bana da doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi.almıyorum kesinleşmesini bekliyorum.ama canım da gidiyorkız elbiseleri harika yaaaaaaaaaaaaa.......Allahım sağlıcakla giymeyi nasip etsin bebişlerimize
arkadaşlar cinsiyetini tam öğrenmeden aman alışveriş yapmayın.bana dr %90 kız alışverişe başla demişti 11 haftalıkken buraya da yazmıştım zaten.tabi zaten sabırsızlanıyordum bende hemen başladım alışverişe.16 haftalıkken başka bir dr a gittim ve bebek erkek dedi ama inanmadım eşimde bende ve iki gün boyunca tam 6 dr gezdik hepside erkek dedi.lakin kendi dr um demeden inanmam dedim.17 haftalıkken yine gittim dr a artık %100 erkek diyorum dedi artık herkese söyleyebilirsin alışverişe başlayabilirsin dedi.bu cuma kendi dr umda randevum var 18 haftalık olacağız inşallah oda erkek derse kıyafetlerimizi değişmeye götüreceğiz=(hakkımızda hayırlısı ilk bebemdi zaten ama kıza çok alışmıştım=)
sevvill kayseride hangi doktora gidiyorsun sen?
Öncelikle Allah hayırlı evlatlar versin.Banada 12. haftada%90 kız dedi bide erkek istiyorduk yarın kontrolum var bi umut bekliyorum belki değişir diye :))))
canım 12. hafta çok erken cinsiyet için bana da doktorum 12. haftada kız gibi dedi ama değişebilir dedi ben çok ısrar etmiştim söylemesi için dünde 15+6 da kesin erkek dedi pipisini falan gösterdi ki benim 12. haftada da 15+6dada 4 boyutluyla bakıldı
bugün kontrole gittim canım kesin kız dedi :)
hüma erşad batmaz a gidiyorum.
bunlarda benm ilk kez aldıklarımEki Görüntüle 1000033 Eki Görüntüle 1000034 Eki Görüntüle 1000035 Eki Görüntüle 1000036 Eki Görüntüle 1000037
bunlarda benm ilk kez aldıklarım
bunlarda benm ilk kez aldıklarımEki Görüntüle 1000033 Eki Görüntüle 1000034 Eki Görüntüle 1000035 Eki Görüntüle 1000036 Eki Görüntüle 1000037
e bebek.comdan aldım canım bugün internetten sipariş verdim indirim vardıGüle güle giysin inşş.. :) çok güzel aldıklarınız nerden aldınız acabaa ?
çok hoşlar.. sağlıkla kullanın inşallah..
Çok tatlılar.. güle güle kullanın
Çok teşekkürler allah razı olsun. Daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsunGüle güle giysin inşş.. :) çok güzel aldıklarınız nerden aldınız acabaa ?
teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünce olur. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Ben rahim ağzı ameliyatı oldum ondan önce hastanede bebeğin bütün organları kontrol edildi, o arada 14. haftanın sonunda öğrendim cinsiyetini. ::)) umarım seninki de kendini gösterir ve öğrenirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?