- Konu Sahibi aycaaaaaaa
gegirme degilde bende sadece gaz var tuvalete kaciyorum hep cunki cok sanci yapiyoooBenim çok fena midem bulanıyordu iki gündür bulanmıyor çok şükür. Ay bide aşırı geğirme oluyor ya kendime şaşıyorum. Kaçıveriyor birden. Eşim ohh rahat rahat geğir sorun yok diyo
Keselerimiz ve kalp atışları görünür inşallah kızlar.
Yediğimiz içtiğimizden bahsedelim. Ne yiyorsunuz ne yememiz lazım şu dönemde faydalı olan?
Bana vitamin verdi Dr ama daha almadım.
Her gün yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bu arada. Süt satan birini buldum çok şükür.
benim doktor bana liste verdi ne olur ne olmaz diye kesinlikle ve kesinlikle konserveler agzi kapatilmis seyler sucuk salam kazli icecekler kesinlikle olmaz. tatli ve tursular canim cekerse birazcik cekmezse yemesem iyiymis.ben tatli deyil de birazcik tursu yedim o da aserdigim icin deyil sadece sevdiyim icin. ve her sabah beyaz yiyecekler mutlaka..ben her sabah sut iciyorum 2haftadir. bazen makarnayla bazen pirincle pisiriyorum hem seviyorum oyle diksindirmiyor.. ve gun icinde portakal ve elma kesinlikle yerim sonraaa unuttummm canimmm:26::26::26: hatirladikca yazarim.