- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #3.981
Zaten 3 hafta olmak uzere, git istersen icin rahat olsun canim..
saolsun arkadaşım içimi rahatlattı ama çarşamba gdiceğime pazateside gidbilirim ben eniyisi paartesi gidiyim.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten 3 hafta olmak uzere, git istersen icin rahat olsun canim..
2li mikili anlamam valla yaptırmıycamda benı 25 ocakta cagırdı beklıyorum bakalımAminn inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı ama bana doktor 4 hafta sonra gel dedi 11. Haftada 2 li test yapılcakmış ama nasıl dayanırım 4 hafta 1 haftayı zor getirdim hepiniz bekliyor musunuz?
Allah bağışlasın ecmel, ikinci yavrunda gelir sağ salim inşallah, eşin de normale döner inşallah, ama anladığım kadarıyla arkanda sağlam bir ailen var, sen de oldukça güçlüsün..
Bu arada valla oldukça iyi görüyorsun resimlerde hemen toparlanırsın doğumdan sonra.
52,5 ile başladım ben bu işe o ara spora gidiyordum, sonra hamile olduğumu öğrendim, spora ara verdim, mide bulantılarımdan bol bol peynir ekmek yedim, uyudum, 54,5 olmuşum ;( ki daha az kilo alınacak zamanda oldu bu...
Ama az daha kendimi toparlayıp salona gitmeye devam edecepim, sadece yürüyüş ve yüzme, doktorumda özellikle istiyor bunu.
Ne kadar dikkat edersem o kadar iyi diyorum, artık doğumdan sonra da beraber kilo veririz )
Bir de karınlar büyümeye başlayınca, çatlaklarımız olacak, ierac serum tavsiye ediliyor, geçen arkadaşımda vazelin kullanmaya başla dedi, tecrübesi olan arkadaşlat, tavsiyeleriniz nedir bu konuda neler yaptınız ilk gebeliğinizde
kolay olmuyo kg vermek kolayda sıkılasmak epey zaman alıyo olsun bebeklerımıze can feda...herşeyi yapıyorumda şu memıslere cozum yok porsuk memeler sutverme bıtınce sarkıyo
karnım 37 haftama kadar hıc ama hıc çatlamamıştı eşim bir sürü krem numunesi getırdı kullandım catlamayınca bıraktım bır ara
son haftamda ne oldu bılmıyorum ama nefes alacak yerım bıle kalmamıstı ıcerde ve son hafta anıden catladım harıka gıbı karnım 6-7 tane yan yana gobek delıgımden kasıgıma catlaklar şu kremı kullandım epey topladı şiddetle tavsiye ederim piyasadaki en iyi çatlak kremidir tescilli belgeli....
Eki Görüntüle 918990
7+1 deymişiz bugün iyi gidiyor her şey çok şükür allahıma binlerce kez şükür :)
haydut teyzesı oo dur bakım bi foto daha eklıyım dun akşam kuzenım dogurdugu hastaneye gıttık oglumuda aldım kardeş dedi görünce ki konuşmayı bılmıyo sok olduk :) kardese alıstır oglum kendını dedım çok tatlı olcak dillenince
badem şekerlerini yemekten bi hal oldu tipe baksana
Eki Görüntüle 918926
yok yaa aynı babası :26:
sımdıkınde bol bol aynaya bakıyorum bana benzesın dıe :))
zamanında babaya tapardımda azcık sabaha kadar yatakta kocamı ızler moddaydım hamıleyken uykum kactıgında...
ama boşşşşmuşşş canım sagolsun ne ise efkarlanmıycam kuzucugumla opusup duruoruz muthıs bana dustu yanımdan ayrılmıyo evde oldugum vakıt bır annem deyısı var cıgerımı koparıyo ıyıkı anne olmusum ıyıkı ıkıncımde karnımda her ne kadar babası haketmesede o kuzumu allah rıskını verdıyse doguracagım elbet kolaylıgını verecek rabbım
Canim ben de ruyamda gormustum.. İnsan bi sekilde hissediyor.. Sana da cok gecmis olsun.. Allah bi daha oyle bir aci yasatmasin insallah.. Peki sana hangi testler yapildi neden durmus bebeginin kalbi?.. Simdi ne ilaci kullaniyorsun?..
Maşallah kızlar pıtpıtları duyduk darsı suymayan arkadaşlara allahım herkes yaşasın bu güzel duyyguyu inşallah
yaaa tam içim rahat etmişti şimdi yine karıştı.
kalp atislarini da gorsem iyiydiama enazindan kesen saglikli bu da cok guzel bi hbr..1 haftacik sabir:)Selam kızlar. Gittik doktorumuza ama sadece keseyı gorduk. Kalp atısımız haftaya kaldı. Bugün için umutluydum oysa. 6 haftalıkmışız sata gore 6+5 dık oysakı. Kesem sağlıklı görünüyormuş. Haftaya tahlıllerımıde verıcem. İnşallah güzel haberler alırız.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz neler yapiyrsunuz.ev tasidik internetim olmadigindan cok sik giremiyorum. 6haftalik ikizlerime hamileyim.tup bebekle hamile kaldim ben.o yuzden dahacok korku var icimde ..kalp atislari icin bu hafta cagirdi doktorum bakalim haftasonu gitmek istiyrum esimde duysun beraber gidelim diye.siz kacinci haftalarda duydunuz kalp atisini?? Birde benimkiler yaramazlar biraz ara kanamam oldu..doktor ara kanamalar uzun surmedigi surece korkma dedi.cogul gebelikte olurmus.yinede doktor ne derse desin ben kalp atislrini duymadan rahat edemeyecegim..
hukukcu cook cok gecmis olsun..buyaz ben de ayni uzuntuyu yasadim..yasadigin aciyi paylasiyorum inan ama duruşun çok hoşuma gitti maaşallah..insallah en kisa we hayirli zamanda acisini dindiricek bi bebis nasip eder rabbim..
Maşallah kızlar pıtpıtları duyduk darsı suymayan arkadaşlara allahım herkes yaşasın bu güzel duyyguyu inşallah
Cok saol canim.. Allahtan hayirlisi boyleymis diyorum hep.. Sana da gecmis olsun insallah bi daha ayni aciyi yasatmasin.. Senin bebisinin kalbinin neden durdugunu tespit edebildiler mi?.. Suan bi tedavi uyguluyorlat mi? Ben bi daha hamile kalmaya korkuyorum da birazcik..
bugün doktora gittim çok şükür allahıma kalp atışlarını gördük, bir sorun görünmüyor dedi doktorum 15 tane test verdi, kan verdim salı günü doktoru arayacağım
evet ilk hamileliğim, 3 ay evvel düşükle sonuçlanan problemli bi hamilelik yaşadım..
geçen hafta boş gebelik olabilir dediklerinden, bebeği görünce heyecandan ne olduğunu sormak aklıma bile gelmedi, salı günü dr u arayacağım, o zaman soracağım inşallah
Kizlar dun bana aile saglik merkezindnen bir mesaj geldi.test sonuclarininzla beraber 1.nolu saglik ocagiba geliniz hemsirre.hulya yaziyrdu.sizede boyle bimesaj geldimi acaba? Ben testimi devlette yaptirmistim oradan haber aldilar diye dusundum.ama ne icin cagiriyorlarki acaba???