- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #36.041
bebek uyurken uyuyayim diyorum ama gündüz uyuyamiyorum:-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Humana içiyorum bana çok faydası oldu canım tavsiye ederim..Sali günü sağlık ocağına gittim bebeğimi tartırmak için ,zibin vardı bezede cis yapmışti gidene kadar, soymadan tartti o yüzden kilosundan emin değilim. .4150 gr geldi.
10 günlükken 3740gr. 19.gunde 4150gr
Zibinla ve bezi ıslak olduğundan 4 kilo olabilir. .sütun yeterli filan dedi boyuda 52cm olmuş. .Velhasıl kelam dün uzun bir yolculuk yaptık pek yiyip icemedim sanırım bu sefer süt azaldı. .5-15dk emiyor baya kesintisiz ozaman sütler taşıyor ağzından sonra emiyor ama boş yutkunma sesi yok bakıyorum süt yok ağzında pompayla çekiyorum yok damla damla ne oldu bir günde merak ettiğim azalan süt çoğalır mi yemek yerken midem bulanıyor. .humana çay alsam düzelir mi azalan sütü kurtarabilir miyim?
Ben de canım belki de uykusuzluktan kötüyüz , papatya çayı iç , ben yeni keşfettim az önce içip bebeğimle yarım saat uyumuşum çok şükür...bebek uyurken uyuyayim diyorum ama gündüz uyuyamiyorum:-(
Benim de ara ara oluyo ama olduğunda fena oluyorum ve hiç geçmicekmiş gibi bi sıkıntı basıyo, benim bugün 29. Günüm ...ilk günler olmuyodu çok, bu hafta çok oldu, inşallah geçer...canım benim bugün 28 günlük oldu,bayağı geçti ilk hafta çk oluyodu özellikle akşamları.şimdide ara ara oluyo ama annemlerle döncem diye biraz içim rahat ondan sanırım bu sıkıntının geçmesi.nşallah seninde geçer canım.
Ben de tavsiye ederim canım avent göğüs kalkanı çok işe yaradı , evde genelde onu kullanıyorum, emzirdiğin sürece kullan bence , göğüslerin yara olmaz olduysa da daha beter olmaz, iyileşmesine yardımcı olur...Ne kadar süre kullanılıyor canım ilk zaman lar mi yoksa tüm emzirme döneminde mi
Tez zamanda Allahım iyi etsin bizi canım, çok berbat bişiiymiş, aynı senin gibiyim,40ımız çıkınca geçermiymiş bu canım?aynısı bendede var canım..aksam karnlık bsınca banada basıyorlar aglama krızne gırıyorum dralıyorum cıldırıcak gıbı olıyorum..ılk gun yoktu 3.gunu basladı..gunduz ıyıyım aksam karanlıgıyla aglama tutuyor dupdururken dua okuyorum esım ınternetten kuran acıyor yasın falan azıcık hafıfler gıbı oluyorum..kafanı dagıtıcak bırseyler bulmaya calıs..gecıcek oyle dusun..yanlız degılsın..lohusa sendromu.karnımızdaydılar bırden hayatımıza gırdıler..ama alısıcaz bırbırımıze duzelıcek hersey..cok buyuk bır sorumlulk ve altında ezılıyoruz am duzelıcek..bırtek bızım basımıza gelmedı bu..nefes alıyormu dıye kontrol etmek sut meselesı gaz uykusuzluk..gelecek kaygısı haberlerdekı olaylr bıle etkılıyor ruh halımızı..atlatıcaz oyle dusun canım.
Ne zaman gececegi konusunda benimde inan bi fikrim yok.tek istedigim hemencecik gecmesi.dua ediyorum devamli .aklımdan öyle seyler geçtikçe de kendimi guzel seyler dusunmeye zorluuorum.inanir misin ilk zamanlar banyoya gider ağlardim.neden banyoda agliyorum onu da bilmiyorum tabi.bebegim kucuk dogdu bana bagimli normali cok istiyordum bazi sikintilardan dolayi olmadi.tez canli biriyim sezeryan olunca iki hafta kadar rahat hareket edemedim sonra koterle yakmamislar dikerken iceride bazi yerleri hematom oldu karnim sertlesti morardi onunda etkisiyle ben fena oldum. Ama gecmeye başladığı ni gorunce moralim biraz daha duzeldi.geciyo hersey geciyo inan ki bu günlerde gececek.keyfini cikarmaya bakalim canim.simdi kotu seyler dusunmek yok.iyi seyler dusunecez tamam mi[/QUOTE][QUOTE="moonlight002, post: 36750745, member: 33601Bu ne böyle??ne zaman geçer???
Annem sürekli yanımda canım halimi görünce gidemedi kadıncağız, benim bugün 29. Günüm benim de ara ara oluyo ama sanki her an olcakmış gibi korkuyla yaşıyorum...40ımız çıkınca geçermi ki??Canim yaninda yardim edecek birisi varmi?annen gibi mesela.KV lercyardim amaciylacgelip kendini baktryolar gebeldede.eğer ole bi yardim edenin varsa 1 saatliginede olsa CIK bi dolaş esinle iyi gelir.bende baslarda oyleydim annem çok yardimci olmasına rağmen bunalmistm.ufacik bi ilcedeyim buna rağmen bi yurutus yapip geldik esinle.zamanla geçti sonradan.bugün 26. Gün zaman zaman olsafa çok surmuyo ama aksam o yatak oda işkence odadi gibi olabiliyor.:)
sözde gecer dıyorlar hormonlarla alakalıymıs bıraz once 1 posta yıne agladım..okuttum kendımı.aksam olunca baslıyor cökmeye.yapacak bırsey yok gecıcek deyıp dua edıcez..ben aksam olunca esım ısten gelınce benı sev dıye yapısıyorum adama kadı gıbı bır aglamak tutuyor oda sasırıyor ne yapsın..cınsel acıdan degıl asla.cocuk gıbı sevıleyım ıstıyorum..ıcım hep huzursuz.Tez zamanda Allahım iyi etsin bizi canım, çok berbat bişiiymiş, aynı senin gibiyim,40ımız çıkınca geçermiymiş bu canım?
Hic sezeryan demmedi ,insaallah acilir, gecen gun bole olursa suni sanci veremeyiz demisti,bugun az acilmis yumusamis dedi, belki kendi sancin gelir yarin dedi, bi de zari siyirdim dedi,kolaylasmasi icin dedi, bole duyan yasayan varmi zar konusundacanım benim bugün 28 günlük oldu,bayağı geçti ilk hafta çk oluyodu özellikle akşamları.şimdide ara ara oluyo ama annemlerle döncem diye biraz içim rahat ondan sanırım bu sıkıntının geçmesi.nşallah seninde geçer canım.
Canım geçicek inşallah, beraber atlatıcaz,sakın kendini koyverme, ben muska yaptırdım sürekli takıyorum iyi geldi, varsa güvenilir bir hoca sen de yaptır tak , koruma amaçlı kötü herşeyden.ben çok inanıyorum...sözde gecer dıyorlar hormonlarla alakalıymıs bıraz once 1 posta yıne agladım..okuttum kendımı.aksam olunca baslıyor cökmeye.yapacak bırsey yok gecıcek deyıp dua edıcez..ben aksam olunca esım ısten gelınce benı sev dıye yapısıyorum adama kadı gıbı bır aglamak tutuyor oda sasırıyor ne yapsın..cınsel acıdan degıl asla.cocuk gıbı sevıleyım ıstıyorum..ıcım hep huzursuz.
Hic duymadim canim zar olayini hakkı inşa hayirlisi olur inşallah. Buatada kaç haftaliksin?Hic sezeryan demmedi ,insaallah acilir, gecen gun bole olursa suni sanci veremeyiz demisti,bugun az acilmis yumusamis dedi, belki kendi sancin gelir yarin dedikonusunda
Canim muskanda hangi dualar yaziyo? Benim esumde ilahiyat okumustuvona soyliyim yazarbbabada.bende çok inanıyorum dualaraCanıokumuştu i k inşallah, beraber atlatıcaz,sakın kendini koyverme, ben muska yaptırdım sürekli takıyorum iyi geldi, varsa güvenilir bir hoca sen de yaptır tak , koruma amaçlı kötü herşeyden.ben çok inanıyorum...
mama kullanıyorsanız kabızlık vücut alışana kadar olurKizlar selam.nasilsiniz.kizlar bebegim kabz oluyor varmi bebegi kabz olan
Mama iki gundur veriyorum gunde bir kez doymadigi icin oglenleri ama ondan oncesinnde de kabz oluyordu hergun yagla cikariyoruz ama kendisi yapmiyomama kullanıyorsanız kabızlık vücut alışana kadar olur