2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde aşılarımız üç bacaktan bir ağızdan oldu.Bu arada doktorumuz menenjit aşısından bahsetti.Aşıyla ilgili araştırma yapmamızı istedi.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Evet tamamen bize bırakıyor.sanırım menenjit vakalarında Suriye'den gelen göçlerle beraber bir artış varmış.Mecburi bir aşı olmadığı için bize bırakıyor.Bende çok kararsız kaldım.

Ben çok kararsızım komplex birşey mi alsam yoksa basit birşey mi karar veremiyorum sırtı dolgulu kılıfı cıkıp yıkanabilen yukseklik ve yatma ayarlı tekerlekli...alayım diyorum sonra o kadar hantal oluyorlar ki vazgeciyorum, basit birşey alsam da ikeanın ki gibi çok kullanışlı biliyorum ancak henuz çok küçük orda oturmak için desteksiz hala oturamıyor ki minik, bir yandan da koltuguna koyup masada yanıma almak istiyorum cunku bızımle nazlanmadan sofraya baka baka yemek yediğini farkettik bir gun tesadufen. Yani çok kararsız kaldım...

Ben niyese hic öyle ayrintilarini cok düsünmeden aldim. Hic cok kurcalamadan aliyorum genelde herseyi bebise de aynisini yapiyorum galiba. Benim bir tanidigim mama sandalyesine gecirmeye cok erken baslama yedi sekiz dokuz aylik olsun hatta dedi. Kendi kendine oturabiliyosa bebegin basla dedi, oturamiyosa kendi oturmayi ögrenince oturttur dedi cünkü gelisimlerini tamamlamamislar bel bölgesinin sagligi icin...

Ben aldim ama kullanmicam. :) Büyüyünce de zaten her türlü sandalye uygun olur.

benim bebeğimde benden başka kimseyi görmüyor. arada bi başkası sevmeye kalksa kıyametler kopuyor. çok ağlıyor. oyuncak sesli bebeklere de büyüklere de ağlıyor :emir_bebek:

Ne tuhaf bebislerimiz ya hepsi birbirinden farkli valla. Benimki sadece yabanciyla yalniz birakinca agliyor. Yeni yeni insanlarin yüzlerine bakmaya basladi. :)

keşke geri gelseler. benim eşim face konusuna sinirleniyor. yoksa bende gidecektim o gruba. çok değerli arkadaşların üyelikleri silindi. gidemiyorum da onlarda gelemiyo
Evet keşke gelseler, aynen benim eşim dé sıkıntılı. Ne güzel yemek tarifleri falan paylaşırız. Ben de forumun böyle olmasına sıkılıyorum iste

Ne tuhaf bebislerimiz ya hepsi birbirinden farkli valla. Benimki sadece yabanciyla yalniz birakinca agliyor. Yeni yeni insanlarin yüzlerine bakmaya basladi. :)
Benimki de yabancılar kucağına almak isterse ağlıyor biraz zaman geçince alışıyor. Ama bebeklere sarılmak istiyor. Nasıl alıyorsa bebek olduklarını

Canım sana birşey sorayım,

Şimdi benim ikili testim 1/6900 çıktı.
Dörtlü testim 1/300 çıkmış.

Doktorum dedi ki tüm ölçümler aslında normal, biz ikili teste daha çok güveniyoruz ama öte yandan ille de içim rahat etsin istiyorsanız harmony testi öneririm dedi.

Ben arada kaldım. Az bir para da değil. 2.düzey ultrasonografide herşey normal çıkarsa içim rahat etsin yaptırmayayım mı yoksa ne yapayım.

İnternetten biraz araştırdım yüksek risklerde sonuç alınırmış ama düşük risklerde bu test de amniyosentez kadar kesin değilmiş.

Benim azıcık aklım karıştı.
Genel olarak da fikri olan var mı ?
Sanırım bebeğinizin kucaginiza aldınız benim de sizin değere yakın çıktı 4lu test sonucum 1:449 doktor çok arada bi değer dedi detaylida da bi risk görürse diğer testleri yaptirmani öneririm dedi.. bende kesinlesecek diye bebegime zarar vermek istemiyorum öyle yada böyle benim bebegim risk herzaman var dedi doktor 1:1000 de olsa var dedi.. inşallah benim bebegim de sağlıkla dünyaya gelir

Kalanlarda çok az görünüyorlar:S
Ne güzel bebeklerimizin gelişmelerinden haberdar oluyorduk:S

Ayyyy biz de gorecek miyiz bu gunleri? Bi dogursaydik hayirlisiyla:KK48:
Kizlar size birkac sorum var.
Bebek arabasi olarak ne aldiniz? Memnun musunuz onerileriniz var mi?
Anakucagi?
Yatak olarak park yatak al diyorlar.tavsiyeleriniz varsa marka model vs. Sevinirim

Ayyyy biz de gorecek miyiz bu gunleri? Bi dogursaydik hayirlisiyla:KK48:
Kizlar size birkac sorum var.
Bebek arabasi olarak ne aldiniz? Memnun musunuz onerileriniz var mi?
Anakucagi?
Yatak olarak park yatak al diyorlar.tavsiyeleriniz varsa marka model vs. Sevinirim
Epey olmuş soralı :) Ben cevap vereyim.Quinny zapp xtra aldım araba olarak.SÜper bişey.Ana kucağı cybex.Çok faydasını gördüö.PArk yatak almadım.BEbek büyüyünce eğil kalk zor gelir diye.HEm de çok şık olamdığını düşünüyorum.Beşik aldım :)

X