- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.201
Kızlar bıgün kalan testlerim yapıldı benim baktığım doktorun yorumlamadığı sonuçlara göre idrar yolu enfeksiyonum var ve araştırdım antibiyotikle geçiyormuş nasıl antibiyotik kullanıym ya bebişime zararı olursa
kızlar hamile olup bilgisi olan yanıtlayabilirmi bugün itibariyle 7+4 hamileyim ve 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum,böyle adet olacakmışım gibi ,kasıklarımda gergin bir ağrı var,şükür ki kanamam yok sizdede oldu mu bu durum
kuş lokumunuda deneyeyim bari :) çok teşekkür ederim Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi
Kızlaaar eşimle az önce oturuyorduk aklıma eskiden annelerimizin karnını tahta gibi bir şeyle dinlerlermiş ya keşke ondan bulsak dedim googlea yazdım birde ne göreyim bebek kalbi dinlemek için cep doppleri satılıyor jeliyle birlikte hemde 170 lira alalım diyorum eşim yanaşmıyor 2 haftada 1 kez bir kaç saniye duysak zararı olur mu kiii doktor 4 hafta sonra gel dediii
kızlar hamile olup bilgisi olan yanıtlayabilirmi bugün itibariyle 7+4 hamileyim ve 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum,böyle adet olacakmışım gibi ,kasıklarımda gergin bir ağrı var,şükür ki kanamam yok sizdede oldu mu bu durum
merhama kızlar bende agustos annesi olucam inş.... :) :) :)
sayfalar maşallahhhh ilerlemişşşdönüp okumaya risk edemedim her halde 1haftaya son sayfaya gelirdim yeni hamişler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz hepimizie saglıklı gebeliklerrr
son mevzu kilo qalibaaa :26: ben normalde 54 55kiloydum evlendikten sonra 68e ciktim ve 3 4aydir 60a düştüm ve şimdilik sadece qaliba 300 400gr kilo almışım o da bence bayram sonrası davetlerden herkesin hamilesin al bunu da ye bunu da ye demesinden sonra oldu
birde kilonuzu nasl ölçüyonuz? ben her sabah soyunup dökülerek ve tuvaeti falan yapıp çıkıyorum tartıya
yani normal gün içi tartılsam yemek falan yedikten sonra 62 çıkıyorum sabahlarıysa 60.600 60.700 falan çıkıyooo hangisi dogru şimdi??:26:
alt ust olarak fazla kullanılmıyo derlı toplu tulumları sevıyorum ben 7-8 takım alıp koydun mu yelek ıclıkpıjama ıc zıbın bunlar lazım patık :))) bıberon emzık nazal burun aspiratoru hımm aklıma gelmıyo fazla 2 hastane cıkısı bır polar battanıye bır pelus battanıye kafı gelıyo ılk zamanlara
daha alışamadım utanıyom kü
bir tane soru sordum kimse cevap vermemiş
Kızlar,
dr. hamileliği söyleyince folik asit kullanmaya başla dedi, bunun yanı sıra sizlere doktorlarınızın tavsiye ettiği başka ilaçlar var mı?
ben devlete gidiyorum ve çok kalabalık oluyor o yüzden soracağım soruları soramadan yada 1-2 sini sorup geri dönüyorum. sırf soru sormak için özele gidecveğim bu gidişle?????
kızlar kahverengi lekelenmem oldu az önce
geçen perşembe bebeğin kalbinin yavaş attığını söylemiyşti doktor
bebeğin kalbinin durma ihtimalinin fazlalığı olduğundan şuan çok tedirginim
Canım benim inşallah bişe olmamıştır bu konuda bende senin kadar pimpirikli olduğum icin burda en yakın zamanda hukkukcu arkadaş yaşadı böyle bişe onun yazılarını oku istersen allah korusun beybini
okudum kuzum
Allah başka kimseye yaşatmasın, ona da tekrar versin inşallah..
kalbi durdu diye korkudan yüzümün rengim atmış, elim yüzüm kireç gibi olmuş , eşimde korktu beni öyle görünce
napıcam mehtabım anca yarın muayenem vardı onu beklicem başta çarem yok
Allah sağlık versin herkesin evladına, korkuyla bekliyorum ben
okudum kuzum
kalbi durdu diye korkudan yüzümün rengim atmış, elim yüzüm kireç gibi olmuş , eşimde korktu beni öyle görünce
Canım yat uzan, ayaklarını biraz yüksek tut, bol su iç, dua et, inşallah hiöbirşey olmaz, yarın da doktora gidersin, dualarım seninle
ah canımmm hiçbirşey olmıcak inşallah mercimeğimize... uzan dinlen hemen, Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın
okudum kuzum
kızlar kahverengi lekelenmem oldu az önce
geçen perşembe bebeğin kalbinin yavaş attığını söylemiyşti doktor
bebeğin kalbinin durma ihtimalinin fazlalığı olduğundan şuan çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?