- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.681
maşallah cnm bende haftaya gidicem inşallah bizde görürüz. bu arada boyu kaçtı bebişin?
cnm ben testi yaptırmadım o yüzden coraspin 100 kullanıyorum herhangı bı zararı yok doktoruna sorup kullanabilirsin bence cnm
canım iyi olmana sevindim inş tekrarını yaşamazsın ..
grubu bulamıyorum ki ben :s
geceniz huzurlu olsun annecikler heyecanımı sabaha saklayamadım şimdi yazmak istedim :) bu gün doktora gittim ve miniğimin oynayan kollarını bacaklarını ve kafasını gördüm kıpır kıpır maşallaaaaaahhhhhhnasıl mutlu oldum anlatamam utanmasam ağayacaktım valla ama hala aklımda şu kan pıhtılaşması sorusu var doktorum gerek yok o teste şimdi yaptırsak bi sürü ilaç içeceksin falan dedi:44::44: eğer kalbi durursa falan yaptırırız dedi o an şookkk oldum o ne demek ya o vakitten sora yaptırsak ne faydası varkiiiii:44::44::44::44: aranızda benim kaygılarımı yaşayan varmııııı yerim ben onun kalbini pıt pıt nasılda atıyo durmasın dayanamam Sen koru esirge Rabbimmm noluuurrr
iyi geceler kızlarrben sizin kadar çok giremiyorum int.e ama takipteyim
selamlar annecikler nasılsınız bakalım pazar keyfi sanırım kimsecikler yok ortada :) kızlar size bişey soracaktım panç nakışı diye bir şey duydunuz muuu ?????????????? benim bi arkadaşım panç nakışıyla bebişine çok güzel battaniyeler yelekler falan işlemişti çok ta kolay olduğunu söylemişti ama şimdi arkadaşımdan uzaktayım bilen varmı bu nakışı :)
Benim annem yapıyor el işi nakış. Panç kolay ama sert kumaş lazım birde arkası sert oluyor yapıştırıcı falan sürülüyor. Elyaf koyup 2. bir kat dikip arkasını kapatman lazım.
Aman tatlım iyi ol dinlen bir tuvalete kalk herşey bebiş içinGüzellerim ikiseksen yattım dinleniyorum şuan kırmızı yok ama biraz ağrıvar.iyiyim yani öpüyorum sizi :)
Amin canım benim😊Kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun Allahım bugün bizim bütün dieklerimizi gerçekleştirsin... Benim yüzünü görmediğim buradan tanıyıp kanımın ısındığı 2 kişi hukukçu ve kitapkurdu arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda anneliği tattırsın inşallah... Önceleri atanmak için yalvarırdım rabbime ama artık atanamayacağımı kabullendim hayırlısı böyleymiş şimdi tek dileğim yavrumu sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getirip o mis kokusunu içime çekmek istiyorum anasıyla babasıyla büyüsün istiyorum... Allahım kimseleri aratmasın , yakmasın evlat hasretiyle hepimiz mutlu sonla bitirelim gebeliğimizi bugün hepimiz için dua edicem sizlerde bize edin...
Kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun Allahım bugün bizim bütün dieklerimizi gerçekleştirsin... Benim yüzünü görmediğim buradan tanıyıp kanımın ısındığı 2 kişi hukukçu ve kitapkurdu arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda anneliği tattırsın inşallah... Önceleri atanmak için yalvarırdım rabbime ama artık atanamayacağımı kabullendim hayırlısı böyleymiş şimdi tek dileğim yavrumu sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getirip o mis kokusunu içime çekmek istiyorum anasıyla babasıyla büyüsün istiyorum... Allahım kimseleri aratmasın , yakmasın evlat hasretiyle hepimiz mutlu sonla bitirelim gebeliğimizi bugün hepimiz için dua edicem sizlerde bize edin...
şu face konusunu kapatsak mı artık canlar :) burası da tehlikeye girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?