisantasinda coplerin arasinda bi kiz bebek cesedi bulunmus.... gercekten anlamiyorum bu insanlari.... kalpleri bukadarmi kararmis, bukadarmi merhametsiz vicdansizlar yaaa...... inanamiyorum gercekten inanamiyorum.......
canım bel ağrısı bende de var aynı senin dediğin gibi belimden orta yerden ayrılcak gibiyim ateşlenme falan olmadı ama bel ağrısını bende çekiyorum, ayrıca umudum demek yok bizde hep olumlu hep pozitif olcazgunaydin ardaslarim bendee uzuldum habere bu nasil vicdan yaa allahim ne aci biraz once bende kan verdim yarin alacakmisim sonucu pek umidim yok ama yine kafamda soru kalmasin yaptirdim bir bel agrisi var arkadaslar anlatamam dunde bacaklarim vucudum nasil atesliydi yatamadim vallahi saga sola dondum ama fayda yok bu neyin nesi niye boyle oluyorum bilmiyorum yururken resmen belimi tutarak yuruyorum ortadan ayrilacak gibi agrim var bu neyinnesi kizlar anlamiyorum
gunaydin ardaslarim bendee uzuldum habere bu nasil vicdan yaa allahim ne aci biraz once bende kan verdim yarin alacakmisim sonucu pek umidim yok ama yine kafamda soru kalmasin yaptirdim bir bel agrisi var arkadaslar anlatamam dunde bacaklarim vucudum nasil atesliydi yatamadim vallahi saga sola dondum ama fayda yok bu neyin nesi niye boyle oluyorum bilmiyorum yururken resmen belimi tutarak yuruyorum ortadan ayrilacak gibi agrim var bu neyinnesi kizlar anlamiyorum
benim transferimin de 7. günü. Birkaç gündür bende de ağrı hafif hafif sancı oluyor.
endişelenme içini ferah tut.
herşey olacağına varıyor. pozitif düşün.
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
bugün 6. Gunum arkadaşlar telefondan giriyorum tek tek tanımıyorum hiç birinizi ama toplu olarak burdan hepimize bol şanslar diliyorum Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah. Benim bugün de biraz kasık ağrım var. Ama umutsuzluğa yer yok biliyorum bebeğim benimle. Umudumuzu kaybetmeyelim. Sevgiler
İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur canımgunaydin ardaslarim bendee uzuldum habere bu nasil vicdan yaa allahim ne aci biraz once bende kan verdim yarin alacakmisim sonucu pek umidim yok ama yine kafamda soru kalmasin yaptirdim bir bel agrisi var arkadaslar anlatamam dunde bacaklarim vucudum nasil atesliydi yatamadim vallahi saga sola dondum ama fayda yok bu neyin nesi niye boyle oluyorum bilmiyorum yururken resmen belimi tutarak yuruyorum ortadan ayrilacak gibi agrim var bu neyinnesi kizlar anlamiyorum
Slm ctesi benim transferim senin ki cuma mi. Benim de kasik agrim var bugun. Hayirlisi hepimize arkadasim. Allah kucagina saglikli bebisler almayi nasip etsin. Kac embiryo ? Kac hucreliydiler?bugün 6. Gunum arkadaşlar telefondan giriyorum tek tek tanımıyorum hiç birinizi ama toplu olarak burdan hepimize bol şanslar diliyorum Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah. Benim bugün de biraz kasık ağrım var. Ama umutsuzluğa yer yok biliyorum bebeğim benimle. Umudumuzu kaybetmeyelim. Sevgiler
Herkese gunaydinnnnnn
Sanirim aradigim toppigi buldum. 38 yasindayim . Ilk tup bebek denemem .. 9.agustosta transfer oldum. Beklemedeyim.donmus 2 embiryo transfer edildi.pazartesi test yaptiracagim.temkinli bir hayat sürüyorum. Hikayem cok uzun.olursa 7.gebeligim olacak.allahtan hayirlisi. Herkese dua edicem. Birseyi cok arzu etmek seytandandir. Niyet edip allaha havale edin.o en dogru karari verir bizim icin.hayirli bebisler herkese........
Olursun kuzum azcik daha bekle... hem fitilin etkilemistir hemde havalar asiri sicak... ee heyecanda var tabi... heran olabilirsin ama kuzum....Yaww bende.ne gelen vRr ne gidennn hic adaet olcakmis gibide hisstmiyrum.. streste yapmiyrum.. dungece fitillide kestim blki olurum.diye ama tik yok annemde uzuluyr kizim blki allh mucize veemistr hamilesindir diye umutlaniyr annecim bn sanmiyrum.. diyrum uzuluyr.. yaa ahh annecimmm yaaaaa
Hosgeldinnnn canim bnm topimigize pazartesi insallhhhh huzel haberlerini duyariz... allj ikiz ikiz versin tutsunnn bebislerin.cnm bnmmdualarin icin.allh razi olsun ..
Hogeldin topigimize.... cok xor zamanlar gecirmissin belli. Dile kolay 6 gebelikHerkese gunaydinnnnnn
Sanirim aradigim toppigi buldum. 38 yasindayim . Ilk tup bebek denemem .. 9.agustosta transfer oldum. Beklemedeyim.donmus 2 embiryo transfer edildi.pazartesi test yaptiracagim.temkinli bir hayat sürüyorum. Hikayem cok uzun.olursa 7.gebeligim olacak.allahtan hayirlisi. Herkese dua edicem. Birseyi cok arzu etmek seytandandir. Niyet edip allaha havale edin.o en dogru karari verir bizim icin.hayirli bebisler herkese........
Herkese gunaydinnnnnn
Olursun kuzum azcik daha bekle... hem fitilin etkilemistir hemde havalar asiri sicak... ee heyecanda var tabi... heran olabilirsin ama kuzum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?