- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 36
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.861
kızlar ben buhar makinesi ve alından ateş ölçer sipariş etçem netten..
onları bari alayımda yavaş yavaş eksikler azalmaya başlasın..
aslındahaklısın canım erkenden başlamak lazım ama batıl inanç da olsa almak iyi degildir derler en azından 4. aya girmeyi bekleyecegim ben aslında
kızlar çin takvımıne uyarak hamıle kalan varmı aranızda.bu cın takvımıne ınanan yada etrafında tutan varmı:26:
yani ben çin takvimine göre hamile kalmadım ama hamile kaldıktan sonra çin takvimine baktım benim erkek görünüyor kendime ve kardeşime de baktım onlar da dogru çıkıyor inandım açıkçası kız erkek hiç önemli degil gerçekten allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize
kızlar ben bankacıyım ve ara sıra çok stresli gunler yaşıoruz.Lanet bi müdürümüz var kan kusturyor insana.
bu zaman kadar bebeğimi üzmemek için güldüm geçtim, Allaha şükür eşim bebekler gibi bakıyor çok mutluyuz.
ama dün öyle bir şey oldu ki butun gun kendime gelemedım akşam da ağlamaktan helak oldum tutamadım kendımı, şimdi de korkuyorum
bebeişe zarar verdim mi diye, eşim de akşam gidelim doktora içimiz rahatlasın diyor. işten çık dıye yalvarıyor ama ben doğuma kadar idare ediyim istiyorum. çalıştığım yer de devlet bankası, neyse..
sizce bişe olmuşmudur bebişe boşuna mı endişe içindeyiz ki:18::18:
canım sakin ol olmamıştır bişi ama yınede için rahat etsin istiyorsan git bence doktora bu kadar sıkıntıda bişi olmaz sıkma canını saglıklı kalmaya çalış dikkat et kendine
günaydın fıstıklar
ben doktorun verdiği testleri yaptırmadım daha ,ilk gittiğinizde verdiği testler hani ,içinde toxo ,rubella filan olan, özelde ne kadar tutar acaba ,devlette çok uzun zamanda çıkar diye düşünmedim hiç ,ama özelde çok pahalıysa devlete yaptırcam ..
yaptıran ve para ödeyen varsa bir zahmet bilgilendirebilrimi beni :26:
canım rubella dedigin bildigim kadarıyla kızamıkçık testi ihtimal varmı diye benden özellikle onu istemedi ama gecen hafta kan testınde bıraz yüksek miş benim onun için istedi burada kan verdım antalya ya gidip geliyormuş 15 gün beklicez bende çok tedirginim ben özele gidiyorum bizimle anlaşmaları oldugu için hiç para vermiyoruz biz ameliyatımda bile kuruş ödemedik o yüzden fiyat bilmiyorum ama rubella dedigim şey se ki öyle yaptır bence
Günaydın birbirinden güzel anneler ve fıtırcıkları :)))) Hepinizin günü muhteşem ve harika haberlerle geçsin inşallah :)
aminnn canım inşallah sanada hayırlı bir gün olmasını dilerim
günaydın güzel annişler ve melek bebişler kızlar ben dün çok rahatsızlandım ya dün akşam uyuyordum uykumdan şiddetli bri ağrı ile uyandım kaburga kemiklerimin altı ve bel arasında ki boşluğum sol tarafım çok fena ağrıdı nefesimi kesecek şekilde hatta ayağa kalktım ama ağrıdan yürüyemedim yaklaşık bir 15-20 dkk ağrıdan ağladım kıvrandım eşim biraz masaj yaptı sonra geçti aradan 1 saat sonra kendimi lavaboya zor attım istifra istifra çok fena oldum aklıma bir sürü şey geldi böbreklerim geldi, safra geldi, zehirlenme geldi neden olmuş olabilir kızlar ya bebeğime bişey olmamıştır değil mi yarın doktor kontrolümüz var hem korkuyorum hem heyecanlıyım :18:
sıkma canını hayatım yaa birşey yoktur bence bebiş büyüdükçe bence organların açılıyordur yavaş yavaş belkide yaramazdır senın bebiş hareketleniyordur kötüye yorma
Günaydın annecikler Biz de Bugün öğleden sonra doktora gideceğiz. Umarım kalp pitpitlarını duyarız yavrumun...
hadi bakalım canım inşallah duyarsın