- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.141
kızlar doktora gidiyoruz dualarınızı bekliorum çıkar çıkmaz iyi haber alırsam yazıcsm inşallah :)
Kızlar doktora gidiyoruz dualarınızı bekliorum çıkar çıkmaz iyi haber alırsam yazıcsm inşallah :)
ahahaha supersın cok guldumtaaam bunuda ekliyorum listeye papayadan sonra bunu aşercem frenk inciri yemeden duramam hemen bulması lazım frenk incirsiz bi hemilelik düşünemiyorum
hay masallah ne emmıs bea benımkı 7 aylık bıraktı sutum varken hemde sagdım elektırıklı pompayla 1 ayda ole ıctı sonra agız yoluyla cekmegı ıcın gunden gune azaldı ve bıttı sutlerım ınsallah bu defa emzırebılırım ınsallahbenim oğlum 3,5 yaşında teyzesi ama sen erken davranmışsın ben 1,5 yıl emzirdim oğlumu şimdi sen süttende kesersin annesiii
hayırlı haberlerle don cnm dualarımız senınleKızlar doktora gidiyoruz dualarınızı bekliorum çıkar çıkmaz iyi haber alırsam yazıcsm inşallah :)
kızlar şimdi de kan idrr sonucumu almaya gittim. Herşey iyi dedi çok şükür. Suyu çok iç dedi. Bide kahverengi akıntı için progestan verdi.
ahahaha supersın cok guldum
hay masallah ne emmıs bea benımkı 7 aylık bıraktı sutum varken hemde sagdım elektırıklı pompayla 1 ayda ole ıctı sonra agız yoluyla cekmegı ıcın gunden gune azaldı ve bıttı sutlerım ınsallah bu defa emzırebılırım ınsallah
hayırlı haberlerle don cnm dualarımız senınle
bencede suyu bol iç kahverengi lekeden kurtul bizzat denedim gördüm :) hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
benim oğlumda 10 aylık 1 aydır azcık arada emiyor sonra bırakıyor.kesildi sayılır.artık kısmet ikinciye.
ayy ne gusel bır anneyle bebegın en gusel teması kesınlıkle dunyanın en gusel seyı rabbıme en onemlı dualarımdan bırıde bu olcak doya doya emzırmeyı nasıl etsın bana kaynana ve 2 gorumce yuzunden sutlerım gıttı neler cektım sut kanallarım zedelendı 15 gun gogsumden kan sagdım allah nasıl bılıyosa ole yapsın onları kem gozlu agzı bozuklarBenim kRdeşim 2 yaşını geçmişti bıraktığında ama zorla bıraktı resmen. Annem gece göğsü açık uyuyodu o canı isteyince emiyordu artık
Benim kRdeşim 2 yaşını geçmişti bıraktığında ama zorla bıraktı resmen. Annem gece göğsü açık uyuyodu o canı isteyince emiyordu artık
ayy ne gusel bır anneyle bebegın en gusel teması kesınlıkle dunyanın en gusel seyı rabbıme en onemlı dualarımdan bırıde bu olcak doya doya emzırmeyı nasıl etsın bana kaynana ve 2 gorumce yuzunden sutlerım gıttı neler cektım sut kanallarım zedelendı 15 gun gogsumden kan sagdım allah nasıl bılıyosa ole yapsın onları kem gozlu agzı bozuklar
Merhaba kızlarrrr
5.haftada kesemizi gorduk cok sukur 10 gun sonrada kalp atıslarını duyarız insallah. Nasıl guzel biseymis yahu cok sukur
Yalnız asermeye baslayanlar oldumu bende daha tık yok ondan soruyorum insanın canı bisey ister dimiyok ama zorluyorum cıkss gene yok
Merhaba kızlarrrr
5.haftada kesemizi gorduk cok sukur 10 gun sonrada kalp atıslarını duyarız insallah. Nasıl guzel biseymis yahu cok sukur
Yalnız asermeye baslayanlar oldumu bende daha tık yok ondan soruyorum insanın canı bisey ister dimiyok ama zorluyorum cıkss gene yok
:))) beni de annem 5 yaşına kadar emzirmiş. ama benim oğlum çok emmek istemiyordu. zaten 3,5 aylıktı işe başladım. şimdi 2 bebeğimde kısmetse evde oturcam çıkcam işten
ayy ne gusel bır anneyle bebegın en gusel teması kesınlıkle dunyanın en gusel seyı rabbıme en onemlı dualarımdan bırıde bu olcak doya doya emzırmeyı nasıl etsın bana kaynana ve 2 gorumce yuzunden sutlerım gıttı neler cektım sut kanallarım zedelendı 15 gun gogsumden kan sagdım allah nasıl bılıyosa ole yapsın onları kem gozlu agzı bozuklar
Maşallah iyi emmişsin. Boyun kaç acaba:)
Merhaba kızlarrrr
evin en cılız ve en kısasıyım :))) 1,60
ohoo guselım sınırlenme hıc ben artık hıcbırını kafaya dahı takmıyorum evlılıgımden oluyodum onlar yuzunden konu actım bir derdim vardaayy çok üzüldüm yaa.inanamıyorum. insanın tecrübesizliği yüzünden yanındaki cahiller neler yapıyorlar. pislikler. sinirlendim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?