2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim merhaba ben bundan aldim: http://www.hepsiburada.com/liste/ha...productId=ailesersa639580&categoryId=60000513

Ama henüz hala kücük oturmak icin, hemen kendini asagi kaydirmaya calisiyor, cabucak yemegini verip kaldiriyorum. Her zaman püre verince oturtmamin sebebi de oranin yemek yeme sandalyesini oldugunu anlamasi icin. :)

Yani aslinda farklari ne bilmiyorum, bu ürünü biraz daha ucuza bir sitede bulmustum, indirimdeydi o dönem öyle aldim. Cok bir farklari yok gibi geliyor bana ama arastirmadim da öyle. Bence gayet normal yeterli bir sey.

Ben çok kararsızım komplex birşey mi alsam yoksa basit birşey mi karar veremiyorum sırtı dolgulu kılıfı cıkıp yıkanabilen yukseklik ve yatma ayarlı tekerlekli...alayım diyorum sonra o kadar hantal oluyorlar ki vazgeciyorum, basit birşey alsam da ikeanın ki gibi çok kullanışlı biliyorum ancak henuz çok küçük orda oturmak için desteksiz hala oturamıyor ki minik, bir yandan da koltuguna koyup masada yanıma almak istiyorum cunku bızımle nazlanmadan sofraya baka baka yemek yediğini farkettik bir gun tesadufen. Yani çok kararsız kaldım...

Ben çok kararsızım komplex birşey mi alsam yoksa basit birşey mi karar veremiyorum sırtı dolgulu kılıfı cıkıp yıkanabilen yukseklik ve yatma ayarlı tekerlekli...alayım diyorum sonra o kadar hantal oluyorlar ki vazgeciyorum, basit birşey alsam da ikeanın ki gibi çok kullanışlı biliyorum ancak henuz çok küçük orda oturmak için desteksiz hala oturamıyor ki minik, bir yandan da koltuguna koyup masada yanıma almak istiyorum cunku bızımle nazlanmadan sofraya baka baka yemek yediğini farkettik bir gun tesadufen. Yani çok kararsız kaldım...
Canım benim baby 2go marka mama sandalyesi.yükseklik ayarıda beli için pozisyon ayarıda var öyle büyük ve hantal değil.gerçi bana hediye geldi ama ben memnunum.bide senin ilk çocuksa başka çocukda düşünüyorsan bence biraz iyi birşey al.sonuçda çocuğun kullanacak.emniyetli sağlam olsun.

canım bende çok kararsızdım. bebeğime ne zzaman çok araştırıp teferruatlı bişey alsam memnun kalmadım. bu defa ikeayı gezerken antilop sandalye denk geldi. daha öncede duymuştum. hiç düşünmeden aldım. henüz kullanmadık bebeğim öğünlere geçmedi. hiç bi ayrıntı ve özelliği yok. küçük,rahat hareket ettirilebiliyo,fazla yer kaplamıyo. bakalım bebiş memnun kalacak mı o önemli.

Bebisler ne farklilar birbirlerinden, benimki aglayinca aglamiyo ama hic ilgilenmiyo bebeklerle, sanirim ayni sebepten bizimki de benden baska kimse görmüyor, cok nadir yani ayda bir kere belki baska bebek görüyor, onu da ne oldugunu anlamiyor o zaman.
benim bebeğimde benden başka kimseyi görmüyor. arada bi başkası sevmeye kalksa kıyametler kopuyor. çok ağlıyor. oyuncak sesli bebeklere de büyüklere de ağlıyor :emir_bebek:

Yok canim face de grup kuruldu. Arkadaslarin cogu oraya geçti. burda bi avuc kaldik kimsenin de tadi kalmadi o yuzden..
keşke geri gelseler. benim eşim face konusuna sinirleniyor. yoksa bende gidecektim o gruba. çok değerli arkadaşların üyelikleri silindi. gidemiyorum da onlarda gelemiyo

cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyudu
geçmiş olsun canım. daha önce duymuştum dil bağı kısa olabiliyormuş. iyi ki ufak bi operasyonla sağlığına kavuşmuş kuzucuk. ben onun dilini yerim:KK15:

Ağustos anneleri merhaba
Bebeğim 5 ağustos doğumlu 5,5 aylıkken ek gıda denemelerine basladık basta kaşığı reddetti kızım ancak son bir bir&bir buçuk haftadır çok güzel yemeye baslamıştı. Gunde 200 cc ek gıda alıyordu mutlaka meyve yoğurt ve sebze. Ve durup dururken yememeye basladı birden sadece ek gıdayı değil biberonla beslenmeyi de redetmeye basladı (ben sütümü sağarak veriyorum hala gunde 600 cc süt içiyordu kuzucum)ne süt ne yoğurt ne meyve ne sebze. Zoraki yediriyorum herseyi. Sutunu bile içmek istemiyor,mama önlüğünü gördüğünde mızıklanmaya baslıyor.tam ek gıdaya alıştık maşallah derken şimdi bu da neyin nesi anlamadım. Kabızlığımız vardı prebiyotik lif kullanmaya baslamıştık ağzında çıkan bir diş de görmüyorum ne yapacağımı sasırmış durumdayım ve çok üzülüyorum benzer durum yasayan var mı??
canım gıdayı tamamen reddetme sebebini bilmiyorum ama benim oğlumda ilk tattığı şeyleri çok sevdi. ama ikinci verdiğimde aynı gıdayı reddetti. şimdi nasıl yiyor mu?

nasıl oldu kuzucuk canım
Sağol canım iyi oldu.doktorumuz da iyi sağolsun ciğerlere akıntının inmemesi için ilaç vermişdi(antibiyotik değil) oda iyi geldi heralde, ben de senin yaptıklarını yaptım .ayrıca ayva çekirdeğini suda bekletip verdim.çok şükür iyi.rabbim bütün bebeklere sağlık sıhhat versin

geçmiş olsun canım. daha önce duymuştum dil bağı kısa olabiliyormuş. iyi ki ufak bi operasyonla sağlığına kavuşmuş kuzucuk. ben onun dilini yerim:KK15:
ay cnm okadar rahatladiki anlatamam yavrum aylardr bos yere agladi bilgisiz doktor yuzunden. dilini cikariyo artik sesler cikariyo teyzesi :)

Evet tekrar yemeye basladı,hani bir derdi vardı da geçti desem yok yani varsa da ben farketmedim, saati saatine tutmuyor bu miniklerin valla oyuncak oldum elinde. Mama tabağı yanında bir torba oyuncak öyle yiyiyoruz artık. Sıkıldığında elindekini atıyor torbayı çekiştiriyor yenisini vereyim diye, buarada annane dede arka fonda sürekli oyunlar şaklabanlıklar sanırım bizleri de oyuncakları olarak görmeye basladı:)))ama yiyiyor şükür ki. Bu da bir süreç sanırım ve gelip gececek diye bakıyorum şimdilik.yoksa sürekli alkış izleyici bulmamız zor valla.
canım gıdayı tamamen reddetme sebebini bilmiyorum ama benim oğlumda ilk tattığı şeyleri çok sevdi. ama ikinci verdiğimde aynı gıdayı reddetti. şimdi nasıl yiyor mu?

Bu da benim sincap ☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 172
6.ay aşılarını yaptıran varmı?nereden vurdular söylermisiniz.bizim üç aşıyıda bacaktan yaptılar.bi arkadaşında bi kol iki bacaktan yapılmış.niye öyle ki anlamadımda.

6.ay aşılarını yaptıran varmı?nereden vurdular söylermisiniz.bizim üç aşıyıda bacaktan yaptılar.bi arkadaşında bi kol iki bacaktan yapılmış.niye öyle ki anlamadımda.
Üç bacaktan,bir ağızdan, ağızdan çocuk felci aşısı verdiler yanılmıyorsam

X