- Konu Sahibi aycaaaaaaa
EYLÜL ayında bir düşük yaptım bende ağustos annesi olmak istiyorum hemde çokkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen yinede sur ayagini darisi agustosa bixlere insallah))
merhaba ben yeni katıldım aranıza ben adetim gelmeden test yaptım silik çizgi çıktı ve bugün yarın adet günüm ama inşallah gelmeyecek testi tekrar yapcam kendimde ki değişimin farkındayım ve bu ay hep ben hamileyim diye gezdim kendi kendime ve eşime . ben anne olmayı çok istiyorum çünkü bu benim netleşirse 3.hamileliğim olacak boş gebelik ve kalbinin durması nedeniyle 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım ..çok zzor süreçlerdi. o nedenle su anda benim için hem heyecanlı hem korkulu günler başladı diyebilirim..bide tiroit sorunu çıktı bende onu tedavi etmeye çalışıyoruz 2 aydır hap kullandığım halde yükseliyo değer. böle şeyler olunca eşimde bnde sevinemiyoruz da emin de olamıyourz hayırlısı olur umarım dua edin benim için lütfenn.umarım Rabbim isteyen herkese nasip eder eğer normal giderse herşey ağustos annesi olucam inşallahhh...
cnm gecmis olsun insAllah hersey guzel olacak umudunu yitirme
bnde temmuz annesi caktim kimyasal gebelik gecirdim bogazimda nodul var dr gebelige engel degil dedi
bundan öncede 3 düsügüm var rahimdeki perdeden kaynakli oldugu solendi ve perde alindi korunmam bitti ve kimyasal gebelik oldu
insAllah bu ay bebegim saglicakla hayirla gelir
Slm heyecanlı Ağustos ayı anne adayları ve aday adayları bende 2013 Ağustos annesiyim geçen sene bu zamanlar tohumlarını attık Kaantomun Ağustos 15 te kucağıma aldım çok şükür hamilelikte annelikte tarif edilemez bir duygu inşallah herşey gönlünüzce olur burada birbirinizden çok şey öğrenir dert ortağı olursunuz biz hala aktifiz... Naçizane tavsiyem hamilelikte gezebildiğiniz kadar gezin kendinize vakit ayırabildiğiniz kadar ayırın bebişler gelince pek fırsatınız olmıcak :))
Dipnot : bir daha hamile kalırsam eğer doğurmak için kesinlikle Ağustos ayını seçemezdim :)) Ne demek istediğimi Haziran'dan sonra anılacaksınız ))
Öpüldünüz
daha adetime 4gün var.neolur dua edin.2senelik evliyim tüpbebeğe başlıycaktık buay doktordan randevumu bile almıştım bidaha başa dönmeyi nasip etmesin rabbim
sevgili arkadaşlar ben bundan önce bi düşük bide kimyasal geçirdim onun için çook korkuyorum sat:29ekim adetim 30gün sürüyor.beta hcg yaptırdım şimdi soruları yazayım sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin eğer olursa ağustos annesi olucam inş
23.gün:5
25.gün:23
27.gün:77