Arkadaşlar merhabalar ,
bende sizleri yorumsuz takip edenlerdenim . 3. tüp bebek denemesinden sonra çok şükür hamile kaldım . Detaylı usg de falan bir sorun çıkmadı ama şimdi doktorum suyun fazla bebeğin kafası ve göbeği 2 hafta önden gidiyor diyor . Moralim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Eki Görüntüle 1139897 bebekleriniz için örgü ihityacınız olursa özelden ulaşabilirsiniz...forunda açılmış sayfalarım var bakabilirsiniz yelek patik hırka elbise şapka her türlü bebek örgü örüyorum. sizlerin beğendiğiniz modelide örebilirim..[/QUO
iyi aksamlar canim bende patiklerini cok begendim ama ozlden nasil atiliyo bilmym fiyatlari mrak ettim
Arkadaşlar merhabalar ,
bende sizleri yorumsuz takip edenlerdenim . 3. tüp bebek denemesinden sonra çok şükür hamile kaldım . Detaylı usg de falan bir sorun çıkmadı ama şimdi doktorum suyun fazla bebeğin kafası ve göbeği 2 hafta önden gidiyor diyor . Moralim çok bozuk böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Eki Görüntüle 1167780
anneannemizin torunu yatsın dıe kendı evıne aldıgı yatak ve nevresım :)
Eki Görüntüle 1167781 Eki Görüntüle 1167782
bunlarda bnm kendı evımıze aldıklarım :)
bende kısmetse 2 ağustosta doğum yapıcam kıyafetleri hazırladım Allah isteyen herkese versin inş..
bu sağdaki minik beşiğin aynısının lila rengini de annem bana almış çok hafif kullanışlı bişeye benziyo bakalım.
ben de annemlerde kullanmak için aldım.kullanışlı olur umarım.bebişin güle güle kullansın inşallah
Merhaba
Çok heyecanlıyım.
İkiz bebek bekliyorum.Biri kız biri erkek.Zaten bir kızım vardı.Şimdi 3 çocuklu olacağım.
Doğuma az kaldı.
Riskli gebelik olduğu için alışverişimi evden yapıyorum.YAni netten alıyorum.Çift çift :))))
İşte benim prens ve prensesimin şimdilik cicileri,
ALLAH'ım giydirmeyi nasip etsin.AMİN
Eki Görüntüle 1180867 Eki Görüntüle 1180868
Eki Görüntüle 1180869 Eki Görüntüle 1180870
yaz bebekleri olacağı için bol bol üst almaya gayret ediyorum.Daha doğru düzgün hastane çıkışı almadım.İlk kızımdan tecrübem olduğu için bol bol çıtçıtlı üst alıyorum.
Eki Görüntüle 1180873 Eki Görüntüle 1180874
Çok güzeller canm Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. Kaç haftalıksın ?Eki Görüntüle 1180875 Eki Görüntüle 1180876
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba, amin inşallah.
Bugün 32+5 olduk :)
ALLAH'ın izni ile sağlıkla bir dünyaya gelseler başka birşey istemiyorum.Gittikçe ağırlaşıyorum ve bu benim ikinci gebeliğim.4 yıl aradan sonra.İkiz de olunca 6 audan sonra çalışmam yasaklandı.SÜrekli evdeyim.Eğer fazla kıpırdamaz ve bu istikrarda gidersem tam zamanında doğacaklar inşallah.
Korkumu alışveriş ile yeniyorum resmen :))))
Bebeklere birşey bakarken düşünmüyor unutuyorum herşeyi:==)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?