- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
evet cnm kürtaj oldum bayıttıkları için bir şey anlamadım. zaten çok kısa sürüyor. sen umudunu kaybetme sonuçları bekle. belki yanılmıştır. dualarım senınle
çok sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm kürtaj oldum bayıttıkları için bir şey anlamadım. zaten çok kısa sürüyor. sen umudunu kaybetme sonuçları bekle. belki yanılmıştır. dualarım senınle
bilmiyorum canım bilmiyorum ne olur vajinal baksalar başka doktora gittim o da aynı, keseyi göstermedi bana(
kızlar çok üzgünüm muhtemelen boş gebelik yine kan verdim öğleden sonra 3,30 da çıkacak dr baktı karından kese gebelik kesesi gibi değil dedi vajinal bakın dedim bu da bakmadı kan sonucuna göre dedi ben napıcam şimdi kürtaj mı olucam çok korkuyorum çok üzgünüm herkese açıklama yapmak zorunda kalıcam çok üzgünüm çok bebeğim benimle değilmiş
selam guzel anneler biz geldik
keseyi gormek isteyen kalp atislarini duymak isteyen tum annelere Rabbim guzel haberler vermeyi nasib etsin amin
bende doktorumu aradim
bana metformin
dupastom
folik asit ic dedi gunde 1 tane
simdi birsey sorucam bu ilaclari duyan varmi ve ya doktor yazdimi kimese
belim cok agriyor dedim cok n ormal dedi
sol tarafimda agri var dedim normal dedi
1 hafta sonra ultrasyona git dedi ama ben yarin gitmek istiyorum
Allahim hersey yolunda olsun nolur
sonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 dü boş gebelik
ilk defa duydum bende dr a gidene kadar sıkışırım ben zaten :)
Ben bisi yiyemiyorum ki sıkısayim tek öğün yiyorum oda kahwalti türü yemek yiyemiyorum su icemiyorum sudan bile tiksiniyorum o derece
benimde iştahım kesik ve başım ağrıyor aynen bende su içemiyorum zorla sağlığım için en fazla günde 2 bardak içebiliyorum nolacak bizim halimiz bilmem
selam guzel anneler biz geldik
keseyi gormek isteyen kalp atislarini duymak isteyen tum annelere Rabbim guzel haberler vermeyi nasib etsin amin
bende doktorumu aradim
bana metformin
dupastom
folik asit ic dedi gunde 1 tane
simdi birsey sorucam bu ilaclari duyan varmi ve ya doktor yazdimi kimese
belim cok agriyor dedim cok n ormal dedi
sol tarafimda agri var dedim normal dedi
1 hafta sonra ultrasyona git dedi ama ben yarin gitmek istiyorum
Allahim hersey yolunda olsun nolur
kızlar çok üzgünüm muhtemelen boş gebelik yine kan verdim öğleden sonra 3,30 da çıkacak dr baktı karından kese gebelik kesesi gibi değil dedi vajinal bakın dedim bu da bakmadı kan sonucuna göre dedi ben napıcam şimdi kürtaj mı olucam çok korkuyorum çok üzgünüm herkese açıklama yapmak zorunda kalıcam çok üzgünüm çok bebeğim benimle değilmiş
kızlar kabızlık sorunu çeken varmı benim gibi ?(
benimde iştahım kesik ve başım ağrıyor aynen bende su içemiyorum zorla sağlığım için en fazla günde 2 bardak içebiliyorum nolacak bizim halimiz bilmem
aynen canım bende aynı durumdayım ben susuyorum su içiyorum ama midem bulanmaya başlaıyor ondan sonra..
zorlada olsa içmeye çalış canım..
bu arada gebelik takvimlerimiz aynı gidiyor :)) du bakalım senmi önce çıkarcan ben mi bebişi s
kızlar bende aranıza katıldımm
tüp bebek ile olucak inşallan bizimkisi, ilk değerim 103, sonra 247 3. değerim 628 çıktı ikişer gün arayla
son adet tarihim 9 kasım,
doktor kese için 21 aralıkta çağırdı bizi,
hiç bi belirtim yok daha bırkaç gun rahimde iğne gibi batmalar oldu şimdi hiç bir şey yok,
belirtiler için erken mi daha:18::18:
kızlar bana da bişi deyiverin yeniyim daha
erken canım belirtiler için, değerin güzel yükseliyor maşallah daha çok yenisin. değerin 5000'leri geçtiğinde başlar belirtilerin diye düşünüyorum. ama belirtisiz bir hamilelik de geçirebilirsin :)
ben de ağustos annesiyim
kızlar bana da bişi deyiverin yeniyim daha
ben de ağustos annesiyim
hg kızlarr..
eğer listeye kaydolmak isterseniz..
yaş, nerde yaşadığınızı, kaçıncı gebelik olduğununu, sat ve bat tarihlerini yazın kaydedeyim sizi..
hg kızlarr..
eğer listeye kaydolmak isterseniz..
yaş, nerde yaşadığınızı, kaçıncı gebelik olduğununu, sat ve bat tarihlerini yazın kaydedeyim sizi..