• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebis iki haftada kilo alamamis, ek gidaya baslamistik ya, bu hafta 100gr almis. Sizce yine iyi mi ya? Cok yemiyo ama benim elimde olan bise degil. Süt ictikten sonra genelde 20 30ml mama iciyo. Bazen günde bir kere 50ml.

hiç alamamasından iyidir tabi ana az. İlk ay kızımda 400 gr almıştı çok az dedi dr. Bi mama Bi meme şeklinde iki saatte bir besle on gün sonra kontrole gel dedi. Tabi baya Bi mücadeleli geçti özellikle mama yedirme ama on günde 3oo gr. Almıştı. Bide mamayla memeyi aynı zamanda vermemeye çalış midesini kaldırabilir demişti.

Bizde bugun bir aylik kontrole gitdik
kilo 4600-3400 dogmusdu
boy 57-52 dogmusdu cok sukur
goz kontrolu yapildi sinirlere bakildi usg yapildi sukur iyi cikti kafasida iyi dedi D vitamini yazdi. sali gunu asiya cagirdi cuma gunu kalp kontrolune
benim oglan 90 cc yiyor mamani cok kilo alir diye dusundum sukur bir kilo almis cok sevindim cok siismanlamamis .tum bebekler sagsalim buyusun insallah amin Rabbim mis kokulularimizi korusun amin

merhaba herkese,bebegım gece gunduz demeden aglıyrodu,ılk goturdugumuz dr kolık dedı,ıkıncısı ıse ıltıhap var bobregındede kum,dunyam basıma yıkıldı,el kadar bebede kum nasıl olur,basına gelen var mı?antıbotık kullanyruz daha sımdıden

Yani iki hafta almadi bu haftami 100gr.aldi.bizim doktor bebeklerin haftada 150ile 250gr.almasini bekleriz dedi.seninki ek gidaya yeni buhafta gecmisse alir ins merak etmeseninki kac gunluk boyu ve kilosu nekadar

Evet canim. iki hafta almamisti. bu hafta 100 gr almis. Degil mi ben de 150gr diye duymustum en az. Bebegim 34 günlük, boyu bir hafta önce 51,3cm di. Kilosu da su an 3330. Insallah önümüzdeki haftalar daha iyi olur.

kac kılo cnm kac cm aslında ilk 3 ay hızlı kılo alıyorlar kusması ishalı fılan var mı tam bilmiyorum ama 2 hafta hıç almaması ve bu hafta sadece 100 gr az gıbı geldi bana yerınde olsam dr bı danışırdım onlar daha ii bilir cnmm

Canim 51,3 cm di gecen hafta. Evet az oldugu icin mamaya basladik, bu hafta da 100gr normal dedi, önümüzdeki haftalarda alcaktir dedi doktor ama ne bileyim ben doktora pek isinamadim. Degistircem!

hiç alamamasından iyidir tabi ana az. İlk ay kızımda 400 gr almıştı çok az dedi dr. Bi mama Bi meme şeklinde iki saatte bir besle on gün sonra kontrole gel dedi. Tabi baya Bi mücadeleli geçti özellikle mama yedirme ama on günde 3oo gr. Almıştı. Bide mamayla memeyi aynı zamanda vermemeye çalış midesini kaldırabilir demişti.

Bunu duydugum iyi oldu. Bizimki memeden sonra mama aliyo azcik biraz sonra bir daha meme istiyo, bazen bunaltiyo beni. :) Iki saatte bir besleyemem imkansiz cünkü icmiyo. Mesela bugün saat 9`dan 12`ye kadar sürekli meme istedi, mamayi inat etti icmedi bir türlü. Sonra 1 de uyuttum, 3 te uyandi. 60ml benim sütümü 40ml mama icti. Iki saatte bir mesela uyusa uyandirsam icmiyo, bazen de uyumuyo ve icmiyo. Insallah kilo aldiririm.

Senin doktorun dedigi bir seferde mama , bir sonraki beslemede süt mü?

Bunu duydugum iyi oldu. Bizimki memeden sonra mama aliyo azcik biraz sonra bir daha meme istiyo, bazen bunaltiyo beni. :) Iki saatte bir besleyemem imkansiz cünkü icmiyo. Mesela bugün saat 9`dan 12`ye kadar sürekli meme istedi, mamayi inat etti icmedi bir türlü. Sonra 1 de uyuttum, 3 te uyandi. 60ml benim sütümü 40ml mama icti. Iki saatte bir mesela uyusa uyandirsam icmiyo, bazen de uyumuyo ve icmiyo. Insallah kilo aldiririm.

Senin doktorun dedigi bir seferde mama , bir sonraki beslemede süt mü?

evet canım ikisini aynı anda verme sırayla ver demişti. İki saatte bir olayını bende uygulayamadım zaten çünkü bazen yediğinin tamamını kusuyodu bazen çok az yiyodu.ama kilo aldırcam diye hırslanınca elimde biberonla geziyorum, napıyım.

oğlum sürekli emmek istiyor sağacak süt yok bir kere emzirdikten sonra sağdim 30cc çıktı toplamda sütüm azaldı benim ya ne yapacağım
sut malesef bstaki kadr cok degil bnmde bnde emzirirken diger gogsumden 30 ml sut damliyodu cok aktigi icin onune kucuk biberon koyup biriktiriyodum simdi ucu ucuna yetiyo

sut malesef bstaki kadr cok degil bnmde bnde emzirirken diger gogsumden 30 ml sut damliyodu cok aktigi icin onune kucuk biberon koyup biriktiriyodum simdi ucu ucuna yetiyo
vay be arkadaşım hayal gibi birini emzirirken diğerinden kendiliğinden okadar süt akacak he...geçen rüyamda görüyorum süt sağıyorum 1 saniyede biberon doluyor bide taşıyor.ahh ahh allah bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.bide günlük yiyip içtiğimin haddi hesabı yok düşün yani.nasip işte

kızlar benim bebeğim doğalı 10 gün oldu sarılık çok az dedi doktor sıkıntı yok dedi şimdi bakıyorum rengi sanki sarı gibi 10. günde öyle bişey olur mu?? risk kaçıncı günde biter ki???

kızlar benim bebeğim doğalı 10 gün oldu sarılık çok az dedi doktor sıkıntı yok dedi şimdi bakıyorum rengi sanki sarı gibi 10. günde öyle bişey olur mu?? risk kaçıncı günde biter ki???
bizmki 14 ekadar çıkmıştı açlıktan çocukcağızımınki geçti ama inan bi ayda anca tam olarak bitti diyebilirim(çok sütüm olmadığı için)çokça emzir dediler bitmesi için yada tam olarak doyur.

kızlar benim sütümün taşmasını bırakın ben sütten çamaşırımın ıslandığını hiç görmedim çocuga vermeden önce sıkıyorum hangisinde daha çok diye oda fışkırmıyor damla damla çıkıyor.bana diyolarki sütütn geldiğini göğsün sızlar anlarsın benim öyle çok sızlama falan yok.sizdede sızlama oluyormu çamaşırınız ıslanıyormu

kızlar sütümun azaldigini anladım bugün sürekli ağlayan en fazla bir saat uyuyan ogluma emzirme sonrası 80 cc mama verdim iki saat uyudu sonra tekrar emzirdim bir saattir uyuyor.iki saat emzirmedıgim göğsümden 30 cc çıktı sadece çok üzgünüm sanırım nazar değdi hafta sonu köye gitmiştik orada mi oldu bilmiyorum.yarından itibaren emzirme kampına giriyorum iki günlük inşallah duzene girer.siz sağınca ne kadar çıkıyor.paylaşırsanız çok sevinirim

vay be arkadaşım hayal gibi birini emzirirken diğerinden kendiliğinden okadar süt akacak he...geçen rüyamda görüyorum süt sağıyorum 1 saniyede biberon doluyor bide taşıyor.ahh ahh allah bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.bide günlük yiyip içtiğimin haddi hesabı yok düşün yani.nasip işte
canım nette tomrisın emzirme günlükleri diye bir blog var onu oku sürekli emzirme ve uyuma ile sütun çok artacağından bahsediyor üç gün hiç bir iş yapmayıp sadece emzirip uyu diyor ben yarın başlıyorum inşallah

hakkaten ben de rüyalarımda bile süt görüyorum.burda yazan süt yapıcıları alıyorum rüyamda..amaaann aman.

Back