- Konu Sahibi aycaaaaaaa
benim de sat 28 ekimdi şimdi 6.hafta içindeyim
Benim de sat 28 ekim.. Haftaya pazartesi gidicem doktora.. Keseyi gormedim daha.. İnsallah sikinti olmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de sat 28 ekimdi şimdi 6.hafta içindeyim
Benim de sat 28 ekim.. Haftaya pazartesi gidicem doktora.. Keseyi gormedim daha.. İnsallah sikinti olmaz..
ben cuma günü gidicem keseyi görebilirsek inş yazarım
Gorursunuz insallah.. Bana da doktor persembe gel dedi ama il disinda olunca gidemiycem.. Alttan mi bakacak acaba?.. Ben sormadim..
Benim sat 31 Ekim di.29 Kasım'da alttan muayene de keseyi görmüştü. Bence sizinki karından ultrasonda görünür. Bana 13 Aralık'ta kalp atışını duymam için randevu verdi
gorursunuz insallah.. Bana da doktor persembe gel dedi ama il disinda olunca gidemiycem.. Alttan mi bakacak acaba?.. Ben sormadim..
Ben henüz hiç gitmedim doktora, 14 Aralık'ta gideceğim. sat 29 ekim. acaba ben de duyabilir miyim kalp atışlarını her şey yolundaysa?[/
Merhaba canım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt inşallah :) darısı başımıza olsun :)
Gebelik kesesini kaçıncı haftada gördün, kalp atışlarını ne zaman duydun? Keseyi görmek için dr a ne zaman gidelim diye çoğumuz düşünüyoruz, yardım alalım senden
Ben henüz hiç gitmedim doktora, 14 Aralık'ta gideceğim. sat 29 ekim. acaba ben de duyabilir miyim kalp atışlarını her şey yolundaysa?[/inşallah duyarsın canım. Duyamazsan da panik yapma bazen geç te duyulabiliyormuş. Senin belirtilerin varmı ben sadece çok uyuyorum mide bulantım fln yok
Ben henüz hiç gitmedim doktora, 14 Aralık'ta gideceğim. sat 29 ekim. acaba ben de duyabilir miyim kalp atışlarını her şey yolundaysa?[/inşallah duyarsın canım. Duyamazsan da panik yapma bazen geç te duyulabiliyormuş. Senin belirtilerin varmı ben sadece çok uyuyorum mide bulantım fln yok
inşallah sağlıkla büyürler... Bende de henüz belirti yok. gayet normal yaşantıma devam ediyorum. çok nadir kasıklarıma sancı giriyor o kadar ama o da gerçekten çok nadir. Bu sabah kan verdim tekrar değerime bakmak için, akşam sonucu alınca iyice emin olacağım Allahın izniyle...
inşallah sağlıkla büyürler... Bende de henüz belirti yok. gayet normal yaşantıma devam ediyorum. çok nadir kasıklarıma sancı giriyor o kadar ama o da gerçekten çok nadir. Bu sabah kan verdim tekrar değerime bakmak için, akşam sonucu alınca iyice emin olacağım Allahın izniyle...
Benimde kasıklarımda ara ara batmalar ve ağrı oluyor Dr normal olduğunu söyledi. Kan tahlilinin sonucunu alıncahaber ver canım
Benimde kasıklarımda ara ara batmalar ve ağrı oluyor Dr normal olduğunu söyledi. Kan tahlilinin sonucunu alıncahaber ver canım
sonucum çıktıı :) 4593 şükürler olsun :)
hepinizin gözleri aydın olsun kızlar bende 2013 ağustos annelerindenim. bu çok özel günlerinizi güzel geçirip yavrucaklarınıza kavuşmanız dileğiyle. bir sorunuz olduğunda biz burdayız kızlar. benim kızçem 6 ağustos doğumlu. bebişimi de geçen sene 3 aralıkta öğrenmiştik zaman çabuk geçti bu sene kucağımda yavrum hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
sonucum çıktıı :) 4593 şükürler olsun :)
Canım çok güzel değerin :)) sağlıkla kucağına almayı nasip etsi. Rabbim inşallah. Dr gidince keseyi göreceksin kalp atışınıda duyacaksın inşallah :))
Merhaba canım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt inşallah :) darısı başımıza olsun :)
Gebelik kesesini kaçıncı haftada gördün, kalp atışlarını ne zaman duydun? Keseyi görmek için dr a ne zaman gidelim diye çoğumuz düşünüyoruz, yardım alalım senden