2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfalarin ilerlemesi biraz da bizim elimizde gidenler gitti zaten kalanlarda hevesimiz mi kacti ne yok öyle. ... hadi kizlar ek gidaya geciyoruz yavas yavas bilgileri paylasmaya devam..
Ikinci donem bende ise dönüyorum. Subatin sonunda 6 ay bitecek bizim acaba o zamana kadar sut mu sagip biraksam yiksa yigurtla ek gidaya gecsek mi bilemiyorum. Haftaya doktora gidecegiz ona danisacagim...insallah bebisker ek gudalari sever saglikla sihhatle buyurler...;-)

Biz geçeli 10 gün oldu ek gıdaya.Başlarda pek yemek istemiyordu ama şimdi meyve suyuna ve sebze püresine bayılıyor.Yoğurdu sevmedi dün içine havuç karıştırarak denedim yedi biraz.

herkese merhaba baya giremiyordum bebegim hasta oldu bu donemde simdide ek gidaya basladik 4-5 gun oldu gurme bebek diye siteden bebegin kendi kendine yeme yaklasimi vardi onu denedim ama subatin 2.haftasi calisacagim icin annelerimizinde ustunde duracagi birsey gibide degil onun yerine kasikla beslenme yontemini sectim ilk denedigim besin klasik meyve puresiydi oda muz puresiydi sevdi tadini 2.asamada avokadolu muz olucak onuda begenir insallah siz neler yaptiniz bu surecte :)

Kizlar ben de 10 gun oldu baslayali. Elma armut puresi ve mandalina suyu verdim. Mandalinayi cok sevdi digerlerini de eh iste. Yogurda geceyim artk diorum.

Ben sabahları meyve suyu öğlen sebze püresi akşamüstü yoğurt şeklinde başladım.Yoğurt haricindekileri severek yiyor.10 günde toparladı biraz yavrum.Sütüm yetmiyormuş :KK43:

Ben sabahları meyve suyu öğlen sebze püresi akşamüstü yoğurt şeklinde başladım.Yoğurt haricindekileri severek yiyor.10 günde toparladı biraz yavrum.Sütüm yetmiyormuş :KK43:
Ya benin kuzum da uzun zamandir kilo almiyo. Sanirim artk doymuyo. Sebze puresini nasil yapiyorsun canim hangi sebzeleri kullaniyorsun

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

969090-5f131106f866a2e8bf98b15393e4bc14.jpg

969091-c27d62822be6b78cb8da2f5c74b420b9.jpg

969092-cab5e87e11c1fd25fae73798b2ed242f.jpg

969230-18a394b0ae451f53a3b8b5e5e87a3098.jpg

969229-84a7b4da7d8a1d32197a57a0528845ae.jpg

images
images
images
index.php

960658-088af4a1e63e6c46ca1c223d03be08cf.jpg
960767-d3634156e8f6d274393216cac8119f99.jpg
960775-19b1613a2b457a22caf178ee5ae1b04c.jpg
960780-31d4cecc03870c0e6488a5b4da2d0202.jpg
960785-176fcaa66dd9b803d20f26bb2bd15334.jpg

Sayfalarin ilerlemesi biraz da bizim elimizde gidenler gitti zaten kalanlarda hevesimiz mi kacti ne yok öyle. ... hadi kizlar ek gidaya geciyoruz yavas yavas bilgileri paylasmaya devam..
Ikinci donem bende ise dönüyorum. Subatin sonunda 6 ay bitecek bizim acaba o zamana kadar sut mu sagip biraksam yiksa yigurtla ek gidaya gecsek mi bilemiyorum. Haftaya doktora gidecegiz ona danisacagim...insallah bebisker ek gudalari sever saglikla sihhatle buyurler...;-)
ya evet kızlar çok az kaldık ama. gidenlerin eksikliği büyük.
ek gıdada birbirimize paylaşımlarımıza çok önem veriyordum ben

HAFTADA BİR KAKA...
Kizlar bebegim devamli haftada bir kaka yapiyor ya vok uxuluyorum sut alerjisinde bazen kabizlikta oluyotmus boyle bir durum yasayan var mi?

HAFTADA BİR KAKA...
Kizlar bebegim devamli haftada bir kaka yapiyor ya vok uxuluyorum sut alerjisinde bazen kabizlikta oluyotmus boyle bir durum yasayan var mi?

meraba kızlar
ağustosta anne olmak zordur diyorlar doğru mudur? :)
nasipse bu ağustos ya da temmuz sonu gibi ben de anne olacağım.ilk olacağı için oldukça tecrübesizim.
alınacaklar hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? henüz erken ama araba falan baksak mı diyoruz eşimle.hemen almasak bile bi fikrimiz olsun.bir sürü çeşit var. bebek arabası siz ne aldınız? penye uzun kollu kısa kollu çıtçıtlı badilerle takımlarla geçermiş sanırım yaz bebeklerinin ilk zamanları.
hepinize bebişlerinizle mutlu musmutlu vakitler diliyorum :)

HAFTADA BİR KAKA...
ek gıdaya başladın mı canım. haftada bir olması normal olmayabilir eğer sürekli böyleyse.

meraba kızlar
ağustosta anne olmak zordur diyorlar doğru mudur? :)
nasipse bu ağustos ya da temmuz sonu gibi ben de anne olacağım.ilk olacağı için oldukça tecrübesizim.
alınacaklar hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? henüz erken ama araba falan baksak mı diyoruz eşimle.hemen almasak bile bi fikrimiz olsun.bir sürü çeşit var. bebek arabası siz ne aldınız? penye uzun kollu kısa kollu çıtçıtlı badilerle takımlarla geçermiş sanırım yaz bebeklerinin ilk zamanları.
hepinize bebişlerinizle mutlu musmutlu vakitler diliyorum :)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
ağustosta anne olmak evet benim açımdan zordu. bebeğin sıcaklardan bunalmasıyla üşümemesi arasında kararsızlıklarım ve lohusalığım terlemekle geçti.
bebek arabası chicco lite way aldım ben. çok memnunum.kullanımı rahat.
ikili takımlar ve yarım kollu çıtçıtlı badiler çok kullandık ilk ay. sonrasında yarım kollu çıtçıtlının üzerine hep boydan tulum giydirdim. tulumun altına ayaklı altları çok kullandım. kolsuz badi hiç kullanmadım. göbek düşene kadar iç zıbını çok kirlettik yetiştiremedik. kakası çok sıvı ve tazzikli olduğundan en çok bunlar gerekti.
kusmaları çok olduğundan ağız mendili 15-20 tane kadar kullanıyoruz hala.
bebek yatağını park yatak aldık ama çokta bi artısını şu ana kadar yaşamadık. kundak için ince battaniyeler yaptık 5-6 tane. penye, pamuklu battaniyelerde en çok lazım olanlar arasında.
keyifle alır ve kullanırsınız inşallah :KK66:

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
ağustosta anne olmak evet benim açımdan zordu. bebeğin sıcaklardan bunalmasıyla üşümemesi arasında kararsızlıklarım ve lohusalığım terlemekle geçti.
bebek arabası chicco lite way aldım ben. çok memnunum.kullanımı rahat.
ikili takımlar ve yarım kollu çıtçıtlı badiler çok kullandık ilk ay. sonrasında yarım kollu çıtçıtlının üzerine hep boydan tulum giydirdim. tulumun altına ayaklı altları çok kullandım. kolsuz badi hiç kullanmadım. göbek düşene kadar iç zıbını çok kirlettik yetiştiremedik. kakası çok sıvı ve tazzikli olduğundan en çok bunlar gerekti.
kusmaları çok olduğundan ağız mendili 15-20 tane kadar kullanıyoruz hala.
bebek yatağını park yatak aldık ama çokta bi artısını şu ana kadar yaşamadık. kundak için ince battaniyeler yaptık 5-6 tane. penye, pamuklu battaniyelerde en çok lazım olanlar arasında.
keyifle alır ve kullanırsınız inşallah :KK66:
Cooooook tesekkur ederim :KK66:

X