- 4 Nisan 2013
- 110
- 3
- 68
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
kizlar birsey sorucam ben yarin keseyide gormeye gidiyorum sizce cokmu su icmeliyim yoksa acmi gitmeliyim
sizce hangisini yapsam daha iyi?[/QU
ben tahlil vermek için aç gitmiştim canım su içmeye gerek yok sanırım ama bilmiorum,bende karnımda aşırı gaz vardı net göremedi altdan baktı..
ilacı boşaltıyordum derken? benim ilaç küçük yuvarlak top şeklinde bir şey. onu komple içeri bırakmam gerekiyormuş.
canım sa bende ankaradayım doktorun kim nereye gidiyorsun memnunmusun ? ben kafam biraz karışıkta...kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,yaşım 28,ankarada oturuyorum,sat 8.11,2013,ikinci hamileliğim muhtemel doğum tarihi 15.08.2014 teşekkür ederim hepinizi tebrik ediyorum bu arada
gözünüz aydın darısı başımıza inş.kızlar doktordan yeni geldik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk 6+6 haftalığız şuan. rabbım kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın çok gzl :) doktora gitik beklerken kalbim küt küt atıyordu çok heyecan yaptım.
kızlar doktordan yeni geldik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk 6+6 haftalığız şuan. rabbım kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın çok gzl :) doktora gitik beklerken kalbim küt küt atıyordu çok heyecan yaptım.
Kılzar size bikaç soru sormak istiyorum. Şuan eşim şehirdışında olduğu için doktora gitmek istemiyorum. Malum ilk kontrolümde yanımda o da olsun istiyorum :)
Ben gebeliğimi bat ımdan 3 gün sonra öğrendim. Ve o günden sonra iki gün boyunca kahverengi akıntım oldu, şimdi geçti çok şükür :)
Bir de yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oluyo, korkuyorum.
Batımdan 3 gün sonra beta hcg testi yaptırdım 735 çıktı. Şimdi buralarda dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik falan duyuyorum ve açıkçası çok korkuyorum. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak gerçekten çok endişe verici oluyormuş. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim. Beta hcg değerleri sağlıklı bir hamilelik ve diğer ihtimallerle ilgili bilgi verir mi? Yani sağlıklı bir hamilelik geçirip geçirmediğimi Beta hcg değerimden anlayabilir miyim?
Bir de önümüzdeki çarşamba günü doktora gitsem kese ve kalp atışı için erken gitmiş olur muyum? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, sorabileceğim çok fazla kişi olmadığı için sizlere sormak istedim :)
çarşamba günü 5+3 olucak canım.. ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. çift çizgi hayatımı değiştirdi benim, ben bundan önce çok rahat derstsiz tasasız bi insandım.. Hormonlar beni bu hale getirdi :)Canim bnm hic kafana takma hersey olacagina warir sen kendini ne kadar strese sokarsan bebegin icin o kadar zararli olur bi de carsamba günü kac haftalik olucak
çarşamba günü 5+3 olucak canım.. ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. çift çizgi hayatımı değiştirdi benim, ben bundan önce çok rahat derstsiz tasasız bi insandım.. Hormonlar beni bu hale getirdi :)
Artık herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum, yediğime içtiğime, strese girmemeye çalışıyorum. 3 senedir öğrencilerime sinirlenmemyi öğrenememiştim, 3 günde öğrendim.. annelik çok farklı bi duyguymuş gerçekten.. Allah hayırlısını nasip etsin :)
Herkese merhabalar. Benim ikinci gebeliğim bu. henüz kalp atışlarını duymadık gerçi ya.umarım herşey yolunda gider.
çarşamba günü 5+3 olucak canım.. ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. çift çizgi hayatımı değiştirdi benim, ben bundan önce çok rahat derstsiz tasasız bi insandım.. Hormonlar beni bu hale getirdi :)
Artık herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum, yediğime içtiğime, strese girmemeye çalışıyorum. 3 senedir öğrencilerime sinirlenmemyi öğrenememiştim, 3 günde öğrendim.. annelik çok farklı bi duyguymuş gerçekten.. Allah hayırlısını nasip etsin :)
kızlar doktordan yeni geldik. bebişimizin kalp atışlarını duyduk 6+6 haftalığız şuan. rabbım kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın çok gzl :) doktora gitik beklerken kalbim küt küt atıyordu çok heyecan yaptım.
Bizde bugün duyduk kalp atislarimizi bnmde 6+6 :) ayni dogum yapcaz belliki hadi bakalim hayirlisi ewt cok heycanli bi gündü doktoru beklerken kalpten gidecektim ama sonunda duyduk
benimde 2 yaşındaa bir kızım var senin kızın kaç yaşında?bende kızımda hemen gitmemiştim.pişman değilim bundada 8.haftayı bekleyeceğim.Allah herşeyin hayırlısını versin.inşAllah sağlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?