- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.941
ben de gündğz uyuyamıyorum oğlum da gece uyumuyo gündüz uyuyosağmak kesinlikle işe yarıyo benimki çok azdı arttırdı ama el pompası sağmıyo elektrikli al yoksa bide bol su iç ben 4 lt ye yakın su içiyorum hayatım boyunca hep çok su içen biri oldum.bi de rezene çayı içiyorum her gün bi bardak sanırım o da süte etki ediyo hem de bebeğin gazı için çok iyi oluyo[/QUOTE]cnm maşallah bnmde 40-50cc gelıodu.3-4 gündür sağmadım şimdi 10cc zor geldi...bgn tekrar sağmaya başladım inş artar..uyuyamıyorum bnde günde 5 saat anca.gece uyumuyo benmkı gündüz uyuyo..bnde gündüz uyuyamıyorum..o yüzden de sütüm azaldı..sağmaya devam bakalım nolucak..
off bnde elektrklı pompa aldm cnm da göğüslerim çok kötü yara oldu.bgnde kanadı baya..su çok içiyorum bgnde yaradan dolayı 2 defa sağdım sadece ve emzırmeyi denemedim bile çokk kötü acıyoo[/QUOTE]
Birsey sorucam canim ben manuel kullaniyorum.elektrikli dahami iyi.ve her emzirmedrn sonra sagiyormusun.biberonlami kasiklami veriyorsun.kasikla cok zor oluyor biberonada alisick diye korkuyorum.