- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) yok yaa ondan değildir o, herkes aynı şeyi yaşamıyormuş zatenn hiç belirti yaşamayan da varmış senin gibi
ama ben hamile miyim değil miyim hiç anlamıyorum
evet aslında haklısın insan psikolojik olarak birşeyler hissetmek ister, kendi kendini nazar et çok rahatım hiç midem bulanmıyo hamileliğim çok kolay geçiyo diye :) şaka bi yana da yakında nasıl olsa hareketlerini hissedicez o zaman daha iyi anlarız heralde ayyy bir an önce gelsin o günleerr :)
hehe ben nazar edersem Allah muhafaza bebeği düşürürüm, eşime ne zaman alıca gözüyle baksam düşüyo
inşallah gelsin o günler..nasıl bi his acaba, canavar gibi içinde bişeyler tepinecek
bende hala belirti yok :44: anormal miyim neyim ben yav :44:
Güzellerim ikiseksen yattım dinleniyorum şuan kırmızı yok ama biraz ağrıvar.iyiyim yani öpüyorum sizi :)
Hanımlar bişi sorucam ya ben 7 haftalık hamileyim eşim çok fena grip oldu hasta olmamak için naapmam lazım??
[SUB][/SUB]
cnm bende tam 7 haftalıktım eşim grip olmuştu. doktor eşime maske verdi evin içinde maskeyle oturdu ben varken. yatak odalarınızı ayırın ve bol bol evi havalandırın demişti. çok şükür bulaşmadı bana
Canim cok cok uzuldum ve merak ettim umarim sen de minigin de iyisinizdir..Rabbim onu sana bagislasin mis kokulundan ayirmasin dua edicem canim sizin icin bol bol...
Gamzecim eminim muhtesem bi duygudur yazini okurken seninle ayni heyecani yasadim ya bu doktorlar bizi hic anlamiyorlar ya ne demek kalbi durursa Allah korusun sikma sen canini
Ayri yatin cok fazla yakinlasmayin esin hapsururkenHanımlar bişi sorucam ya ben 7 haftalık hamileyim eşim çok fena grip oldu hasta olmamak için naapmam lazım??
maşallah cnm bende haftaya gidicem inşallah bizde görürüz. bu arada boyu kaçtı bebişin?
cnm ben testi yaptırmadım o yüzden coraspin 100 kullanıyorum herhangı bı zararı yok doktoruna sorup kullanabilirsin bence cnm
Dedteğiniz için sagolun kızlar
Gece 3 de ve sabah 9 da progestanı içtim.biraz önce wc ye girdim renk koyu kahveye donmus.sanırım iyiyiz.kötü bir gecw gecti bwnim için kabuslar dolu.birdahaki aya kadar wc hariç kalkmıycam yeminle :2: