• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kizim uykuya yeni geciyordu birden titreyerek ciglik atmaya basladi.aglama degil bildiginiz ciglik hemen kucagima aldim.cocuk zor sakinlesti.neden olmus olabilir dua falan okuduk ama ben hayatimda ilkDefa boyle birsey gordum
karnina birden agri giriyorda ondan uykudan ciglik atarak uyaniyor, karnina hemen sicak birseyler koy, birde en son ne zaman kakasini yapti, anne sutu ile beslenen bebekler 10 gune kadar kakalarini yapmayabiliyorlar, bu da acayip karin agrisi yapiyor.
Benim oglum tam bir haftadir kakasini yapamadi ve son uc gundur bu ciglik ataklarini bizzat yasadim, neyseki Allaha sukur bugun kakasini yapti rahatladi yavrum

Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdü :KK43: sizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın
kusmugu kötü kokmuyorsa kusmasi
normal fazlasını çıkartıyor

karnina birden agri giriyorda ondan uykudan ciglik atarak uyaniyor, karnina hemen sicak birseyler koy, birde en son ne zaman kakasini yapti, anne sutu ile beslenen bebekler 10 gune kadar kakalarini yapmayabiliyorlar, bu da acayip karin agrisi yapiyor.
Benim oglum tam bir haftadir kakasini yapamadi ve son uc gundur bu ciglik ataklarini bizzat yasadim, neyseki Allaha sukur bugun kakasini yapti rahatladi yavrum
Kakasini 2 saat once yapti..ya oyle birsey degildi uyuyordu cirpinarak ciglik atti.hemen aldim titriyodu..cok korktum

kızlar benim bebegim de göbek fıtığı var.aile hekimi para şeklinde bantlarla sar gecmezse bayram sonu çocuk cerrahisine gideceğiz.birde benim ayak tirnagim çattı çok fena iltihap oldu ilaç kullanıyorum.hamilelikten sonra genelde oluyormuş.benim gibi olan var mi

Kizlar aptamil 1 kullanan warmi aranizda cok kötü kokuyo bu mama ya bozuktur belki die başka aldım oda ayni koku :/

evde bebişle sürekli başbaşayım dün bebeğim çok ağladı gaz sancısı çok kötüydü mutsuz hissediyorum kendimi eşim beni bırakıp evden gitti yine zaten yeni gelmişti aradım ailesinin evinde 9 yaşında yiğeni var onunla oynuyordu ben evde bebişle başbaşa o ise hep ailesinin evinde yiğeniyle oynuyor :KK43: kendimi terkedilmiş hissediyorum halbuki ilk kez yalnız kalacaktık bebekte uyuyordu konuşacak kimse yok yazıp rahatlayım dedim

öncelikle bebeğinle başbaşa olmanın keyfine var.. ve onu sana verdiği için Allaha şükret canım..
canını sıkmak istemem ama senin eşim gerizekalımı biraz daha yeni bebeği var onu bırakıyor eşşek kadar olmuş yegeniyler ilgileniyor.. enteresan..gerçi erkeklerin ilk çocukta böle hödüklükleri olabiliyor ama.. sert bit dille uyar eşini bıraksın onu bunu sana ve bebeğine sahip çıksın sizle ilgilensin çünkü buna ihtiyacı olan sizsiniz şuan..

hadi ya çok üzüldüm :KK43: Allah şifa versin
amin insallah sagol cnm.moralim cok bozuk atesi cok yukseliyo.ilac verdi doktor 2gunde duzelme olmazsa hastaneye yaticaz kizim cok halsiz :( bebeklerinize cok dikkat edin.doktor kimseye dokundurmayin opturmeyin dedi.baskasindan sepmis kendi kendine bu kadar kucuk bebege olmaz dedi.lutfen bebeklere cok dikkat edin.canim cok yaniyo daha minicik ve hic hali yok gozlerinden yaslar akiyo kizimin

öncelikle bebeğinle başbaşa olmanın keyfine var.. ve onu sana verdiği için Allaha şükret canım..
canını sıkmak istemem ama senin eşim gerizekalımı biraz daha yeni bebeği var onu bırakıyor eşşek kadar olmuş yegeniyler ilgileniyor.. enteresan..gerçi erkeklerin ilk çocukta böle hödüklükleri olabiliyor ama.. sert bit dille uyar eşini bıraksın onu bunu sana ve bebeğine sahip çıksın sizle ilgilensin çünkü buna ihtiyacı olan sizsiniz şuan..
hislerime tercüman oldun bebek doğduğundan beri bizimki bir yerlerde eve gelmez hesap vermez oldu çok kkırgınımda elimden birsey gelmiyor su anda

amin insallah sagol cnm.moralim cok bozuk atesi cok yukseliyo.ilac verdi doktor 2gunde duzelme olmazsa hastaneye yaticaz kizim cok halsiz :KK43: bebeklerinize cok dikkat edin.doktor kimseye dokundurmayin opturmeyin dedi.baskasindan sepmis kendi kendine bu kadar kucuk bebege olmaz dedi.lutfen bebeklere cok dikkat edin.canim cok yaniyo daha minicik ve hic hali yok gozlerinden yaslar akiyo kizimin
çok geçmiş olsun Allah sifa versin

amin insallah sagol cnm.moralim cok bozuk atesi cok yukseliyo.ilac verdi doktor 2gunde duzelme olmazsa hastaneye yaticaz kizim cok halsiz :KK43: bebeklerinize cok dikkat edin.doktor kimseye dokundurmayin opturmeyin dedi.baskasindan sepmis kendi kendine bu kadar kucuk bebege olmaz dedi.lutfen bebeklere cok dikkat edin.canim cok yaniyo daha minicik ve hic hali yok gozlerinden yaslar akiyo kizimin
Oy kuzum kiyamam ya çok geçmiş olsun

hislerime tercüman oldun bebek doğduğundan beri bizimki bir yerlerde eve gelmez hesap vermez oldu çok kkırgınımda elimden birsey gelmiyor su anda
Canım sert dille konuş , bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor..sanırım ağır geldi bakmak filan evde bebeği olan birinin bilmem kaç yaşında kuzen sevmesi aman kir kafasıni..

Kizlar NUK un anti colic biberonlari var anne memesinin simulasyonu, onu tavsiye ederim, mekanizmasi anne memesi gibi oldugundan bebekler gecislerde sikinti cekmiyor, kasikla vermeyin derim cunku cok gaz yapiyor bebek yutkunurken cok hava yutuyor cunku, nacizane tavsiyem
Canim aventinkini anne memesine en cok benzeyen uc dediler aldik.biberonu vermek istemiyorum fakat lazımda oluyor ama bebeğim almıyor sabah sagdigim süt bosa gitti emzirdim sütüm az gibi hissediyorum ya kaşıkla verdim çıkardı hepsini biberonu deneyim dedim hiç yutmadan dışarı verdi. .bende buzdolabından çıkarıp ilittigim için geri kullanamadim..

Bu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali ;)

kızlar benim bebegim de göbek fıtığı var.aile hekimi para şeklinde bantlarla sar gecmezse bayram sonu çocuk cerrahisine gideceğiz.birde benim ayak tirnagim çattı çok fena iltihap oldu ilaç kullanıyorum.hamilelikten sonra genelde oluyormuş.benim gibi olan var mi
cnm benım kızımda vardı fıtık bayağı da buyuktu 1aya yakın para koyup bantladım gectı

Bu arada 2 numara beze geçen var mı? Iki gündür cisi hep dışarı çıkıyor bu yanlarda boşluk oluyor tam kenarlari birleşmiyor sıkıyorum teni hep iz oluyor. .2 numara bez aldık daha rahat oldu.birde kullandığiniz bez markalari nedir? Ekonomik ve iyi olan hangisidir...Biz prima yeni bebeği kullaniyoruz .numara 1 -50 tanesi 22 numara 2- 88 tanesi 30tl..bir ayda 6 paket kullandık,birde islak mendili var uni baby islak pamuk Mendili kullanıyoruz. Oda pahali :KK66:
cnm ben bim in bezini ve ıslak mendilini kullanıyorum 2 numara 60 kusur tane var 15 tl ıslak mendilde 3 paketi 5 tl içinde 60 tane var ekonomik ve guel ben kızımda butun markaları denedım prima huggıes molfıx.. hepsi aynı ısı goruyo ınan.. eger pişiksorunun yoksa tavsıye ederm.. yalnız ben ıslak mendılı paketten çıkarıyorum ıyıce sıkıyorum sonra bı güzel yıkıyorum oyle kullanıyorum dırek kullanmıorum

Back