2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalça usgsı cektıren var mı aranızda
ben de dün çektirdim.normal dedi.çocuk doktorundan randevu bulamadım.ortapedi doktoruna götürdüm.önce kendi baktı. sonra usg çektirdi.yalnız bir şey olsaydı geç kalmış sayılırdınız dedi.oysa çocuk doktoru demişti 2. ayda bakalım diye

Kızlar kanamam devam ediyordu dün hiç gelmedi biraz bekleyim dedim demin abdest alcaktım ki kanama oldu şimdi ben adetmi olmuşumdur yoksa iki günde bir de olsa kanama devam ediyor olabilirmi benden hiç öyle sarı akıntı falanda gelmesi henüz
kanamadır canım o.benim 40 günden fazla sürdü.arda 4-5 gün gelmediği bile oldu.

ya uyusa uyumuyor tam dalacak uyanıyor saat altından beri öyle.eşimde sekiz buçukta koşmaya gitti biraz önce geldi sinirlendim biraktim ona yatak odasına geldim baksın biraz.erkekler ne iyi ya hiç bir yere çıkamıyorum doğru dürüst:-(
off aynen ya benim annem yanımda eşime pek bişey diyemiyorum o da çalışıyor sonuçta ama böyle spor falan yapıyor sinir oluyorum biz yamuldukça onlar daha bi bakımlı mı oldu ne... ben şiştim oda tam fit olacak zamanları buldu...:(

ah kızlar ah biliyorsunuz benim kuşum kolik bir bebek.asla isyan değil kelimelerim o benim bitanem .bu saat oldu ağlamaktan katılarak o minicik topuklarını yerlere vura vura kızartarak sızmaya çalışıyor.görseniz ağlarsınız inanın.ben kendimi tutamıyorum kendi yorgunluğumdan falan değil he onun çaresizliğine ve benim ona çaresiz kalışıma :KK61::KK61::KK61:neler yaptım neler ama banamısın demiyor en son doktorla şunlara karar kıldık s.simplex gaz ilacı,debridat bağırsak düzenleyici,humananın kimyonlu rezenesi ve bir çay kaşığı zeytinyağı.benim dikkat etmemi hiç sormayın bile.korkudan sebze yemeyeli nekadar oldu bilmiyorum.oğlumda yaşamadan kolik kelimesini bile hiç duymamıştım.3aya biter diyorlar benim kuşum bugün80.gününde.3aylık iş değil bu.çalışmaya başlayamadım çünkü paşama kimse dayanamaz,ben gibi pişpişleyip merhamet edemez.annem bakacaktı ama o biledayanamıyor.hala sızmadı inliyor sabahlara kadar kıvranıyor.dua edin.benimde değişik rahatsızlıklarım var biride vertigo bukadar uykusuz kalınca başım dönmeye başlıyor.geçen kızkaedeşim geldi o bile 'yok abla biz bunla 2kişi başedemiyeceğiz' dedi gitti.baska şeylermi var diye dünya test yapıldı ama adımızKOLİK.

allah yardımcın olsun canım. benim değil ama kardeşimin oğlu kolikti annemlerin üst katında oturuyorlardı butun gece seslerini dinlerdik o bebeği susturmak için neler yaparlardı, kabus gibiydi ya uyurdu ya ağlardı bakınmak oynamak falan yok. dediğin gibi 3 aylık oldu kesildi. inşallah seninde öyle olur.

ah kızlar ah biliyorsunuz benim kuşum kolik bir bebek.asla isyan değil kelimelerim o benim bitanem .bu saat oldu ağlamaktan katılarak o minicik topuklarını yerlere vura vura kızartarak sızmaya çalışıyor.görseniz ağlarsınız inanın.ben kendimi tutamıyorum kendi yorgunluğumdan falan değil he onun çaresizliğine ve benim ona çaresiz kalışıma :KK61::KK61::KK61:neler yaptım neler ama banamısın demiyor en son doktorla şunlara karar kıldık s.simplex gaz ilacı,debridat bağırsak düzenleyici,humananın kimyonlu rezenesi ve bir çay kaşığı zeytinyağı.benim dikkat etmemi hiç sormayın bile.korkudan sebze yemeyeli nekadar oldu bilmiyorum.oğlumda yaşamadan kolik kelimesini bile hiç duymamıştım.3aya biter diyorlar benim kuşum bugün80.gününde.3aylık iş değil bu.çalışmaya başlayamadım çünkü paşama kimse dayanamaz,ben gibi pişpişleyip merhamet edemez.annem bakacaktı ama o biledayanamıyor.hala sızmadı inliyor sabahlara kadar kıvranıyor.dua edin.benimde değişik rahatsızlıklarım var biride vertigo bukadar uykusuz kalınca başım dönmeye başlıyor.geçen kızkaedeşim geldi o bile 'yok abla biz bunla 2kişi başedemiyeceğiz' dedi gitti.baska şeylermi var diye dünya test yapıldı ama adımızKOLİK.
kızlar bizim daha 5. haftamız bizde ağlamalar yeni başladı 6. haftada ağlamalar tavan yapacak diyorlar 3. ayda bitecek diyorlar sizinkiler ne durumda 2. ayda??? merak ediyorum bebeğim ağlamıyor güzel güzel uyuyor diyen var mı???kolik ağlaması akşam 8 ile gece 1 e kadar bu aralarda olur diyorlar gece ağlamalarıda mı kolik oluyor acaba??

günde 2 bazen de hiç mama vermiyorum huzursuzluğuna benim yorgun olup olayışıma göre değişiyor.her gün bikaç defa yapıyo.ıkınma bizde de var uykusu bölünüyo ıkınmaktan, şimdi uyur diye güvenip duşa bile giremiyorum hiç belli olmuyo.
bazen sinirleniyorum zaten sakin bi insan olduğum söylenemez.offff diye bağırıyorum Allahtan anlamıyo.
mamanın markası ne canım..

kızlar bizim daha 5. haftamız bizde ağlamalar yeni başladı 6. haftada ağlamalar tavan yapacak diyorlar 3. ayda bitecek diyorlar sizinkiler ne durumda 2. ayda??? merak ediyorum bebeğim ağlamıyor güzel güzel uyuyor diyen var mı???kolik ağlaması akşam 8 ile gece 1 e kadar bu aralarda olur diyorlar gece ağlamalarıda mı kolik oluyor acaba??
Valla benim kızım çok uslu sizinkileri okuyunca şükrediyorum ya acıkınca ağlar yada gaz sıkıştırınca ondada karnı doyunca gazını kendi çıkartabiliyor çıkarınca susar gece iki saatte bir mıyıklanır gözler kapalı emer uyanmadan tekrar uykuya devam eder sadece anne sütü alıyor çok şükür kabızlığımızda yok bugün 43. Günümüz inş değişmez huyumuz böyle çok mutluyuz :)

Valla benim kızım çok uslu sizinkileri okuyunca şükrediyorum ya acıkınca ağlar yada gaz sıkıştırınca ondada karnı doyunca gazını kendi çıkartabiliyor çıkarınca susar gece iki saatte bir mıyıklanır gözler kapalı emer uyanmadan tekrar uykuya devam eder sadece anne sütü alıyor çok şükür kabızlığımızda yok bugün 43. Günümüz inş değişmez huyumuz böyle çok mutluyuz :)
Canım maşallah benimkide öyle ama biraz gazdan huysuz olsa zor geliyor. ..benimkide her emmeden sonra iki saat uyuyor bu ara 1.5saate bir kalkıyor ama emzik veriyorum uyuyor ..akşamda en son emip uyumasi 9u buluyor gece 3te kalkıyor 4u buluyor bitip yatmasi sabah 7 gibi uyanıyor..benimkinin sorunu kusma inşallah üç aylık olunca geçer diyorlar inşallah geçer üstümüz başımız kalmıyor

Canım maşallah benimkide öyle ama biraz gazdan huysuz olsa zor geliyor. ..benimkide her emmeden sonra iki saat uyuyor bu ara 1.5saate bir kalkıyor ama emzik veriyorum uyuyor ..akşamda en son emip uyumasi 9u buluyor gece 3te kalkıyor 4u buluyor bitip yatmasi sabah 7 gibi uyanıyor..benimkinin sorunu kusma inşallah üç aylık olunca geçer diyorlar inşallah geçer üstümüz başımız kalmıyor

Aynı aynı benimkide kusuyor yaaa yerler falan hep batıyo tek fark benimki gece ikiden üçden aşağı yatmıypr gündüzde on iki buçukda falan kalkıyor

Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer sanırım denemişsindir acı elma yağını onla masaj yaptığımda biraz rahatlıyor bebeğim ama benimki kolik değil

bebeğim 2 saatte gece en fazla 3 saatte bir meme istiyor gündüz uykumuz yok gibi yarım saatlik dalmalar uyuyor gaz geliyor uyanıveriyor bir daha uyumuyor gece de 2-3 ya da 5-6 arası uyanıyor. Sonra yok:KK43:

mamanın markası ne canım..

aptamil kullanıyoruz.

kızlar bir de tamam gazdı süttü falan ortak problemimiz ama ben eski kıyafetlerimi giyebilmenin özlemiyle yanıp tutuşuyorum.hala 10 kilom var ve bunun çoğu kalça ve basende toplanmış durumda.emzirirken diyeti araştırıyorum.bilginiz var mı? çünkü çok çabuk acıkır oldum yiyorum yani.emzirmek acıktırıyor beni.
spor yapmak istiyorum iki çocukla zor ama kendime de vakit ayırmam lazım özellikle moralim için.bir de Allahım yavrularıma ömür versin ve cümlemizinkine.bundan sonra defteri kapattığım için eski halime tamamen dönmek istiyorum.pusetine koyup yürüyüşemi çıksam? tempolu yürümesem olur mu olmaz mı?
sıkılaşmam şart havalar soğumadan gündüzleri çıksam diyorum.evde zor..

Benim bebeğiminde gazı bugün çok koktu üşüttu sanirim sıcak terliyor ondan mi acaba. ..
Birde kac aya kadar düzenli aylık olarak doktora götürecez

Benim bebeğiminde gazı bugün çok koktu üşüttu sanirim sıcak terliyor ondan mi acaba. ..
Birde kac aya kadar düzenli aylık olarak doktora götürecez
Bizimkinin kabızlık sorunu var fitil uyguluyorum 24 saatte bir yapmayınca. Doktor onun için bir on gün sonraya filan hep çağırıyor. Rutin kontrolleri bende merak ediyorum ne zaman olur?

Back