- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
bu arada arkadaşlar bugün saat 11de randevum var.. doktora gidicem.. allah nasip ederse ilk kez keseyi görücez.. ama korkuyorum bir aksilik olacak diye.. dua edin ne olur.. dönünce yazıcam sonucu.. inşallah bir terslik olmaz..
Canım inşallah dinilenince geçmiştir leke kırmızı olmadığı sürece sorun yok rahat ol
çok şükür sadece peçeteye gelen kahverengi akıntıyla kaldı, gerisi gelmedi :)
Sevindim canım yer yapmış senin ki:)
ben tabloyu göremedim
benide eklerseniz sevirim tdt 05-08-2014
canım benimmm topiğin hayırlı olsun yeni gördüm
ben ağustosa yetişemem belki ama ağustos sonrası annesi olarak gelip yazdırayım adımı inşallah Eki Görüntüle 888263
amin, heyecanlar bitmez:)
eline sağlık canım ben özelden yazmıştım sana kolay olsun diye:) görmedin heralde
Sat: 25 ekim
Bebek: ikinci
BDT: 2 ağustos
Canım birde beklenen doğum tarihine göre sıralasan
beni de ekler misiniz?.. hukukcu_ yaş 30, sat 28.13.2013, bdt 04.08.2014
bu arada arkadaşlar bugün saat 11de randevum var.. doktora gidicem.. allah nasip ederse ilk kez keseyi görücez.. ama korkuyorum bir aksilik olacak diye.. dua edin ne olur.. dönünce yazıcam sonucu.. inşallah bir terslik olmaz..
çok şükür sadece peçeteye gelen kahverengi akıntıyla kaldı, gerisi gelmedi :)
aycaaa arkadasim listeye beni de eklermisin????:26: son adet tarihi 27.10.2013 muhtemel dogum 3.08.2014 ilk bebek ve 21yasindayim
günaydınlar ağustos anne adaylarıvarmı daha gelen çoğalalım...
ekledi cnmm :):))))
Arkadaslar belirtileriniz varmi????? benim henuz hic bir belirtim yok en korkdugum mide bulantisi kusmaydi ama sukurler olsun daha hic bisey yok Insallah olmaz da ama hic bir belirti yasamayan varmi????? :26::26::26: hamile oldugumu unutuyorum bazen gercekmi diye cunki hic bir degisiklik yok :26::26::26::26:
Arkadaslar belirtileriniz varmi????? benim henuz hic bir belirtim yok en korkdugum mide bulantisi kusmaydi ama sukurler olsun daha hic bisey yok Insallah olmaz da ama hic bir belirti yasamayan varmi????? :26::26::26: hamile oldugumu unutuyorum bazen gercekmi diye cunki hic bir degisiklik yok :26::26::26::26:
ben de kendimden subhe ettimben canım, yarın 6.haftama giriyorum ama bende de hiç belirti yok henüz. ben doktora da gitmedim daha, ilk randevum bu cumartesi, o yüzden kan testlerim dışında gebeliğimden emin olduğum başka hiçbir şey yok :)
benim kese gorme gunum haftaya sali 8gunum kaldi ama gunler gecmiyor Insallah her sey yolundadir. herkes sorunsuz hamilelik gecirir Insallahbendede hiç bir belirti yok :) bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama :)
cmt keseyi görünce rahatlayacağım sanırım biraz.
Yaş 24 rize. Ilk gebelik.
Son adet tarihim 27.09.2013
Muhtemel doğum 12.08.2013
Doktora gittim daha büyük bir gebelik bekliyordum ama 5buçuk haftalık dedi. Kese göründü ancak bebişim görünmedi. On gün sonra yine gitcem. İnşallah sağlıklı bir bebek olur görünür on gün sonra
Yaş 24 rize. Ilk gebelik.
Son adet tarihim 27.09.2013
Muhtemel doğum 12.08.2013
Doktora gittim daha büyük bir gebelik bekliyordum ama 5buçuk haftalık dedi. Kese göründü ancak bebişim görünmedi. On gün sonra yine gitcem. İnşallah sağlıklı bir bebek olur görünür on gün sonra
Keselerimiz ve kalp atışları görünür inşallah kızlar.
Yediğimiz içtiğimizden bahsedelim. Ne yiyorsunuz ne yememiz lazım şu dönemde faydalı olan?
Bana vitamin verdi Dr ama daha almadım.
Her gün yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bu arada. Süt satan birini buldum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?