- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.001
üzülmemek elde degil biliyorum biz bu kadar üzüldük sen neler yaşadın Allah biliyo.. herşey güzel olucak buna sen de inanıyorsun canım biliyiyorum.buraya da istedigin gibi gelip girersin sohbet ederiz ama biz ateş ölçmede beraberiz zaten yakalarım seniiii:130::130::130::130::130:aşk olsun canım neden öyle diyorsun soracaksın tabi niye utanasın ben böyleyim diye siz sevincinizi heyecanınız endişenizi paylaşmayacakmısınız, ben zaten girememe daha canım bu sayfaya sizlerin sevinci benimde ama üzülüyorum yinede
Allah sevindirsin o mucizeyle o pıtpıt kalp atışlarıyla İnşallahhhhhyarın büyük gün! kocacımla birlikte ilk muayenemize gideceğiz. inşallah kalp atışlarını güzelce duyarız bebişimizin. Nasıl bir heyecan bu Allah'ım daim etsin inşallah :)
sorma arkadaşıımmm ben adet günü kan tahlili yaptırdım evet pozitifti ama hiç hayal etdiyim gibi sevinemedim 2 3gün adet günlerinde yani sanki her an adet olmuş gibi wc.ye koşuyorum bak adet oldum diyeee:18::18::18: ama adet falan olmuyordum sanki adetliymişim gibi sancım karın agrım vardı onun için hamile olduguma inanamıyordum adet olucam diyordum kimyasal herhalde ondan pozitif çıktı şimdi adet olucam diye düşendüm ama şükür gelen giden olmadı adet günüm geçtikten sonra o belirtiler de gitdi rahatladımmmkızlar hepınızın bebeklerı hayırlı olsun.sormak ıstedıgım bır ıkı soru vardı.adet gecıkmesıylemı ogrendınız hamıle oldugunuzu.yoksa gecıkmeylemı test yaptınız.bırde henuz hamıle oldugunuzu ogrenmeden önce adet olacakmıs gıbı belırtılerınız varmıydı.adet sancısı bulantı yanı adet belırtılerınız varmıydı
hoşgeldin canııımmmmm agustos sonuna kadar da beraber oluruz İnşallah sonra da başımız bebişimize karışır buraya gelmeye vakit bulamayızzzzmerhaba kızlar..aranıza bgn itibariyle katılmış bulunuyorum.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bu konuda sadece doktorunu dinle derim randevunu bekle anca ultrasonda belli olur şimdiden bişey söyleyemeyiz.yok eger yumurtlama tarihini (eger 1kez yumurtladıysan o da) ilişki tarihine eminsen o zaman hesaplama yapa bilirsin.emin degilsen bilmiyorsan zamanını gec döllenmedir içini ferah tut İnşallah herşey yolundadırYa kızlar bir sorum olacak. Benim sat 20 ekim olmasına rağmen pazartesi dr a gittiğimde bebeği göremedik sadece 9milim keseyi görebildik. Doktor geç döllenme 10 gün sonra gel görürüz dedi ama benmi yanlış hesaplıyorum anlamadımda benim bildiğim geç dölllenme 2 hafta yada 1 hafta geç olur 3 hafta fark etmez heralde dimi? Yani sata göre 8haftalık ultrasona göre 5haftalık olabilirmi??