- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.001
canım kaçıncı haftada başladı bulantıların
merhaba arkadaşlar bayadır yazamıyordumm,nasıllar bakalım bebişlerinizz...kızlar ya acaba benim gibi 6 haftanın içinde olanlar bebişi hissettınızmı? Sanki bu sabah benım hafif kıpırdanma gıbı,böyle kalp atışı gibi bişeyler oldu çok mu erken acabaa,??:44::44:
Ben 2 gecedir karnimda kalp atisi hissediyorum yaa bence de erken ama hissediyor olabilir miyiz acaba? :)
kızlar selamün aleyküm hayırlı cumalar..... Rabbim bu mübarek gün hürmetine sağ salim kolaylıklrla hayırlı bişekild kucağımıza almayı nasib eylesin bebeişlerimizi inş. evlat isteyenlerede nasib eylesin....
Ben 2 gecedir karnimda kalp atisi hissediyorum yaa bence de erken ama hissediyor olabilir miyiz acaba? :)
kızlarr çin takvimi zımbırtısına bakıpta bebegın cınsıyetıne bakan oldumu %90 oranla tutan bır tesaduf dıyorum allahtan baskası bılemez tabı
bırımız nok alalım herkes o takvıme bakım bebegının gorunen cınsıyetını solesın adet tarıhıne gore cınsıyetlerı acıklanıncada karsılastırmıs oluruz boylelıkle ne dersınız???
Benım baktıgım tabloya gore kasımda kız gözukuyor
Hoşgeldin tatlım. Allah cümlemizinkini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin... :)
5.haftamda baslamıstı basta hiç yoktu ama gunlerım ılerledıkçe arttı,akşamları evde sürekli yatış halindeyim,yemek zorla yiyebiliyorum ama sonrasında fena oluyorum,sen yıyebılıyormusun?
bakıpta soylemek ısteyen olursa ben bır notluk actım pc ekranıma kaydedıyorum dedıklerınızı :))benimde kasım kız görünüyor allahım eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bir kızım olsun tabikide isterim ama allah neyi taktir eder neyi layık görürse binlerce şükürler olsun
kızlarr çin takvimi zımbırtısına bakıpta bebegın cınsıyetıne bakan oldumu %90 oranla tutan bır tesaduf dıyorum allahtan baskası bılemez tabı
bırımız not alalım herkes o takvıme baksın bebegının gorunen cınsıyetını solesın adet tarıhıne gore cınsıyetlerı acıklanıncada karsılastırmıs oluruz boylelıkle ne dersınız???sırın bı ugras olmaz mı ???
Benım baktıgım tabloya gore kasımda kız gözukuyor
onu hıc bılmıyorum tatlım babannemın b tesbıh muhabbetı var karsılasınca ıstemem lazım oda cok komık :))benim erkek görünüyor :) bide şu koca karı adetleri var bıçak makas durumu bilen var mı aranızda bilmiyorum onda da bıçağa oturdum erkek olduğunu gösteriyortabi bunlar hamilelik muhabbeti açılınca olan tatlı sohbetler... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
onu hıc bılmıyorum tatlım babannemın b tesbıh muhabbetı var karsılasınca ıstemem lazım oda cok komık :))
nasıp kısmetten oteye bısı yok yazdım senıde
Aleykum selam canim hayirli cumalar :) bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..
ankaradaki arkadaşlar hangi hastaneye kime gidiorlar fikir verebilirlermi.....
valla tam bılmıyorumda bısıler edıyolar dua okuyup tesbhı bos bırakıyolar ılerı gerı olursa bı cınsıyet saga sola sallanırsa bı cınsıyet soluyolartmm canımtesbihle nasıl oluyo bu arada merak ettim
amın cnm kaydettim senıde daha var şimdi 6 haftalık fılan gebelıklerımızden bısı anlamadık zaten adet gecıkınce 4 haftası bıtmıs oluyo o sebepten bu 6-7 hafta zor gececek cınsıyetler ıcın heyecanlı sureçler bızlerı beklıyoEcmel benim de erkek gorunuyor :) eli ayagi duzgun saglikli olsun da...
Ecmel benim de erkek gorunuyor :) eli ayagi duzgun saglikli olsun da...
valla tam bılmıyorumda bısıler edıyolar dua okuyup tesbhı bos bırakıyolar ılerı gerı olursa bı cınsıyet saga sola sallanırsa bı cınsıyet soluyolartam koca karı yontemı bu ogrenırsem anlatırım bende bılmıyorum ama bı dualar okuyolar abdestlı bı sekılde hemde sonra da tobe yarabbı ıstıhareye yatar gıbı yatıyolar ayy gulecegım yoktu rabbım sen nelere kadırsın herseyı bılensın rahmımıze dusurdugun anda cınsıyetı belı oluyo o kuzucukların da ıste bılemıyoruz
ooo sizinki tam sistemli çalışılıp bilgiler öyle elde ediliyor canım güzelmiş :)) Allahım hayırlı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?