İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Kuzey Ege neden normal sınıfa vereceksin eğer üstünse?

Niye oyle olduki belli bi kural yok o zamn herkzn ayni okul sizn farkli bence okula gidip bi sorun

biz de anlamadık,çok kalabalıkmış,belki ondandır.Çıkan okulda öğretmen araştırıyoruz,bakalım verirlerse ona da

Benim kızımda 18.06.2008 dogumlu bu sene ilkokul 1'e başlayacak... aslında ben yeniden anasınıfına göndereyim istedim ama kasım ayına kadar süresi var ayrıca bu çocuk yapar dediler bizde anasınıfı ögretmenmizden hiç ama hiç memnun kalmadık o kadar ki gecelere ve geziye bile gidemedik... kendisi evinde bile ögretmenlik yapamaz... aklıma geldikçe deliriyorum neyse... zaten onun fikri ilk günden beri bir daha gitsin bir daha gitsin hazır armut istediinden... tövbe tövbe halbuki gercekten ilgilenmiş olsaydı istiklal marşını bile ezbere okuyor ... artık ben de çekemeyecegim o yüzden ögretmen kriterlerim var ancak bizim okulda 3 tane iyi ilkokul ögretmeni var hele biri öyle iyiki mezun ettiği çocukların hepsi burslu kolejlerde okuyor.... ama onu herkes istiyor onun için okula bagış yapıyorlar ben yapamam çok zor... artık RABBİME havale ettim bilgisayarda bakalım kime düşecek ama ben çocugum ile ilgilenirim dolyısıyla inşaallah zorlansak bile çok zorlanmayız...çocuklarımız için en iyisini versin rabbim hayırlısını versin çünkü onlar bir melek ögretmenlik çok ama çok güzel bir meslek melekelri hayata yetiştiriyorlar ama bu mesleği layıkıyla yapanlara helal olsun sadece tabiki rabbim de onların yollarını açık etsin vebal almasınlar..... bende ilkokul ögretmenimden tokat yediğim için okulu hiç sevmedim..... bu sene çok sabırlı olmamızı gerektiren bir sene bekliyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah aminnnnnn....... inşaalh benim kızımda özellikle istediğim iki ögretmen var onlardan birine düşer... benim kızım çok dagınık yalnız bilemiyorum ne olacak bir tarafım sınıf annesi ol diyor ama bütün gün okulda olmak zor gibime geliyor bakalım nasippppp

Koxyatagı da oturan arkadaslar cocuklarınız hangi ilkokula gidiyor memnunmusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksam hanımlar naptiniz devlet okuluna kayıt yaptran varmi herhangi bi belgeye faln ihtiyac oluyomu inş ptesi bi aksilk olmzsa kaydimzn çıktığı okula gidip kayit ettircm kızımı

Selam kızlar bugun de bir türlü diyet moduna giremedim
Sabah sucuklu yumurta ( 2 dilim sucuk bir yumurta ile) peynir kasar peynir 3 dilim ekmek çay

Öğlen 1,5 karışık tost salatalık domates çay

Aksam 1 dilim kek çikolata 6 madlen

2 küçük salkım siyah üzüm

Cok yemedim ama sağlıklı da beslenmedim

2,5 Lt su

Spor yok hiç yapacak modum da yok zaten bu mod ne zaman gelir bilmiyorum

Diyet için motive olmak için karatayın kitabını tekrar okuyacağım

Arzu' dan sevgiler.

nasıl heyecanlıyım....bizde devlet okuluna kaydımızı yaptırdık.... bugün tam 72 aylığız... eylülde 73 aylık olacağız... hepimize hayırlısı diyorum... ALLAH bütün yavrularımızın koruyucusu olsun..

Amin canm benm kizm 66 aylık ve cok karrszm ilk okula kaydimz çıktı gecn sene anaokuluna gitti gayet uyumlu ogrenmeye açık bi cocuk zatenkendisnn fikrini aliyrm bana dedigi tek şey okumayi ogrenicm okula gonder anaokuluna gonderrsn cok sıkılırim lutfen 1, sinifa gideyim diyo uykularm kaçtı

Hanimlar Kuzular kac aylıkken 1, sinifa başlıcak dogum tarihlerini paylasrmsnz

Benim oğlum 71 aylık.Temmuz 2008'li.Sizinki 66 aylıkmış,yapabilecekse neden olmasın.67 aylık olacak Eylul'e.Seneye bıraksanız da 79 aylık olacak,epey büyük olur sınıfındakilerden.

Benim oğlum 71 aylık.Temmuz 2008'li.Sizinki 66 aylıkmış,yapabilecekse neden olmasın.67 aylık olacak Eylul'e.Seneye bıraksanız da 79 aylık olacak,epey büyük olur sınıfındakilerden.

En iyi kizimi ben biliyorum yapacagina inancim sonsuz allahin izniyle ama yanls bi karr alip mahvetmk istemiyrm dediginz gibi küçüğün büyüğü mü yoksa büyüğün küçüğümu karar veremdm anaokulu ogretmnmz yapabilecgni söyledi

Bizim geçen sene yaşadığımız heyecanı bu sene siz yaşıyordunuz. Benim oğlum 30 Haziran 2007 doğumlu. 2012-2013 te 63 aylık olacaktı vermedim 74 aylık olarak 2013-2014 te gitti. Hiç zorlanmadık. Ama şunu söyleyebilirim 2008 li çocuğunu 2013-2014 te bire yollayıp pişman olan bir sene daha bekleseydik diyen çok duydum bilginize.
Birinci sınıf meşakkatli. Ilgi alaka istiyor, sabır istiyor. Allah yardımcınız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar benim oğlumda bu yıl birinci sınıf olacak arkadaşlar

Kızım bu sene 2.sınıfa geçti. Geçen seneyi tecrübe etmiş olarak küçük yaşta vermeyin çocuklarınızı arkadaşlar. Kızımın sınıfında 2008 li olarak başlayan çocuklar çok zorlandı. Eğitim işi bir şekilde hallediliyor ama özbakım, kendini koruma vs bunlar zayıf kalıyor. Ayrıca o çocukların içinde bir sene beklese sınıf birincisi olacak çocuklar vardı ama kendilerinden 1 sene büyük çocuklar ile aynı sınıfta olduklarından zayıf kaldılar doğal olarak. Birinci sınıf zor bir sene. Çabuk sıkılıor çocuklar derslerden. Hiç öyle 1 ay boyama yapıyorlar, oyun oynuyorlar zaten diyenlere de aldanmayın. Sadece uyum haftası öyle geçiyor. Aksi halde müfredat zaten yetişmez.

Benimki de okul başlayınca 58 aylık ana sınıfına veriyorum bu sene gecen sene de ana okuluna gitti seneye 70 aylık olacak ama 1730 gr doğmuştu yaşıtlarında fiziği geride sorun yaratır mı sizce ana okulunda gayet iyiydi gerçi

Selam benim kizimda Kasım 2008 li 2 yil anaokuluna gitti bende cok tereddüt yaşadım gitsemi 1 sene raporla uzatsakmi ama bu hafta kaydımızi yaptirdik hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…