- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.701
aman canım o sihirli kelimeyi kullanmayalım
temiz bir sayfa oldu ohh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman canım o sihirli kelimeyi kullanmayalım
hadi diyelim biz hata yaptık sayın yönetici
diğer grup üyelerinin suçu ne
gül gibi konumuzdan olduk fatma gülün suçu ne
çarşamba günü lekelenmem oldu.doktora gittim kalp atışı var dedi progestan verdi.kullanıyorum.bugün gene lekelenme olmuş.gitsem mi yarın ne dersiniz?
telefonu varsa önce ara duruma göre git bence
telefonu yoksa için rahatlasın en azından kafaya takmazsın gitmen psikolojin açısından iyi olacaktır
telefonu varda ikide bir aramak istemiyorum ama korkuyorum da.birde işyerimden izin almam zor.geçen hafta 2 kere gittim
hülyacım listeyi, ilk sayfadaki msjını düzenleyerek ekle canım. ayrıca, listeyi word de liste şekinde yap, bilgisayarına kaydet ve ilk sayfadaki msjına eklenti olarak ekle emi guzuum.. valla iş yapmaz, iş öğretir gibi oldum ben
o zaman aramalısın, çekinme bence özür dileyerek başla korkularından bahset bişey demeyecektir
o listenin başka yöntemleri var. Word le olmuyor
hülyacım listeyi, ilk sayfadaki msjını düzenleyerek ekle canım. ayrıca, listeyi word de liste şekinde yap, bilgisayarına kaydet ve ilk sayfadaki msjına eklenti olarak ekle emi guzuum.. valla iş yapmaz, iş öğretir gibi oldum ben
nasıl oluyor yafu :26: ben word de şablon yapıp eklersek olur diye düşündümdü :26:
süper oldu bu söylediklerin cnm çünkü bilmiyorum ayarlamaya çalışacağım takıldığım yerde sorarım size
aaaaa çok korktum telden girince birden konu kapatılmıştır yazısını görünce, ohh neyse ki yenisi açılmış sağolun kızlarr valla ayrılamam sizden aileden öte oldunuz ailem çok uzak bana burada herşeyimizi paylaşıyoruzz iyi ki varsınızzz...
haberi olmayanlardan özür diliyoruz