- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
28- İSTANBUL-1. - 09.11.2013 - Beklenen doğum ise 16.08.2014
teşekkür ederimm
olmuş kanka süper olmuşolmuşmu bakalım kanka
kizlar ya doktorumla konusdum
cok moralim bozuldu
sol tarafim agriyor dedim
dis gebelik ola bilir dedi git kan ver dedi artmissa bebekiyi dedi
artmamis sa dis gebelik cocuk sol kupde kala bilir dedi
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
ekledim cnm..
belirtiler için henüz erken
6 hafta dan sonra ya da 1.5 aydan sonra başlar..
fazla takılmaz keyfini çıkarmaya bak..
yeemene içmene dikkat et tatlım..
bende 20 sinde kontrole gitçem
hayırlısı olsun inş bakalım :))
cok moralim bozuldu
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
oyle cekilmeyecek kadar agri degil canim ama uzaninca agriyor sanki bilmiyorumcanım çokmu ağrıyor sol tarafın..
hemen git kan vermen
hafif bir ağrıysa normal ama :26:
saol cnm ani hareketlerde çok kötü sancı giriyor kasığıma onun dısında miniğim belirti versin isityorum napıım,
onu bi şekilde hissetmek istiyorum artık
1,5 yıl bekledım Allah inşallah hepimizin kucağına almayı nasip eder
pazartesi gittim canım kesem göründü buna göre şuan seninki de görünebilir ama kişiden kişiye farklılık da gösterebiliyormuşaramızda 4 gün var cnm kese görmeye ne zaman gidiyorsun
yarin gidicem kan vermeye zullum dayanamam ben nolur Rabbim minigimi bana bagislasinSercem Cnm bozma moralini herşey
güzel olacak hemen git kan ver tatlım
yarin gidicem kan vermeye zullum dayanamam ben nolur Rabbim minigimi bana bagislasin
hg kızlarr..
eğer listeye kaydolmak isterseniz..
yaş, nerde yaşadığınızı, kaçıncı gebelik olduğununu, sat ve bat tarihlerini yazın kaydedeyim sizi..
yarin gidicem kan vermeye zullum dayanamam ben nolur Rabbim minigimi bana bagislasin
cok moralim bozuldu
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
Canım ne dış gebeliği yahu telefonla nasıl anlaşılacak bu durum boşuna üzülme değerin gayet iyi senin
insallah amin zullum insallah amin ya dua ediyorum agliyorum Rabbim duysun sesimi yillardir bekledimAmin Cnm ama ben herşeyin güzel olacağına inaniyorm tatlım sen uzme kendini
Bu durumda kalp atışı ortalama kaçıncı haftada duyulur acaba???kaçıncı haftada gitsem??kanamam veya öyle aşırı bir ağrım yok şükür...
sol tafarda agrim var dedim oyle dedi eflalim ya nolur dua edin banaCanım ne dış gebeliği yahu telefonla nasıl anlaşılacak bu durum boşuna üzülme değerin gayet iyi senin
Allah razi olsun canim benimCanım moralini bozma ya.. Ağrı hergebelikte olan bişey çok şiddetli ağrılar dışgebelik oluyor benim bildiğim. Biran önce kan testi yaptırki için rahatlasın canım. Allah yardımcın olsun
yarin hem kan veriyim o zaman hem usg ya gireyimsercem vajinal usg ile baktır kanla falan uğraşma bana 3 ay önce demişlerdi dış gebelik olabilir diye, ağrı yapacak kadar büyümüşse usg ile de görünür rahimdeyse sıkıntı yok. ben duyduktan sonra öyle stres yaptım öyle üzüldüm ki bebişim dayanamadı düşük yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?