- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.941
ben evi ufak ufak toparlıyorum, temizlik yapıorm ama bi anda hepsini yapmorum kısım kısım.. eşim sağolsun yemek hazırlıodu akşamları bi heves, benim midem çok bulandığındanmide bulantım tam gaz devam ediyor ama az evel eşim aradı akşama yemek yaparsın artık di mi diye kinayeli kinayeli öldürecek bu adam beni halbuki ben 2 günde bir yemek mecburen yapıorum aç kalmayalım diye :)) sadece ortaya getirio
kaynana kısmına bayıldımbenimki geçen hafta cam sildiriodu bana nerdeyse oğlu sildi
Aaaa sokmaz olurmuyum aynı onun gibi çok masum yapıyorum kendimi masum masum laflarımı sokuyorumyapıyo işte ütülerimi birazda güzel yapsa daha iyi olucak
cnm sende kendımı gördüm sankiaynı şey bizde de çalışıyoruz pazar yemek yapıyorum, hafta içi dermanım olmadığından sadece sofra kurma artık yemeğin yanına salata bile yapamıyorum kafam yastıkta sürekli, her gun duş alırdım artık buna bıle dıkkat edemiyorum çok fenayım
kurutma makınası çok kırıştırsa da bende onu kullanıyorum.
Aaaa sokmaz olurmuyum aynı onun gibi çok masum yapıyorum kendimi masum masum laflarımı sokuyorumyapıyo işte ütülerimi birazda güzel yapsa daha iyi olucak
cnm sende kendımı gördüm sankiaynı şey bizde de çalışıyoruz pazar yemek yapıyorum, hafta içi dermanım olmadığından sadece sofra kurma artık yemeğin yanına salata bile yapamıyorum kafam yastıkta sürekli, her gun duş alırdım artık buna bıle dıkkat edemiyorum çok fenayım
CANIM beni bütün sülale bütün alem en hızlı anne adayı seçti. böyle arası az olanlarla dalga geçerdim. iyi çalışmış diye. ben onlardan beter oldum. sezeryan olacağım için 2.bebiş doğduğunda oğlum 1.yaşını bile doldurmamış olacak. vay halime.
böyle sevinçli gözüktüğüme bakma. 1 hafta oldu öğreneli. bir haftadır ağlıyorum. üzüntüden yataklara düştüm.
oğlumu emzirememek en acısı. ona kıyamıyorum. ona haksızlık yaptım gibi geliyo.bazı risklerde var.
1 kaç ay sonra oğlumu kucağıma bile alamayacağım. off off hiç sorma derdim çok ama ne yapayım.
Rabbim bunu bana nasip etmiş. bir mucize vermiş. geri çevirmek olur mu hiç ?
nasıl kıyarım ona ikisi de evlat
canım hoşgeldın aramıza aramızdakı en hızlı anne adayı sectım senı masallah ne gusel sevıncle karsılayabılmen ben kabullene kadar epey zaman aldıoğlum 2 yasına gırcek 1 ay sonra ve ben hala ogluma bakıp bakıp aglıyorum kıyamıyorum o daha bebek ıkıncıye nasıl bakıcam bakalım allah yardımcın olsun gercekten mucıze doktorumun kullakları cınlasın hamıle kalmak bır o kadar zor ama bır o kadarda kolay bıseymıs bazen senelerce ugrasırsın bazende 1 tek sperm hamıle kalmana yeter der:)) sanırım senınkıde ole olmus allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
kesınlıkle aynen bu tabır devamlı suçlaryıp agzına gelenı soyleyen bır aıleye sahıp doldurup doldurup kocamıda kendılerıne benzetmeyı basardılar....
aynen cnm rabbım tez zamanda akıl mantık ve azıcık merhamet versın
kızlar bişey sorcam ilk 3 ay içerisinde doktorlarınızın yaptırdığı testler varmı yaptırdıysanız neler oluyo
canım hoşgeldın aramıza aramızdakı en hızlı anne adayı sectım senı masallah ne gusel sevıncle karsılayabılmen ben kabullene kadar epey zaman aldıoğlum 2 yasına gırcek 1 ay sonra ve ben hala ogluma bakıp bakıp aglıyorum kıyamıyorum o daha bebek ıkıncıye nasıl bakıcam bakalım allah yardımcın olsun gercekten mucıze doktorumun kullakları cınlasın hamıle kalmak bır o kadar zor ama bır o kadarda kolay bıseymıs bazen senelerce ugrasırsın bazende 1 tek sperm hamıle kalmana yeter der:)) sanırım senınkıde ole olmus allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
kesınlıkle aynen bu tabır devamlı suçlaryıp agzına gelenı soyleyen bır aıleye sahıp doldurup doldurup kocamıda kendılerıne benzetmeyı basardılar....
kızlar bişey sorcam ilk 3 ay içerisinde doktorlarınızın yaptırdığı testler varmı yaptırdıysanız neler oluyo
yaa kızım çok komiksinnnn ahahahaha :) kafaya bi şaplak atsaydın adam gibi yap len diee
ayyy bnmki onuda yapmıo sırf uyusun işte takılsınnn.. bazen bizim çocuğa nası bakıcak diormmyada bakıcak mı o da muamma? bakmazsa bittim ben artıkk ahahhaha
Ben yine salata yapıyorum 2 günde bir filan :) ama bulaşıkları kaldırmak eşimdenbanyo yapmak bana da eziyet halini aldı. keşke hiç kirlenmesek diyorum, o kadar zor geliyor ki.. kurutma makinesinden çıkardığın anda katlayınca yine biraz daha az kırışık oluyor ama önlemiyor tabi kırışıklığı
annem ogluma kendı evınde bakıyor bende sımdılık kocam yanımda olmadıgı ıcın yatmadan yatmaya gıdıytorum eve haftada bır sılıp supurup dıp kose topluyorum çamasırlarımı yıkıyorum allah razı olsunkı yemek vs ısı sımdılık olmuyor ama oncesınde aksam ısten cık yemek yap bulasık topla evı topla 2 gne bır aksam vaktı supur sıl her ıs bana bakıyodu .... bugun esım gelse olacak bu cok zor ya ınsanın canı bısı yapmak ıstemıyor ama 2 bebeklere hamıle kalınca dınlenme şansı 0 çunku ılkler ılgı beklıyo hıcbısı yapmasanda o yatana kadar yatamıyosun
ben ağustos annesi olcam yok mu başka kimse :))))
benımkıde saolsun sofrayı kaldırır sonra meyva suyu sıkar getirir iyi bakılıyorum da kocama hıç bakamıyorum.uyuyup kalıyorum yemek sonrası :44:
o da zavallım ilgisizliğe alıştı galiba sesi çıkmıyonormalde ıkı gun dışarıda yerdik biraz da gezerdik artık onu da yapamıyoruz ben perte çıkmış oluyorum işten gelince çunkü kurutma makınasına az çamaşır atınca hiç kırıştırmıyo aslında ama onu bi türlü beceremıyorum ben
ama giden enerjimiz 4. ayda bize geri dönecekmiş öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?