- 29 Aralık 2013
- 41
- 11
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.601
Canim merhaba ben bundan aldim: http://www.hepsiburada.com/liste/ha...productId=ailesersa639580&categoryId=60000513
Ama henüz hala kücük oturmak icin, hemen kendini asagi kaydirmaya calisiyor, cabucak yemegini verip kaldiriyorum. Her zaman püre verince oturtmamin sebebi de oranin yemek yeme sandalyesini oldugunu anlamasi icin. :)
Yani aslinda farklari ne bilmiyorum, bu ürünü biraz daha ucuza bir sitede bulmustum, indirimdeydi o dönem öyle aldim. Cok bir farklari yok gibi geliyor bana ama arastirmadim da öyle. Bence gayet normal yeterli bir sey.
Ben çok kararsızım komplex birşey mi alsam yoksa basit birşey mi karar veremiyorum sırtı dolgulu kılıfı cıkıp yıkanabilen yukseklik ve yatma ayarlı tekerlekli...alayım diyorum sonra o kadar hantal oluyorlar ki vazgeciyorum, basit birşey alsam da ikeanın ki gibi çok kullanışlı biliyorum ancak henuz çok küçük orda oturmak için desteksiz hala oturamıyor ki minik, bir yandan da koltuguna koyup masada yanıma almak istiyorum cunku bızımle nazlanmadan sofraya baka baka yemek yediğini farkettik bir gun tesadufen. Yani çok kararsız kaldım...