- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.141
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi gittim pir gittim ama hayırlı haber ile geldim
bu cumartesi yüzükleri takıyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz
bi anda jet hızı ile oldu kuzum
hayır hiçbirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazırlığım yokkkk henüz sadece dün akşam yüzükleri aldık o kadar elbisem bile yok daha :26::18::18::18::18:
yarın ve cuma izinliyim elbise temizlik ikramlar hepsiniiiiiiiiiiii 2 günde halletmem lazımmmmmmmmmm
ya kız isteme olacak bu sadece çokkk hazırlık gerekirmiki
sade bi elbise bulur alırım diyorum ama:26:
Şey hımmm şey :26: ık mık :93:
Şimdi problem yokta evlenince kendime acıyorum o zaman nasıl sevecek neler yapacak bilmiyorum :26:
Annem onu görür görmez kızım evlenince allah yardımcın olsun dedi :18:
bu çok güzel bi haberr
ee hazırlıklar tamam mı
hahahh. ay ne güldüm bugün . adam dokunsa kolun morarcak gibi anlatıyosun
yok tatlım yaa az öncede yazdım ama daha yüzük dışında hiçbir hazırlık yapmadım ne hazırlık yapmam gerektiğinide bilmiyorum açıkçası
dün bi topikte gördüm bi kız çok hoş minik sabunlar hazırlayıp süslemiş gelen bayanların hepsine onu hediye etmiş acaba öyle bi jest yapsammı bende diyorum ama kız isteme bu yalakalık gibimi olur ya bi fikir verinsenize
Ah ben ne gezdim o sade elbise için bir bilsen , aynalı tepsilerden al kuzu kenarları incili taşlı işlemeli oluo çok güzel bizim yüzükler nişnda takılcğı için dha almadım ve istiosan yüzük yükseltisi de al[/B][/COLOR]
yok tatlım yaa az öncede yazdım ama daha yüzük dışında hiçbir hazırlık yapmadım ne hazırlık yapmam gerektiğinide bilmiyorum açıkçası
dün bi topikte gördüm bi kız çok hoş minik sabunlar hazırlayıp süslemiş gelen bayanların hepsine onu hediye etmiş acaba öyle bi jest yapsammı bende diyorum ama kız isteme bu yalakalık gibimi olur ya bi fikir verinsenize
yok canım neden olsun ama sabunlar yetişir mi onu bilemedim...
ben o kadar ayrıntılar düşünüyorum ki yalakalık buysa kim bilir bana ne derler
hahahh. ay ne güldüm bugün . adam dokunsa kolun morarcak gibi anlatıyosun
Yok bebeğim yalakalık gibi olmaz çok cici olur bence.
Eğer vaktin varsa yap derim
hehe
ya çok uzun sürmez yarın eminönüne gideceğim oradan bulurum minik süslü güzel sabunlar hepsinide güzel paketlerim en fazla 20 tane alacağım nekadar sürerki paketlemesi evde annemle paketleriz
niye yaaa ne düşünüyorsun acil anlatttttttttt bileyim belki birşeyler alırım senden
yüzükleri aldığımız kuyumcu yüzük tepsisini tam takır hazırlayıp verdi kuzum kurdelasını bile taktı hazırladı o derecesağolsun
aslında dün vitrinde çok sade ve asil bi elbise gördüm ama fiyatı uçuk geldi yarın fatihe gidip bi gezeyim diyorum
ayyyy öylemi diyorsunuz
tamam yarın bu konu ile ilgileneceğim sabun bulurum inşALLAH belki sabun değilde başka şeyde olur kimbilir eminönüne bi gideyim neler neler bulurum bakalım
Bende çok güldmm ya
Teyzemin bi komşusu var çocuk çok uzun iri yapılı falan kız arkadaşının evine gitmişler tanışmaya , kızın babası yok muydu bunun daha irisi demiş,
çocuğun kayınpederi genç olduğu için elini öptürmek istemiyormuş çocuk anne ama ben elini kıvırıp hemen öpüom diomuşduyunca koptum
Öyle olsa da kocacık öper ağrı sızı kalmazzzzz :94:Evet vücudum da aynen öyle bebeğim ya.
Hemen kızarır morarır falan
Allah harbiden yardımcım olsun ya
Neyse o benim Aslan Kocişkom feda olsun ona herşeyim
babası lafı koymuşBende çok güldmm ya
Teyzemin bi komşusu var çocuk çok uzun iri yapılı falan kız arkadaşının evine gitmişler tanışmaya , kızın babası yok muydu bunun daha irisi demiş,
çocuğun kayınpederi genç olduğu için elini öptürmek istemiyormuş çocuk anne ama ben elini kıvırıp hemen öpüom diomuşduyunca koptum
ayyyy öylemi diyorsunuz
tamam yarın bu konu ile ilgileneceğim sabun bulurum inşALLAH belki sabun değilde başka şeyde olur kimbilir eminönüne bi gideyim neler neler bulurum bakalım
Ahahahah
Benim babamda öptürmedi ama o kıvırıp öpmeye çalışmadı
Bide o iri yarı çocuk babamın yanında kedi yavruusu gibiydi korkudan sesi kısıldı kedi yavrusu gibi viyaklıyordu.
Babam birşey dese tamam efendim evet efendim böyle
Bize gelince de artistler
Dobişko hıh
hemen anlatıyım benim hediyeliklerim melekli yastıklar olcak :) söz yastığımın minikleri:) hediyeler beyaz hasır sepette sunulcak :)
söz şerbeti var bizde :)
söz mendili:)
kadehler çatal bıçak süslencek :)
sandalyelere kapı kollarına tül baglanıcak :)
o güne özel kapı süsü olcak :)
açık büfe hazırlancak :)
kısa ve net olarak böyle antabildim
Bende izmir kemeraltı / çankaya dolaş dolaş zorla buldum , bildiğin düz kısa elbiseler 250/150 tl ben nişanda balık elbise almayı düşünüyorum kim bilir onların fiyatları ne kadar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?