- Konu Sahibi aycaaaaaaa
Kızlar bişey sorcam bebeğinizin cinsiyetini hissediyormusunuz. Benim içimden erkek diye geçiyor.
çin takviminde benmki erkek çıktı bakalım tutucakmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişey sorcam bebeğinizin cinsiyetini hissediyormusunuz. Benim içimden erkek diye geçiyor.
bende hala belirti yok, inşallah her şey yolundadır ve böyle belirtisiz devam eder :)
bende de belirti yok hiç , bende yarın sabah doktora gidicem yarın 5+5 oluyorum
daha önce gittin mi hiç doktora? inşallah rahat bir hamilelik geçiririz :)
yok ilk defa gidicem, benim ilk hamileliğimde çok rahat geçmişti sadece kilo aldım karnım top gibi olmuştu, eğilemediğim için 4. aydan sonra ayakabımı eşim bağlıyordu, ama bulantı, aşerme, sancı ağrı mide yanması falan hiç olmadı
Mrhabalar arkadaşlar bende 5haftalık hamileyim ve aranıza katılmak istiyorum,benim 3 yıldan sonra gerçekleşti gebeliğim,doktor kesenin etrafında hafif kanama var dedi ilaç verdi ama benim içim içimi yiyiyor :18:
merhaba kizlar bende agustos annesiyim araniza girmek istiyorum bende:)))30 agustosta ikinci yavrumu alcam insallah kucagima
öncelikle hayırlı olsun canım :)
mümkünse uzan dinlen bir süre, burda bazı arkadaşlarda da olmuş ama geçmiş. dikkat et kendine..
Dün gece ateşim 38,3e çıktı titremekten ve kasık ağrısından uyuyamadım, sizde de ateş var mı?
Bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördük. Kalp sesi için iki hafta sonra gel dedi, sizide 7.haftada mı çağırdılar kalp sesi için? Kan testlerini de o zaman yapacakmış. Bu arada hastanenin ödeneği olmadığı için ultrason çıktısını alamadım
geçmiş olsun canım. benim de bu süreçte en korktuğum şey hasta olmak, inşallah çabucak toparlarsın..
Ben hiç doktora gitmedim henüz, 6+4'te ilk randevum, inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyabilirim diye ümit ediyorum :)
yaa öyle mi diyosun.. karindan mi bakıldı canım? Yarin kaç hafta kaç günlük olacaksın?
ben kız hissediyorum hayırlısı oğlumda da hissetmiştimKızlar bişey sorcam bebeğinizin cinsiyetini hissediyormusunuz. Benim içimden erkek diye geçiyor.
benimde bulantım çok karında sancıda var ve maalesef kabızlık VAR ODA KÖTÜ.....
Mrhabalar arkadaşlar bende 5haftalık hamileyim ve aranıza katılmak istiyorum,benim 3 yıldan sonra gerçekleşti gebeliğim,doktor kesenin etrafında hafif kanama var dedi ilaç verdi ama benim içim içimi yiyiyor :18:
Çok teşekkür ederim, inşaAllah pirinç taneni hem görür hem duyarsın. Ben de keseyi görmeyi beklemiyodum, kan testi yaptırmaya gittim doktor çikolata kistimi muayene ederken gördü, testin sonucunu beklemeye gerek kalmadı kendine rahat bi yer bulmuş yerleşmiş bile dedi, ama onu tekrar görebilmek için 2 hafta beklemek zor geliyo
İnsan çok garip oluyo, ekranda büyütülmüş hali fasulye tanesi kadar siyah bişe, şimdi muayeneye kadar günler geçmek bilmezben hala kese bile görmediğim ve hiç belirti yaşamadığım için inanamıyorum hamile olduğuma, tek emin olduğum şey dün çıkan kan değerim :) sanırım haftaya bir aksilik olmaz da görürsem pirinç tanemi o zaman inanıcam :)
anladım canım inşallah yarın gözükür ikimizin bebisi de. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah :)Canım karından baktı vajinal baksa görürdü ilk gebeliğimde vajinal bakılmıştı değerinle alakalı değerin yüksekse görülür ben yarın 5+6 olucam
canım olur mu öyle şey atla tabi :) hep birlikte sohbet ediyoruz burda :) 4+6 da keseyi gormussun ne güzel maşallah bebisine :) peki canım karindan mı baktı dr ultrasonda yoksa alttan mı?