İkiz olunca iki katı ağırlık haklısın valla 😪 az kaldı inş beşiğini falan aldın mı ? Gerçi ikiz olunca nasıl oluyo beşik hiç düşünmemişim bile 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MerhabaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlâtlarınızı.en önemli şeyi unutmuşum:)))
Kızıma da alıp kullandığım şimdi sakladığım anı battaniyesini ikizlerime de aldım.
üzerine özel kalemi ile adını boyunu kilosunu doğum saatini yazıyorsunuz.Kullandıktan sonra bebeğiniz büyüdüğünde saklıyorsunuz.Hala kızımınkine bakıp bakıp duygulanırım((
İkizlerinkini tanesini 25 tl ye aldım.Eki Görüntüle 1180993
Eki Görüntüle 1180994 Eki Görüntüle 1180995
MerhabaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlâtlarınızı.
Battaniyeleri nerden aldınız acaba ??
amin inşallah.Gittigidiyordan şansımıza kapatmak üzere olan bir dükkanı bulduk.hemen hemen herşeyimizi oradan aldık canım.Bir daha bu kadar ucuz ve kaliteli denk gelemem diye aldım hep.
seren bebek dünyası ismi.
Eki Görüntüle 1181928 Eki Görüntüle 1181929
hastane çıkışlarımızı ve yenidoğan fotoğraf için aksesuarlarımızı da az önce satın alabildim.RABBİM giydirmeyi nasip etsin AMİN
Eki Görüntüle 1181936 Eki Görüntüle 1181935 Eki Görüntüle 1181934 Eki Görüntüle 1181937 Eki Görüntüle 1181938
Amin canm. Hepsi birbirinden güzel grrçekten ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhabalar ,
bende sizleri yorumsuz takip edenlerdenim . 3. tüp bebek denemesinden sonra çok şükür hamile kaldım . Detaylı usg de falan bir sorun çıkmadı ama şimdi doktorum suyun fazla bebeğin kafası ve göbeği 2 hafta önden gidiyor diyor . Moralim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Arkadaşlar merhabalar ,
bende sizleri yorumsuz takip edenlerdenim . 3. tüp bebek denemesinden sonra çok şükür hamile kaldım . Detaylı usg de falan bir sorun çıkmadı ama şimdi doktorum suyun fazla bebeğin kafası ve göbeği 2 hafta önden gidiyor diyor . Moralim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
canım merhaba
bende 35. haftayadayım yaklaşık bir aydır bana da farklı bir kaç doktor bebeğin kafasının iki hafta önden gittiğini söylüyor. herhangi bir sorun görünmüyor. amniyon sıvımda da fazlalık varmış. kafasının ırsi olabileceğini söylediler. biraz rahatladım. ama tek korkum erken doğum yahut böyle giderse normal doğum zorlaşır sezeryanla alırız bebeği dedikleri için üzüntü yaşıyorum.
onun dışında sıkma sende canını..
korkma canım ya 33 haftada doğum yapan var..sen maşallah 35 haftadasın 36 hafatdan sonra doğum olursa doktorlar normal diyor..benim ilk bebeğimde 23 erken doğdu maşallah 3 kilo doğdu küveze bile girmedi rabbim seni ve bebişini korusun
21. Haftamizdayiz oğluşumla ben heves edip böyle gördükçe alıyorum. Aslinda alışverişe erken baslamam indirimlerden de yararlandigim icin iyide oldu :) inşallah Allahim sağlıkla bebeğime kavusmami sağlar da güzelce giydiririm bebegime :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullanın canm. Ağustosta mı doğum yaptın sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?