- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
Canım benim dr pazartesiye kaldı oğlum hasta o yüzden erteledim inşallah sen görürsün pazartesi belki kalp atışınıda görürüm
bende pazartesi gidicem allah izin verirse ,sen 2 gün öndesin benden diye hatırlıyorum senin kalp atışını duyman daha kuvvetli ihtimal bakalım benim için daha zor.
hayırlı olsunherkese mrb :) ben de 2 gün önce test yaptım ve pozitif çıktı.internet hesaplamasına göre bugün tam 4 haftalık hamileyim.Allah hepimize ASLANgibi evlatlar verir inş.
ben ilk gebeliğimde üye olmuştum hediye göndermişlerdi galiba ama şehir değiştimiştik kalmış o şehirde:) şimdi nasıl bilemiyorumMilupaya; Hamileler için hediyeler hangi aylarda gönderiliyor? diye sordum, Maalesef numune gönderimimiz bulunmamaktadır. diye cevaplamışlar. Geçen sene üye olmuştum hediye gönderildiğini bilmiyordum, öylesine bir doğum tarihi girmiştim hediye göndermişlerdi, bu sene uygulama kalktımı bilen deneyen var mı?
Primaya da üye oldum, hediye için aradılar, hamileliğim tam kesinleşmemişti o yüzden ben kesinleşince size bildiririm dedim.
inşallah görürüm git gel sevmiyorum hastaneleribende pazartesi gidicem allah izin verirse ,sen 2 gün öndesin benden diye hatırlıyorum senin kalp atışını duyman daha kuvvetli ihtimal bakalım benim için daha zor.
Bende bu sabah itibariyle keseyi gördüm 5+5 te 8mm büyüklükteymiş haftaya çağırdı tekrar
Listeyi yapmak isteyen hala yok kaldık listesiz:)))
Ben de bugun aynı sevinci yaşadım, kalp sesi için kaçıncı haftaya gün verdi doktor?
listeye ne yazılıyor? ben yapabilirim belki :)
bir de listeyi ilk mesajı yazan kişinin yapması gerekmiyor mu?
ayniyiz cnm senle demekki bendede inanilmazzzz derecede gaz var bildigin cocuk oynuyo gibi gaz bulutu hareket halinde bende yazik garibim gaz bulutu arasinda
cumartesi alttan bakti grdu benimkinide bu arada hangi yumurtaliginin bebegi dolledigini soledimi doktor yani sagdamiymis soldami
hoş geldin benimde ikinci hamileliğim ilkinde kasık ağrım ve tiksinmem dışında şikayetim yoktu bütün et türlerinden tiksinmiştim ve sürekli kasığım ağrıyordu bebek aşağıdaydı bunda henüz öyle şeyler yok bakalım nasıl olacak:)
hoşgeldin serap :) diğer sayfadan transfer olduk ikimiz de :)
bende hala başlamadı belirtiler, ben de 14 aralıkta gidicem ilk doktor kontrolüme. sen gidip keseyi gördün mü?
meleğimben de mayıs ayında bir düşük yaşadım....şubat ayında da bir kimyasal gebelik...şimdi iç geçirerek vee RABBİMİN izniyle burada bu topik de olmayı umarak bakıp bakıppp çıkıyorummm...bat 6 kasım olmadım henüz....heycanla bekliyorummm...herhangi bir belirtim de yokk...kasıklarımda ki ağrı ve midemde ki yanma dışında...hamiş olan arkadaşlarrr benim gibi umutla bekleyen arkadaşlarr için dua eder misiniz...çantam da bir gebelik testi var...bakıp bakıp duruyorum...AMA YAPMIYCAMMM HAFTAYA CUMAYA KADAR....RABBİME EMANET OLUN YAVRULARINIZLA İNŞ. İNŞ...
Arkadaşlar ben bir düşük bir kimyasal geçirdim
ikisindede beta hcg ha arttı ha artacak diye geçmişti
şimdi herşey yolundayken yine yavaşlamaya başladı.
5+3üm bugün doktora gittim bugün kese12.2mm çıktı.yolk sac de var
ama kan değeri size yazayımda biyorum yapın neolur
adet günüm:502
4gün sonra:2189
4gün sonra:6400(bugünki)
benim amh değerim yani yumurtalık rezervi 0.1in altında yani erken menepoz
tam tüpbebek yapacakken öğrendik çok sevindik
0.1in altında olduğu için tüpbebek bile çokzordenildi
du edin neolur arkadaşlar....
meleğim
ama sen hamilemisin niye test yapmıyosun inan okuyunca çook sevindim inş adetin gelmez sürpriz yapar bebişin
kızlar s.s nasılsınz bende inşaallah temmuz son yada ağustos ilk hafta annesiyim netteki hesaplayıcıya göre ağustos sekiz çıkıyo.... biz daha kesmizi bile göremedik sizler ne kadrlıksınz ve kaç gününz geçti....
yok meleğimm yokkk...yapmıycam o testi...o kadar çok sınanıyorum ki en azından 3 gün geçmeden yapmıycam...umarım gelmez umarım bebişim sürpriz yapar da...ocak ayında ki aşılamaya gerek kalmaz...benim için dua et ben senin için hep dua ediyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?