İstanbul'da benim yaşadığım ilçede gerçekten vahim ötesi bize yakın olan Devlet okulu sınıflar 45 kişi civarı ve birinci sınıflar A dan K ya kadar gidiyor fiziki yapılar çok kötü öğretmen telaffi için gece 11 lere kadar sürecek ödevler veriyor Benim gibi çalışan anneler içinde o saate kadar çocukla ilgilenmekte zor çocuk içinde zor.
Eminim çok çok iyi öğretmenler var ama bende bu yüzden Doğa koleji ne göndereceğim.
İyikide buna karar vermişiz metropolitan testinde üstünzekalı sınıfına denk gelicek seviye çıktı. Eylülde de 6 yaş testine girecek o zaman çıkan sonuca göre bakacağız ama %90 normal sınıfa vereceğim.
bu konuda bilgi edindinizmi bizde de aynı soru var şimdi
Niye oyle olduki belli bi kural yok o zamn herkzn ayni okul sizn farkli bence okula gidip bi sorun
biz de anlamadık,çok kalabalıkmış,belki ondandır.Çıkan okulda öğretmen araştırıyoruz,bakalım verirlerse ona da
nasıl heyecanlıyım....bizde devlet okuluna kaydımızı yaptırdık.... bugün tam 72 aylığız... eylülde 73 aylık olacağız... hepimize hayırlısı diyorum... ALLAH bütün yavrularımızın koruyucusu olsun..
Hanimlar Kuzular kac aylıkken 1, sinifa başlıcak dogum tarihlerini paylasrmsnz
nasıl heyecanlıyım....bizde devlet okuluna kaydımızı yaptırdık.... bugün tam 72 aylığız... eylülde 73 aylık olacağız... hepimize hayırlısı diyorum... ALLAH bütün yavrularımızın koruyucusu olsun..
Benim oğlum 71 aylık.Temmuz 2008'li.Sizinki 66 aylıkmış,yapabilecekse neden olmasın.67 aylık olacak Eylul'e.Seneye bıraksanız da 79 aylık olacak,epey büyük olur sınıfındakilerden.
merhaba, oğlum 25.03.2009 doğumlu alt sınırdan başlayacak ama umarım bu yılı kolay atlatırız.Hanimlar Kuzular kac aylıkken 1, sinifa başlıcak dogum tarihlerini paylasrmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?