• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neden bıçak altına yatıracaktı canım? sorun yok inşallah
Canim ben sezeryandan sonra bi turlu iyilesemedim 47 gun oldu hala cekiyorum karnimda hassasiyet var elimi degdiremiyorum bi de dikislerin sag ustunde bo sertlik vardi kadin dogumcular normal diyo cerraha gittim o da direk ameliyatla o sertligi alcaz patolojoye gondercez dedi Allah tan ona guvenmwyip baska bi cerraha daha gittik o da simdilik almaya gerek yok 3 ay sonra kontrol edelim buuime falan var mi ya da hala duruyo mu ona gore aliriz dedi oyle istee...

sen ne kadar su veriyorsun omlette? benim de zorla 50 cikiyo baya bekliyorum damla damla... bir kere 80 cc cikti bir daha goremedim o rakami :)
Benimde ole 60_70ml ancak cikiyor senin bebegin emiyormu seni o kadar sut yetiyomu bebegine mama veriyormusun cok sey sordum biliyorum benim oglum emmedi sutumde basta sanki daha fazlaydi simdide ne yapcagimi bilemedim bunalima girdim

Canım 3 öğün 1 cay kaşığı şuanda süt kesigi gibi kusuyor gaz çıkarırken..
Gaz damlası kullanıyoruz gaz devam ediyor büyük adam gibi çıkarıyor bu işe yaramadığını mi gösteriyor meteokids ismi. .yazık bu bebislere minicikler ama sıkıntı çok inşallah geçer kısa zamanda
işe yaramadı derken hala kusuyo cnm yanı kusması bıtmedı bıraz azldı gıbı ne zaman tam bıter bılmıyorum inş yakın zamanda duzelrır

Banada-Kids-Kakaolu-Findik-Kremasi2.jpg

Sabah Kahvaltısında ve Akşam Yatarken Torku'nun Krem Çikolatası tam tahıllı ekmek üzerine sürüp bir kaç dilim yiyorum..
Hamd Olsun Sütüm birden artıyor gün boyu ve geceleri rahat rahat bebeğimi emzirebiliyorum..

Kizlar ya sütü yetmeyen ve ek olarak mama verenler ayrica su veriyor musunuz? Benim gittigim doktor birsey söylemedi ama bebegim cok da terliyor bazen düsünüyorum sütüm zaten az susuz kalmasin bu cocuk... Iki memeden toplam 50cc cikiyo genelde. Dinlenir ve ögün atlamadan yersem 80cc olabiliyor ama yine de az yani bebegim iki gün sonra 40 günlük olacak.

Tavsiyeleriniz?
Canim malt icecegi ve tahin helvasi, sut rtiyo super, mutlaka al,mamayi biraktim boylece

kızlar bir de ben ekleme yapmak istiyorum
benim bebeğimin de gaz sancıları ağlamaları var.
uyutmak ise çok zordu. ben bir haftadır internetten indirdiğim anne karnındaki sesler ile uyutuyorum oğlumu. bi süre yanında açık kalıyor sesi. ağlıyorsa hemen susuyor uykuya dalıyor. bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti inanmamıştım ama işe yaradı. denemekte fayda var derim. youtube'a anne karnındaki sesler yazın. denerseniz burda da yazın merak ederim
cok sasirdm ya inanamiyorum gercekten aglarken susuyo ve uykuya daliyo cok sagol arkadasim

Canim hangi marka aldin..ve etkisini nekadar surede gordun..kac cc cikiyordu sutun nekadar etkiledi..benim 2 gundur sutum yok gitti bitti resmen :KK43:
malt icecegini bende kullandm ve gercekten ertesi gun etkisini gordum dene istersen arkadasim sabah uyandigim da gogus pedi olmasina ragmen pijamam okadar cok islaniyoki sutten

sen ne kadar su veriyorsun omlette? benim de zorla 50 cikiyo baya bekliyorum damla damla... bir kere 80 cc cikti bir daha goremedim o rakami :)
ahh ben hiç biberonun üzerinde yazan rakamları bile göremedim benim sağma seti 50 cc den başlıyor :)
ben ölçmüyorum artık biberona biraz doldurup veriyorum bazen içiyor bazen istemiyor iç güdülerime göre veriyorum :) yani korktuğum zaman yada endişelendiğim de biberonu çekiyorum ama her zaman karnı biraz tokken veriyorum açken vermiyorum

kızlar geçen gün hastaneye götürdüğümde bebeğimi tek penye battaniyeyle çıkardım dışarı, ordakilere bi baktım ,kışlık örgü hırkaların üstüne peluş battaniyelerinde altından birer tane daha battaniyelere sarmışlar felan.
nasıl giydireceğimi şaşırıyorum.
benim gibi şaşkın olan var mı bu konuda. çünkü ben ne giydirmeye karar versem kayınvalide üşür diyo, babası çok giydiriyosun isilik olur diyo. aptal gibi oluyorum giydirmeye kkalktığım zaman
ben kendim nasıl hissediyorsam ona göre biraz ayarlıyorum belki yanlıştır ama belki de Allah ona göre beni ayarlamıştır diyorum napayım ben de iki tane alt bir iç body üzerine bluz bir çorap giydiriyorum lyanıma yedek alıp burnuna sırtına sıcaklığına bakıp ayarlıyorum benim bebeğimin kilosu da az çünkü

Canım bende hastaneden çıktıktan sonra kullandım hastanede de verdiler ..Sabah akşam ama cok düzenli kullanmadım 40 gün icecektim.iki buçuk paket ben bir buçuk içtim pek kabızlık cekmedim.
Ameliyat yerine birşey olmaz korkma..ben doğumdan ertesi gün deli gibi güldüm dikişim patlayacak sandım cok agri oldu ama birşey. Olmadı baya olmuş çok ikinmazsin birşey olmaz. .iç ilacını hamileyken kullanıyordum saç dökülmesi yoktu şimdi yavaş yavaş başladı
demir hapı mı kullandın probiyotik mi kullandın hemen hastaneden verdiler dediğin hangisi

Alinti yapamadim ama bebegi nefessiz kalip bogulacak gibi olan anneler bende bu kotu olayi defalarca yasadim ve iki tanesi oldukca uzun surdu. Ben zinco gaz ilaci kullaniyordum yan etkilerinde yutma bozuklugu yapabilir yaziyordu, ilaci kestim simdi biraz rahatladik her defasinda surekli boguluyor gibi olup nefessiz kaliyordu ve mide bulantisi da yapiyordu.merak ettim acaba bu sikayetleri olan anneler zinco kullaniyor mu.
ben kullanmıyorum canım.

Merhaba ben de emzirirken bi an tikandi nefes alamadi aklim cikti kayinvalidem sutum gidecek diye korktu o derece kotu oldum aldik doktora goturduk doktor reflu dedi .. cunku benim kizim kusamiyo emdikleri bogazina geliyo ve yutkunuyo sureklii agzinda bisi varmis gibi emzirirken de denk gelince nefes alamadi simdi emzirmeye bile korkuyorun =(( doktor gaviscon toz ilac verdi sutume karistirip kasikla veriyorum ins bi daha yasamayiz =( geceleri surekki nefesini kontrol etmekten bn uyuyamiyorum =(
aynen aklımı kaçırıyodum resmen.yavrum çok çırpındı.Allahım korusun kuzularımızı..

Canim bu dogal mi acaba almanyada varsa Avusturyada da vardır heralde eğer içeriği hakkında bilgin varsa yazarsan sevinirim cuma günü oradan bir tanıdık gelecek babamdan isteyecem..
Doktor bebegimin kusmasi için motilium verdi araştırirken nette bazıları süt olsun diye kullanıyormus doktorlari vermiş yan etkisindede yazıyordu..yalnız pek ise yaramadı sanırım bebekte kusma aynen devam
içinde anason rezene gibi bitkiler var almancam olmadığından tam bilmiyorum ama bilgisine güvendiğim arkadaşım -ki o almanca biliyor- önerdi.bitkiselmiş zaten 1 haftalıktan itibarenden kullanılır yazıyor üzerinde.toz ve anında eriyor.internetten kullananların yorumlarını da okuyunca getirtmiştim.bu yurtdışında bilinen bir marka bence avusturyada da vardır.şifa olsun inşallah

Hemen bakiyorum linke! :) Gazli bebisten ceken anneler olarak hemen atliyoruz :):):)

Canim üst üste ayni gün mü oldu? Süreklilik gösterirse idrar yolu enfeksiyonu olabilme ihtimali var, ama yok böyle aradan zaman gecip gecip oluyorsa fazla icmistir. Benim kizima da oldu bir kere ne yapacagimi sasirdim elim ayagim dolandi, doktor cok fazla icirmissin o zaman yeri yokmus dedi. Bogulacak gibi olunca yüzü asagi bakacak sekilde cevirmek lazimmis.

http://www.inploid.com/post/bebek-bogulmalarinda-ilk-yardim/45395/
hemen atlayın hepimizin kuzusuna şifa olsun inşallah.

canım bu linkte boğaza bişey kaçan boğulmadan bahsediyor.bizimkilerin mama ya da süt genzine kaçıyo ve burnundan geldiği için nefessiz kalıyo o durumda ne yapmalıyız? ikisi farklı şeyler.
kızlar yakın doktor tanıdığı olanlar lütfen sorup buraya yazsın hep birlikte bilgilenelim Allah lazım etmesin.ben gazını çıkarmaya korkar oldum..

ya altıdan beri uyumuyor zaten gündüzde toplam iki saat uyudu ne yapacağım gece de uyuyamadim kafam uyusuyor sanki

erkek emiyor sürekli de kusuyor mama da verdim ama uyumuyor ağlıyor gaz problemi de yok bu aralar
erkekler çok gazlı oluyor yazdığım ürünü temin edebilirsen gaza çok iyi geliyor.
reflüsü olabilir kusamasına sebep inşallah değildir ama.benim oğlumda aynıydı.sabret bol dua et canım geçmiş olsun.

erkekler çok gazlı oluyor yazdığım ürünü temin edebilirsen gaza çok iyi geliyor.
reflüsü olabilir kusamasına sebep inşallah değildir ama.benim oğlumda aynıydı.sabret bol dua et canım geçmiş olsun.
bi an artık dayanamayacak gibi oluyorum onla beraber ağlıyorum bağırıyorum sonra o uyumaya çalışırken masum halini görüp kendime kızıyorum ilk zamanlar uyurdu gündüz ve akşam uykusu yok denecek gibi.allah yardımcımız olsun inşallah.reflü değildir diye düşünüyorum fiskirarak kusmuyor

ben kullanmıyorum canım.

aynen aklımı kaçırıyodum resmen.yavrum çok çırpındı.Allahım korusun kuzularımızı..

içinde anason rezene gibi bitkiler var almancam olmadığından tam bilmiyorum ama bilgisine güvendiğim arkadaşım -ki o almanca biliyor- önerdi.bitkiselmiş zaten 1 haftalıktan itibarenden kullanılır yazıyor üzerinde.toz ve anında eriyor.internetten kullananların yorumlarını da okuyunca getirtmiştim.bu yurtdışında bilinen bir marka bence avusturyada da vardır.şifa olsun inşallah

Canım benim almancam var ama telden pek açıp inceleyemedim yavaş link atmada o şeyin tam ismini atabilir misin

Back