Ya inşallah yerlessin yeter ki herseye razıyım teşekkür ederim cevabın için
huuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu sesimi duyan var mı lütfen bana yardım eder misiniz 11.gün 34 13.gün 52.52 bugün yani 15.gün 53.80 kahroldum ya sizce ne yaşıyorum
canım valla bilemedimki neden öyle oldu yarın bir daha ölçtür bence inşallah daha yüksek çıkarhuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu sesimi duyan var mı lütfen bana yardım eder misiniz 11.gün 34 13.gün 52.52 bugün yani 15.gün 53.80 kahroldum ya sizce ne yaşıyorum
Pardon yanlis okumusummm tatlimm hamilesinnnn cnim bnm degerin gayet iyi biraz yavas ama pamugun sennle..huuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu sesimi duyan var mı lütfen bana yardım eder misiniz 11.gün 34 13.gün 52.52 bugün yani 15.gün 53.80 kahroldum ya sizce ne yaşıyorum
çok değil canım az yükselmiş yarın yine yaptırıp dr la konuşacağım ama durum hiç iç açıcı değilKuzummmm allh allh 2taneydi dimi senn cok yukselmis biri dusmus sanirim ttlim doktorun ne diyr.. Gormedim cnm kusura bakma..
Canim biz burada kizlara diyruzzki idrr yesti yapmayin.. Cunku net degil.. Surda 2gunun kalmis sabret canim bnmm insallh guzel sonuclar alirsin..selam kızlar nasılsınız yarın ben de kan testi yaptırcam 10. günüm hiç umudum yok ama bugün idrar testi yaptım negatif yine
çok değil canım az yükselmiş yarın yine yaptırıp dr la konuşacağım ama durum hiç iç açıcı değil
hayır canım ya hep aynı yerde yaptırdım çok canım sıkkın çok ağladım inan kiKotu dusunmeee canmm bnmmm merk etme baska hastanelerde mi yaptin kan tahlillerini oyuzden fark olabilir...
SlmArkadaslar ben yarin tedaviye basliyorum birsey soracaktim igne surecinde surekli merkeze gidiyormuyuz kontrol icin
hayır canım ya hep aynı yerde yaptırdım çok canım sıkkın çok ağladım inan ki
huuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu sesimi duyan var mı lütfen bana yardım eder misiniz 11.gün 34 13.gün 52.52 bugün yani 15.gün 53.80 kahroldum ya sizce ne yaşıyorum
sanırım öyle ama işte kabul edemiyor insan yarın iyice belli olur artıkcanım yaaa canını sıkmam istemem ama kimyasal gebelik olabilir
senin pozitifliğine bayılıyorum inşaallah iyi olurBitanemm uzulmee aglma birde doktorun ne diycek bakalim bize haber ver olurmu.. İlaclarina dewm ett ...
Tesekkur ederim canim cevabin icin allah gonlumuze gore versin hepimizin insallah canim sen hangi merkeze gittinSlm)tedavin hayırlı olsun, inşallah sonucu güzel olur.Ben 11günlük iğne sürecinde 4 kere gittim hastaneye...
selam kızlar nasılsınız yarın ben de kan testi yaptırcam 10. günüm hiç umudum yok ama bugün idrar testi yaptım negatif yine
sağol canım inşallahcanım inşallah güzel haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?