- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Insalllhhhh be gulummmmm agzin bal yesinnnnnSeninl kalicaklarini hissediorum icimdeki minis hûcrem fisildadi kulagimaa balimmm:)
Hep birlikte bayramlar yapicas insallahhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalllhhhh be gulummmmm agzin bal yesinnnnnSeninl kalicaklarini hissediorum icimdeki minis hûcrem fisildadi kulagimaa balimmm:)
Hep birlikte bayramlar yapicas insallahhhhhhhhhhh
Hehehhe dimiii ee bunca zaman bekledikkk birazcik nazlanmak hakkimiz dimi amakuş gibide hamilelik geçirirz inşAllah dün eşime yeterki tutsun 9 ay yatarım diyom oda hee bahanen oldu yatmaya sanki yatmıyodun diyo
Seninde bitanemmmmInsalllhhhh be gulummmmm agzin bal yesinnnnn
Ewet malesef ole cok kariaik hangi gun olursa olsun allh istesin yetrki sonucta onlar secilmis bak bn dun opu oldum yarin yrnsferim var.. 2tanecik kaldigi icin dogal ortamina atmk iatyrlar yapay rahimde tutpta risk almk istemediler..Ama bi karar verin 3 mü 4 m:))ya 5 . Gün embriyosu daha şanslı oluyormuş diye yazıyordu ondan sordum..bide 14 tane varmış döllenen ve durumları iyimiş 3. Gün transfer ederler mi ki beklemezler mi 5i??ay bu işler çok karışık;(((
Insallhhhh kuzummmmmmmSeninde bitanemmmm
Bebislermizden de bahsedecegimiz gunler yakindir insallah
Belirti yasamayan bir tek benmiyim aranızda Allahım uyusam ve test gunune kadar uyanmasam ne zaman geciyor nede belirti var ne zor şu günler yaa bebeğim benimle olsun gece gündüz herseye razıyım
Hehehhe dimiii ee bunca zaman bekledikkk birazcik nazlanmak hakkimiz dimi ama
Bende esime diorummm herseye ragziyimmm buyuk konustun gorucen sen gununu dio
Bende onlarla gecen her gun bana cennet dedim :)
Öyle tabi canım Allah nasip eder inşallah o güzel duyguyu bizlere de..ya durdurkça düşündükçe aklımıza geliyo pimpirikleyoruz işte ne bileyim:))Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..Ewet malesef ole cok kariaik hangi gun olursa olsun allh istesin yetrki sonucta onlar secilmis bak bn dun opu oldum yarin yrnsferim var.. 2tanecik kaldigi icin dogal ortamina atmk iatyrlar yapay rahimde tutpta risk almk istemediler..
Amin cnm birlikte sonuc vercez sanirim.. armizda 1gun oynuyr hep.. allhim yar ve yrdimcimiz olsun..Öyle tabi canım Allah nasip eder inşallah o güzel duyguyu bizlere de..ya durdurkça düşündükçe aklımıza geliyo pimpirikleyoruz işte ne bileyim:))Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
Canım sakın stres yapma yetrki Allah ol desin. Benimde 2. Gün embriyosuydu Rabb'ime şükürler olsun tuttu. onlar için en iyi yer ana rahmidir. Sana sımsıkı tutunacaklar inş.Kizlarrrrrr
Yarin trnsfer gunum..
2.gun embriyosu olcakmis.. bnm 5tane idi 2si dollnmis.. riske atmak istemediler.. dogal ortaminda buyumesine karar vermisler dollnmis. 2tane umudum var.. insallh rabbim ne verrse hayrlisni versin.. bugun 2hucreli yarin 4hucreli olcak sonrada annesine gelcekler dewam etcekler.. insallh bni birakmazlar.. dualariniza cok ihtiyacim var.. ne gelirse allhtan hayrlisi gelsin..
Varmi bildiginiz 2.gun embryosu ile hamile kalan sansim nedir bilmiyrum ama insallh guzel olur nediyim..
canım aslında 9. 10. yada 12. gün test yapılması önemli değil önemli olan gün aşırı tekrar edecek olan kan testinin artışta olması değer arttığı sürece sıkıntı yok ben 10. 12. ve 14. günlerde yapacağım üzülme ve sakince test gününe bekle hadi hayırlı haberler verelim inş birbirimizeYa kızlar 9.gün neden test yapılıyor cok erken değil mi ne olr bi cevap yazın
cnm ben kabak çekirdeği yiyorum ceviz fln bide kabız olmamak için taze incir bol bol çok iyi geldi yani
saol güzel anne vercegın cvplarla yolumuzu aydınlatırsın artıkBen de bahsettiklerinden yedim canım hatta kabak çekirdeği bebeğin rahme tutunması konusunda çok faydalıymış yalnız kızlar dikkat edin kabak çekirdeği alırken kapalı hazır satılanlardan değil çünkü onların içinde koruyucu madde var kuruyemişciden ve açık olandan alın
Kizlarrrrrr
Yarin trnsfer gunum..
2.gun embriyosu olcakmis.. bnm 5tane idi 2si dollnmis.. riske atmak istemediler.. dogal ortaminda buyumesine karar vermisler dollnmis. 2tane umudum var.. insallh rabbim ne verrse hayrlisni versin.. bugun 2hucreli yarin 4hucreli olcak sonrada annesine gelcekler dewam etcekler.. insallh bni birakmazlar.. dualariniza cok ihtiyacim var.. ne gelirse allhtan hayrlisi gelsin..
Varmi bildiginiz 2.gun embryosu ile hamile kalan sansim nedir bilmiyrum ama insallh guzel olur nediyim..
saol güzel anne vercegın cvplarla yolumuzu aydınlatırsın artık[/QUOTE
Canım yolunuz hep Aydın olsun inşallah birde canım probiyotik yoğurtta tüketin şu activia yoğurt varya kayısılı olanından hergun bi tane yiyordum ben siz de alın
Sorma canim yaa. Benim de ya göğüslerim aciyo ya da aciyomu diye minciklamaktan ben zedeledim onlari :)Belirti yasamayan bir tek benmiyim aranızda Allahım uyusam ve test gunune kadar uyanmasam ne zaman geciyor nede belirti var ne zor şu günler yaa bebeğim benimle olsun gece gündüz herseye razıyım