• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm maşallah bnmde 40-50cc gelıodu.3-4 gündür sağmadım şimdi 10cc zor geldi...bgn tekrar sağmaya başladım inş artar..uyuyamıyorum bnde günde 5 saat anca.gece uyumuyo benmkı gündüz uyuyo..bnde gündüz uyuyamıyorum..o yüzden de sütüm azaldı..sağmaya devam bakalım nolucak..
ben de gündğz uyuyamıyorum oğlum da gece uyumuyo gündüz uyuyosağmak kesinlikle işe yarıyo benimki çok azdı arttırdı ama el pompası sağmıyo elektrikli al yoksa bide bol su iç ben 4 lt ye yakın su içiyorum hayatım boyunca hep çok su içen biri oldum.bi de rezene çayı içiyorum her gün bi bardak sanırım o da süte etki ediyo hem de bebeğin gazı için çok iyi oluyo[/QUOTE]
off bnde elektrklı pompa aldm cnm da göğüslerim çok kötü yara oldu.bgnde kanadı baya..su çok içiyorum bgnde yaradan dolayı 2 defa sağdım sadece ve emzırmeyi denemedim bile çokk kötü acıyoo[/QUOTE]
Birsey sorucam canim ben manuel kullaniyorum.elektrikli dahami iyi.ve her emzirmedrn sonra sagiyormusun.biberonlami kasiklami veriyorsun.kasikla cok zor oluyor biberonada alisick diye korkuyorum.

allahim krizzzz sabah 7 de uyandi 10 ar dk lik uyudu anca iki saat emer ama 3 4 saat uyurdu 7 den beri emiyo goguslerim yara oldu mama verdim oda uyutmadi ne yapayim yaaaaa

Canım gaz yapıcı neleri yemiyorsun mesela?? Benim dikişler duruyor hala ve kanamam da var..
Bulgur fasulye nohut gazlı içecekler soğuk yiyecek içecek acı ve baharatlı şeylerden uzak duruyorum. Çorap giyiyorum sürekli yaz günü zor oluyor ama.. Benimde dikişler duruyor ne zaman normale dönücez

ben de gündğz uyuyamıyorum oğlum da gece uyumuyo gündüz uyuyosağmak kesinlikle işe yarıyo benimki çok azdı arttırdı ama el pompası sağmıyo elektrikli al yoksa bide bol su iç ben 4 lt ye yakın su içiyorum hayatım boyunca hep çok su içen biri oldum.bi de rezene çayı içiyorum her gün bi bardak sanırım o da süte etki ediyo hem de bebeğin gazı için çok iyi oluyo
off bnde elektrklı pompa aldm cnm da göğüslerim çok kötü yara oldu.bgnde kanadı baya..su çok içiyorum bgnde yaradan dolayı 2 defa sağdım sadece ve emzırmeyi denemedim bile çokk kötü acıyoo[/QUOTE]
Birsey sorucam canim ben manuel kullaniyorum.elektrikli dahami iyi.ve her emzirmedrn sonra sagiyormusun.biberonlami kasiklami veriyorsun.kasikla cok zor oluyor biberonada alisick diye korkuyorum.[/QUOTE]
tatlım bzm durumumuz farklı bizim bebişler emmiyo biz o yüzden sağarak biberonla veriyoruz..evet elektrıklı yormuo ama çekişleri hemn hemn aynı bn ameda lactaline kullanıyorum memnunum.manuel olarakta lansinoh var bazn onu da kullanıyorum..ondan da memnunum.aslında 2.30 saatte bır sağmak en ıyısı...ama bn o kadar sık sağamıyorum.biberona çabuk alışıolar evet ama senınkı zaten emıyorsa anne memesıne benzeyen biberonlardan aldığında emmeyı bırakmadıkları soylenıyor ama tam bılemıcem..

Yarin doktor kontrolum var cnm.dikisler ne durumda bilmiyorum alttan aynayla baktim ip sarkiyo acildimi bilmiyorum.aci yok ama.hafif sizliyo bazen..kanamam gunde 2 ped anca doluyor azaldi.
Benim 4 dikişten 2 si attı.kanama devam günde 3-4 ped kesin. Doktordan sonra yazsana merak ettim attıysa ne diycek umarım atmamıştır ama

Canin bebekle tek basina kalma korkusu yasiyorsun.lohusa sendromu bendede var evde kv esim herkes yardimci ama aksam olunca cokuyor sikinti.kucucuk canin hayatin boyunca sana bagli olmasi endisr ve korkular.onlar buyudukce gecicek bu vesveseler.guclu olmaliyiz.
Ayyy akşam sıkıntısı bi bende değilmiş

Benim karnım bildiğiniz beş aylık hamile gibi sezeryan oldum normal doğum yapanlar sizdeds öyleni yoksa biz sezeryanlılaramı özel çok fena taktım göbeğe
Canim senle ayni gun dogum yaptik biz,benim karnim dune kadar 5aylikti resmen.bugun 4aylik oldu.15 kilo almistim.9kilo verdim bugun itibariyle.dr yurudukce karnin inecek dedi.

Benim 4 dikişten 2 si attı.kanama devam günde 3-4 ped kesin. Doktordan sonra yazsana merak ettim attıysa ne diycek umarım atmamıştır ama
Tamam canim haber veririm.bakalim ne diyecek.evet aksam karanlik cokervokmez bir aglamadir geliyor.esim azcikcikayim hava alayim diyor ben basliyorum aglamaya.cok garip oldum gunduz birseyim yok ama.nezamman gecer bilmiyorum

kızlar benim dışarda 12 dikişim var. yanlış yerden kesik attılar ilk önce. o yüzden hala oturup kalkamıyorum.
kanamam da bitti gibi damla damla devam ediyordu ki bugün birden boşalma oldu çok şaşırdım.
ayrıca oğlumun gaz sancıları beni çok üzüyor. elimden geleeni yapıyorum ama onun kıvranıp ağlaması içimi deşiyor.

sütü artırmak için size dereotu önerim olacak. aç karnına günde en az üç öğün dereotu yiyerek sütüm çoğaldı. onun dışında göğüs uçlarım yara oldu. dehşet bir acıymış. lansinoh kremin faydasını göremedim. ama eczacı teyzem buna ek olarak bepanthol kremi kullanmamı önerdi. yalnız bebeği emzirmeden önce göğsü yıkamak şartıyla. inanın faydasını gördüm. acılarım azaldı yarası kurumaya başladı. nemli bırakmayın göğsünüzü bu dertten muzdarip olan arkadaşlar. ben gece kremi sürüp bi kaç saat göğsü açık yatmanızı tavsiye ederim

bi kaç sorum olacak. bebeği nasıl giydiriyorsunuz?
kayınvalide kat kat giydiriyor. kuzum isilik oldu. laf anlatamadım. sen anlamazsın o üşür diyo. bende napıcamı şaşırıyorum.

mama takviyesi için biberon yerine hemşire kaşıkla vermemi önerdi. yanlış mı yapıyorum.

bir de lohusalık döneminde yansanda bayılsanda terlesende kalın giyineceksin diyenler haklı mı?

Tamam canim haber veririm.bakalim ne diyecek.evet aksam karanlik cokervokmez bir aglamadir geliyor.esim azcikcikayim hava alayim diyor ben basliyorum aglamaya.cok garip oldum gunduz birseyim yok ama.nezamman gecer bilmiyorum
aynı durumlar bende de var. aslında kendime güveniyordum ama kayınvalide her yaptığıma bişey diyo. sen cahilsin bilmiyosun felan diyo. bütün moral ve özgüvenim yerlerde. gece bebek altına yapacakta değiştirmek zorunda kalıcam diye ter döküyorum düşünmekten resmen. kendimi sadece emzirmek için varmışım gibi hissediyorum.

bi kaç sorum olacak. bebeği nasıl giydiriyorsunuz?
kayınvalide kat kat giydiriyor. kuzum isilik oldu. laf anlatamadım. sen anlamazsın o üşür diyo. bende napıcamı şaşırıyorum.

mama takviyesi için biberon yerine hemşire kaşıkla vermemi önerdi. yanlış mı yapıyorum.

bir de lohusalık döneminde yansanda bayılsanda terlesende kalın giyineceksin diyenler haklı mı?
Benimkide isilik oldu ayni sekilde kalin giydiriyorr kv.kus kanadindan hasta olurmus vs.yarin doktora randevum var sorucam nasil giydireyim diye.haber veririm.biberonla cok guzel iciyor kasikla cok zorlaniyor.ama biberonla 3 gecedir veriyorum useniyor artik meme almaya.bende kasikla vericem artik.

Back
X