hmmmm ne güzel aynı fikirdeyiz :) ağrın fazla ise ağrı kesici iç canımKiz vallhi biz ruh ikizi gibiyiz.. hahah bnde baslamistim bnm gerci pazar gunu hepsini birden yaptim.. halilarimi veemsitim belki gebe kalirsam yapamm diye.. hahaah ayni duaunmusuz..
Suan stresten degil bn enfeksiyon yasadim doktr fitil verdiydi sanirim ondan gelmedi.. bugun hic aksamaz.. 2gun sonra olurum.. ama su bas agrisi bni delirtti suan.. buz koydum.. iyim.simdi
Âmin canım çok sevindim rabbim kucağına aldığıngünleri de göstersin inşallah =)Kizlaaarrdegerim 1o3 olmuuusss
rabbim sizlerede nasip etsin ins. dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederiiimmsizleri cok seviyoruuumm.
ohhhh maşallah sübanallah diyelimKizlaaarrdegerim 1o3 olmuuusss
rabbim sizlerede nasip etsin ins. dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederiiimmsizleri cok seviyoruuumm.
hmmmm ne güzel aynı fikirdeyiz :) ağrın fazla ise ağrı kesici iç canım
Amiiiinnn.. bu dua cumlemize gelsin :) henuz duygu falan hicbise hissetmiyorum ama benimlelermis die avutuyorum kendimi. Rabbim sizlere de nasip etsin ins.Âmin canım çok sevindim rabbim kucağına aldığıngünleri de göstersin inşallah =)
Kizlaaarrdegerim 1o3 olmuuusss
Bende pek tasvip etmem ağrı kesici ilaçları çok zor durumda kalmadıkça içmem anca adet sancılarında aydan aya :)Yok canim iyim iyim.simdi agri kesici icme taraftari degikim bn canim sewmiyrum zaten hersabh ilc yitmaktan biktim..bak ayni bunun gibi oluyrum hahaha
Bende pek tasvip etmem ağrı kesici ilaçları çok zor durumda kalmadıkça içmem anca adet sancılarında aydan aya :)
Yahu bu Forum beni cildirtcak. Hevesim kursagimda kaldi yaa. gormuyorum yeni gelen msjlri. Dualarim sizlerle. Amiinn hepimize hayirli saglikli evlatlar versin rabbimYupppiiiiiiiiiiicanim ya cok.sewindimmm hayrlisiyla dunyaya gelmeyi ve hayrli ewlat olmayi nasip etsin allhim bizde seni sewiyruzz dualrini bizden.esirgeme.. insallh...
ayyyyy coooookkkkk sevindim hadi hayrlisi olsun senin icin insallah tedavi goren herkesten bu guzel haberi aliriz :)
Yahu b
Yahu bu Forum beni cildirtcak. Hevesim kursagimda kaldi yaa. gormuyorum yeni gelen msjlri. Dualarim sizlerle. Amiinn hepimize hayirli saglikli evlatlar versin rabbim
evet arkadaslarim cok sagolun desteginiz icin belkide bu surec icerisinde sizden baska hic kimsem yok benim bana sizin yazdiklariniz destek veriyo belki gunde 40 kez dolasiyor teselli ariyorum allah razi olsun
Rabbim şifa versin canım zor tabiYa bnm tsh m varya hersabah ilc kullnmktan migdem bulniyr artik.. su 1ayi nasil hecircem bilmiyrum.sonra yine ilac ilac ilac allhim ole bir sifa verinki hepimize saglikli ollim..
Kk beni site bagimlisi ilan etmis hahahahahaa
Cnm ben yurt disindayim burdaki bir tup bebek hastanesinde tedavi oluorumNerde yaptırıyosn kuzum sen? Eminim bu sefer bebişlerin seninle olacak:)
hemde nasil cins kiss sanki gaci sabah kalkip bana hayirdemek icin aksamdan pratik yapio gibi nonn nonnn nin diyip duruoaslinda yoluna yordamina uydurup yapiolar ikitne transfer benmde 25 yasndym ikitane tra sfer oldu sen soyle druna canm isrr et ozellikle dondrulms transferlerde ikitaneyi dr onerio zaten sennki cins :) ins tutnr sana
Al benden de okadar cnm her gun o levotironun kabina yaklasinca ôguresim gelio ama bebislerimiz icin katlancazYa bnm tsh m varya hersabah ilc kullnmktan migdem bulniyr artik.. su 1ayi nasil hecircem bilmiyrum.sonra yine ilac ilac ilac allhim ole bir sifa verinki hepimize saglikli ollim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?