kızlar mınısıme aldıgım ılk şey oglumdada ılk bıberonla baslamıstım sımdıde nasıp ole oldu
Eki Görüntüle 923977 150cc cam bıberon
kızlar mınısıme aldıgım ılk şey oglumdada ılk bıberonla baslamıstım sımdıde nasıp ole oldu
Eki Görüntüle 923977 150cc cam bıberon
sen yazınca arattım canım hakikaten hoşmuş kullanan var mı acaba daha önce. bu diğer salıncaklı modellere göre daha emniyetli gibi ama bilemem. bir kullanana sormak lazım tabi :) ayy ne tatlı telaşeler bunlar yaaaa
ahahaha sagolun canlar...yerim ben onun biberonunu
ben çok hevesliydim biberona ,ama kızım 18 ay beni emdi ,suyu da bebek bardağı ile içti ,biberonu sevmedi ,halbuki ben ona ne aventler ne chicco lar almıştım ,
ama bu bebeği varya herşeye alıştırıcam ,emzik biberon ne varsahevesimi alıcam bunda ben
ahahaha sagolun canlar...
ne gusel kız bende o kadar dua edıyorum kı 2 yasına kadar emzırebılıyım dıye oglum 7 ay emdı benı sutlerım varken bıraktı ...sağdımda verdım 2-3 haftada ole ıct sonuc sutler naşşladı emmeyınce...
sonuc 18.ayına kadar sma ıle buyuttum o zamana kadar gecede 3 biberon * 250cc mama yedı dedım yavastan sute gecelım ınsallah kalsıyumun fazlası kansızlık yapmaz dıye vermedım sımdıde halan gecede 2 biberon 250cc sutlu biskuvulı mama yıyor bıberondan kurtaramadım vermemeyı cok denedım yatagın korkuluklarını tekmeleye tekmeleye kırdı yınede bırakmadı hala ufacık bebeler gıbı gece uykuda mama yıyo :26: bende uykumu boluyorum çoğu kısı acaba acmıda yıyo dıyo gece bı tabak dolusu yemek yada kımı zaman sutlu tatlı muhallebı yada sutlac yıyo yınede ıcıo o koyu kıvamlı bıskuvılı sutukurtaramadım bızde bole durumlar fıstıklar o yuzden en cok kocaman oluncaya kadar emzırmeyı nasıp etsın rabbım dıye cok dua edıyorum
hımm kızlar aklımdayken not edın bakım buhar makınesı bebegınız dogmadan mutlaka alıp kenara koymanız gereken gereçlerden ....
sebep kalorıferlı evlerde havadakı nem kuruyıp burun kurulugu yapıyor ve bebeklerın burnunu tıkıyor cogu bebekte bu yuzden genız akıntısı oluyor...mukus tabakasıda cıgerlere ındımı sonuc astım yada bronşite sebebiyet verıyo bebıslerınızın burnunu ne kadar temızlesenızde cıks engel olamıyorsunuz...bu sebepten benım oglum astım oldu(1 yıllık tedavı surecınde) bılgınıze cıddıye alın bu konuyu derım
ben kendim bişey almadım bebişe ama ilk öğrendiklerinde teyzeleri almış kargolamışlar hemen içindede harika bir not vardı gözlerim dolmuştu okuduğumda Eki Görüntüle 927042 Eki Görüntüle 927045
ben kendim bişey almadım bebişe ama ilk öğrendiklerinde teyzeleri almış kargolamışlar hemen içindede harika bir not vardı gözlerim dolmuştu okuduğumda Eki Görüntüle 927042 Eki Görüntüle 927045
güle güle giysin kuzucuk ,çok da tatlıymış ama ya..ay gözlerim doldu ,bu minik şeyleri giyecekler ..
guzumm bu topiği senmi açtın..
güle güle giysin kuzucuk ,çok da tatlıymış ama ya..ay gözlerim doldu ,bu minik şeyleri giyecekler ..
hayırlı olsun canımcım
ay kuzusuna nasılda yakışır eminim
artık bende bi parça bişey alıp gözümün önünde dursun istiyorum
benimki nerden başlayacağını bilememek
bir de kızlar bebeğimiz için hatıra defteri edinip şimdiden notlar tutmanın çok güzel olacağını düşünüyorum
belki de ona bırakabilinecek manevi bir hatıra olacak...
hiç bir ayrıntıyı kaçırmadan yazacağım inşallah, doktorun neler söylediğini, ailemizin onun dünyaya geleceğiyle alakalı heyecanını,belirtileri, vs..
interneti aşındırayım bulurum inşallah
ben de istiyorum hatıra defteri yazmak, hatta ilk duyduğum andan beri yazmak istiyorum. bunun için defterler var mı acaba? olan biteni unutmadan not etmek istiyorummmm
bu ne ya aşık oldummm harıkaaa kızım olursa pembeden cok kırmızı gıydırcem ınsallah allahım o tadıda tattır bana yarabbı gule gule kullansın totosunu yedıgımben kendim bişey almadım bebişe ama ilk öğrendiklerinde teyzeleri almış kargolamışlar hemen içindede harika bir not vardı gözlerim dolmuştu okuduğumda Eki Görüntüle 927042 Eki Görüntüle 927045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?