- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
inşallah kendıne göre bulursun doktor medicalpark a gidiordum ben ilk gebeliğimde kadın tlf bakmıordu hiç kaç kere aradım anca parayla iş yapıorlar. Malatyalı olmana sevındım. benım eşim Malatyalı ailesi orda. bizde geliyoruz. ben izmşrdeyim burda doktor alternetifi çok.
izmirde Reşat Bozoklar var bizim aile dr. umuz çok iyi bir dr. tavsiye ederim kızlar..
merhabalar canım :) özelden msj attım ama msj kutun doluymuş :) topiğine geldim bende :) benide o güzel listeye eklersen sevinirim :) 3 .cü bebeğim muhtemel doğum 23.08.2014 allahın izniyle :)
ekledim cnm hg aramızaa :)
kizlar ben geldim
kesemizi gorduk cok sukur
ama cok kucuk
dedi henuz tam yerlesmemis bile dedi
3-4 hafta dedi 1 hafta geriden gidiyorum
ilk ustden bakti gormedi
cok kordum sonra altdan bakti sukurler olsun gorundu esimde gordu cok mutlu olduk
inanin
agrilarda rahimde gerginlik var ilac yazdi onnan oluyormus
darisi isteyen herkesin basina amin 2 hafta sonra yine cagirdi yine gidicem insallah bebegimi gormeye
çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna.. boşuna üzmüşsün kendini..
KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
tatlım hakkınızda hayırlısı böleymiş..
bu şekilde hamile kalıp doğum yapan çok var..
çocuklar ikiz gibi büyüyorlar..
tabii ki de çok zor olcak
Ama ALLAH yardım eder tatlım sakın aldırıp okadar büyük bir günahın altına girme ..